- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.481
Konuşunca evet ayni şeyleri düşünüyorumZamanı geldikçe onlar kırıyor kabuğunu,istersen düşünme,birşey farketmiyor vallahi
Olsun olsun,kendi kanatlarıyla uçmayı öğrensinler,en büyük amacım bu benim.Balık vermektense balık tutmayı öğret denir ya,çözümü öğrensinler,yarın bir gün bana danışmaya kalkarlarsa gelinler kızar
Dedektif olurum:-D:-DKamuflajla izlersin sen,hele kızla buluşacaksa,abboow
Ama seninkiler küçük bebeğim,o zaman ben de öyleydim:))Konuşunca evet ayni şeyleri düşünüyorum
Ama is icraate gecince olmuyor:-D:-D
Dedektif olurum:-D:-D
Üzerine izleme cihazi takarim:-D:-D:-D:-D
En güzel zamanlari yanında oldugu zamanlarmis yaa deniz sende bendensin sevindim:)Ama seninkiler küçük bebeğim,o zaman ben de öyleydim:))
Anaokuluna başlayıp arkadaşlarına karışınca,evlenip gitti gibi koymuştu bana.
Eşim o zamanlar derdi,çok korumacısın,bende diyorum şimdi,bak şimdi öylemiyim,eşşeğin ayağını taştan mı sakınıcam,bak rahatım şimdi diye(değilim tabiside)
Aleykum selam ne bilem sana benzettim işte ahahahahhaha ben andım adını kayıplara karışınca senAhhahhaahh,niye kız
Tarifem az önce yenilendi,günaydın denmez,tünaydını sevmem,ne diyeyim,Selamün Aleyküm canlarım,kulaklarım da pek çınladı
Aa ben de yeni dikkat etmişim,ben de bu resmi çok beğeniyorum ya asminim,böyle bir asaletli,prensesli duruyor
Tabii kıız,onlarla alışverişe giderdim,ikisi pıt pıt yürürdü yanımda:))En güzel zamanlari yanında oldugu zamanlarmis yaa deniz sende bendensin sevindim:)
Öyle olmak ne mümkün,benim eşim koalagillerden:))Aleykum selam ne bilem sana benzettim işte ahahahahhaha ben andım adını kayıplara karışınca sen
İyi yaptın canım,bize de iyi geldi:))
ne kadan da sıkıcı bir gün denizim bir süre bu resmi kullanacağım..
Biraz geç gördüm ama kusura bakma canım. İyi akşamlar nasılsın?Ben beğendim ama yorum yapamadım kuzum tel elimde uyumuşum
Izgara köfteye bayıldım
Günaydın canım
Ne guzel anlattin yaa:)Tabii kıız,onlarla alışverişe giderdim,ikisi pıt pıt yürürdü yanımda:))
,küçüğü kucağımda olurdu çoğu zaman,çünki arabayla giremezdim dükkanlara,zor olurdu.Eşim yoğun çalışırdı,beklemezdim onu,alır üçünü giderdim.
Tabi bizim çarşımız buna uygun,butik şehir gibidir burası,kolay yani öyle gitmek.
Allah Asmin sibel kuzularıma ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah o tatları.
Gerçi ergenlikte o kadar şeker olmuyorlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?