- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.301
Bende onur tarafta görüşürüz diyorum hep bisey diyip günaha girmek istemiyorum ama benim sonum hayırlı oldu şükür inşallah seninki de hayırlı olacak her şerde bir hayır vardır inşallah ben çok yıprandım o durumdan dolayı ama şimdiki halime bin şükürNe yaptım da verdi başıma diyorum . Ama inan daha iyi bir insan oldum. O kadar kötülük gördüm ki,aman dedim sakın böyle olma. Allah huzurunda soracağım bir bir. Sabrettik biz kazandık,boşver canım.
Korkmaaaaa sakın Allah verdi isterse o alır istemezse kalır bol bol dua et la havle çek Allah içine ferahlık versin bir bakmışsın kollarında insallahAmin insallah cok korkuyorum
Allah'ın izniyle,dualarla hiç bir şey olmayacak canımAmin insallah cok korkuyorum
Insallah cnaim aynen canim rizki varsa gelir zaten am insaniz seytana uyuyoruzKorkmaaaaa sakın Allah verdi isterse o alır istemezse kalır bol bol dua et la havle çek Allah içine ferahlık versin bir bakmışsın kollarında insallah
Psikolojim alt üst zaten. De işte kurtulma ümidine tutundum. Şu 10 günde bir geçsin,önümüzü göreceğiz ins. Çok şükür kurtuldun canım benim. Uzak olsun böyleleriBende onur tarafta görüşürüz diyorum hep bisey diyip günaha girmek istemiyorum ama benim sonum hayırlı oldu şükür inşallah seninki de hayırlı olacak her şerde bir hayır vardır inşallah ben çok yıprandım o durumdan dolayı ama şimdiki halime bin şükür
Evette su seytan bir biraksaAllah'ın izniyle,dualarla hiç bir şey olmayacak canımelinden geldiğince rahat olmaya çalış hep
Sanirim kv den demi amin canim bunlardan iyi olmuyor valla bizle yetisiyorlarPsikolojim alt üst zaten. De işte kurtulma ümidine tutundum. Şu 10 günde bir geçsin,önümüzü göreceğiz ins. Çok şükür kurtuldun canım benim. Uzak olsun böyleleri
Benim bir kaybım var Allah yukarda neyden korktuysam başına geldi birde bu nette okuyup okuyup kendimi helak etmekten birdaha hamile kalsam belki korkarım ama netten asla biseye bakmicam diye kendi kendime söz verdim o yüzden ferah tut inşallah içiniInsallah cnaim aynen canim rizki varsa gelir zaten am insaniz seytana uyuyoruzsurekli dua ediyorum
Kuması sanıyor beni bu daSanirim kv den demi amin canim bunlardan iyi olmuyor valla bizle yetisiyorlar
Aynen canim o konuda haklisin ben cok okumuyorum dr ne diyorsa o sonra gelip bu iyimi su iuimi demiyorum yoksa insan kafayi yer Allahim insallah sana ve tum isteyen kardeslerime hayirli evlat verir bizlerde saglikla hayirla kucagimiza aliriz aminBenim bir kaybım var Allah yukarda neyden korktuysam başına geldi birde bu nette okuyup okuyup kendimi helak etmekten birdaha hamile kalsam belki korkarım ama netten asla biseye bakmicam diye kendi kendime söz verdim o yüzden ferah tut inşallah içini
Aynen canım. Dualar sayesinde yaşıyoruz. Allah'a kalmış gerisi. Vesveseye izin verme hiçEvette su seytan bir biraksaiyiki dualar var sukurler olsun
Bilirim nasıl bir haldesin hatta en iyi ben bilirim canim ben artık kendimden geçmiştim felaket bir durumdaydım Allah kurtardı senide feraha erdirecek inşallahPsikolojim alt üst zaten. De işte kurtulma ümidine tutundum. Şu 10 günde bir geçsin,önümüzü göreceğiz ins. Çok şükür kurtuldun canım benim. Uzak olsun böyleleri
Bizimkide benimle yetisiyor kv cok sevilen birisi degil cunku surekli yalan soyleyip insanlarin arkasindan konusuyor bende boyle seyleri hic gormemisim annem.bizi tek buyuttu ama durustluk cok onemli bizde insanlar beni sagolsun severler o yuzden benim sevmedigim kim varsa onla samimi oluyor :)) dusun ya annem yasinda kadin cocuk gibi bu arada genc daha 50 yasindaKuması sanıyor beni bu dagörsen aman aman
Amin canımın ici inşallah inşallah Allah buyukAynen canim o konuda haklisin ben cok okumuyorum dr ne diyorsa o sonra gelip bu iyimi su iuimi demiyorum yoksa insan kafayi yer Allahim insallah sana ve tum isteyen kardeslerime hayirli evlat verir bizlerde saglikla hayirla kucagimiza aliriz amin
Iyiki varsiniz birtanemAynen canım. Dualar sayesinde yaşıyoruz. Allah'a kalmış gerisi. Vesveseye izin verme hiç
Hepsi mi yalancı hic sevilmeyen insanlar olur bunların yaaa benimkinin kapısını çalan yoktu ben gelene kadar o eveBizimkide benimle yetisiyor kv cok sevilen birisi degil cunku surekli yalan soyleyip insanlarin arkasindan konusuyor bende boyle seyleri hic gormemisim annem.bizi tek buyuttu ama durustluk cok onemli bizde insanlar beni sagolsun severler o yuzden benim sevmedigim kim varsa onla samimi oluyor :)) dusun ya annem yasinda kadin cocuk gibi bu arada genc daha 50 yasinda
Sende iyi ki varsın pamuğummIyiki varsiniz birtanem
Benimki birde sevildigini dusunuyor yazik bunlara valla Allah islah etsin bu kadin yuzunden gunaha girmek istemiyorumHepsi mi yalancı hic sevilmeyen insanlar olur bunların yaaa benimkinin kapısını çalan yoktu ben gelene kadar o eve
Ben o kadar çok girdimki o günaha bilemiyorum artık zıvanadan çıkardı en son beni 3 aydır yüzünü görmedim ama hala bitmedi nefretim daha çok düşünüp düşünüp kuruyorum bana yaptiklariniBenimki birde sevildigini dusunuyor yazik bunlara valla Allah islah etsin bu kadin yuzunden gunaha girmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?