Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ne yaptım da verdi başıma diyorum . Ama inan daha iyi bir insan oldum. O kadar kötülük gördüm ki,aman dedim sakın böyle olma. Allah huzurunda soracağım bir bir. Sabrettik biz kazandık,boşver canım.
Bende onur tarafta görüşürüz diyorum hep bisey diyip günaha girmek istemiyorum ama benim sonum hayırlı oldu şükür inşallah seninki de hayırlı olacak her şerde bir hayır vardır inşallah ben çok yıprandım o durumdan dolayı ama şimdiki halime bin şükür

Korkmaaaaa sakın Allah verdi isterse o alır istemezse kalır bol bol dua et la havle çek Allah içine ferahlık versin bir bakmışsın kollarında insallah
Insallah cnaim aynen canim rizki varsa gelir zaten am insaniz seytana uyuyoruz surekli dua ediyorum

Psikolojim alt üst zaten. De işte kurtulma ümidine tutundum. Şu 10 günde bir geçsin,önümüzü göreceğiz ins. Çok şükür kurtuldun canım benim. Uzak olsun böyleleri

Insallah cnaim aynen canim rizki varsa gelir zaten am insaniz seytana uyuyoruz surekli dua ediyorum
Benim bir kaybım var Allah yukarda neyden korktuysam başına geldi birde bu nette okuyup okuyup kendimi helak etmekten birdaha hamile kalsam belki korkarım ama netten asla biseye bakmicam diye kendi kendime söz verdim o yüzden ferah tut inşallah içini

Aynen canim o konuda haklisin ben cok okumuyorum dr ne diyorsa o sonra gelip bu iyimi su iuimi demiyorum yoksa insan kafayi yer Allahim insallah sana ve tum isteyen kardeslerime hayirli evlat verir bizlerde saglikla hayirla kucagimiza aliriz amin

Psikolojim alt üst zaten. De işte kurtulma ümidine tutundum. Şu 10 günde bir geçsin,önümüzü göreceğiz ins. Çok şükür kurtuldun canım benim. Uzak olsun böyleleri
Bilirim nasıl bir haldesin hatta en iyi ben bilirim canim ben artık kendimden geçmiştim felaket bir durumdaydım Allah kurtardı senide feraha erdirecek inşallah

Kuması sanıyor beni bu da görsen aman aman
Bizimkide benimle yetisiyor kv cok sevilen birisi degil cunku surekli yalan soyleyip insanlarin arkasindan konusuyor bende boyle seyleri hic gormemisim annem.bizi tek buyuttu ama durustluk cok onemli bizde insanlar beni sagolsun severler o yuzden benim sevmedigim kim varsa onla samimi oluyor :)) dusun ya annem yasinda kadin cocuk gibi bu arada genc daha 50 yasinda

Aynen canim o konuda haklisin ben cok okumuyorum dr ne diyorsa o sonra gelip bu iyimi su iuimi demiyorum yoksa insan kafayi yer Allahim insallah sana ve tum isteyen kardeslerime hayirli evlat verir bizlerde saglikla hayirla kucagimiza aliriz amin
Amin canımın ici inşallah inşallah Allah buyuk

Hepsi mi yalancı hic sevilmeyen insanlar olur bunların yaaa benimkinin kapısını çalan yoktu ben gelene kadar o eve

Benimki birde sevildigini dusunuyor yazik bunlara valla Allah islah etsin bu kadin yuzunden gunaha girmek istemiyorum
Ben o kadar çok girdimki o günaha bilemiyorum artık zıvanadan çıkardı en son beni 3 aydır yüzünü görmedim ama hala bitmedi nefretim daha çok düşünüp düşünüp kuruyorum bana yaptiklarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…