- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.461
Ahhahhaahh,niye kız
Kocaman bir amiiiiiiinEki Görüntüle 2089876 baksana şunlara yaa:)
Rabbim benim yasadigim şu mutluluğu sana da yasatsin inşallah♥♥
Aay canım hepsi pek güzel,vallahi iyi güldürdün yaa
Aminnnnn♥♥Kocaman bir amiiiiiiin
Benim bu benAay canım hepsi pek güzel,vallahi iyi güldürdün yaa
Aa ben de yeni dikkat etmişim,ben de bu resmi çok beğeniyorum ya asminim,böyle bir asaletli,prensesli duruyorSelam kızlar. .
Çok açım ne pisiyor
Aaa ,az biraz hepimizde var o anaç tavuklukBenim bu ben
Senin oglanlar kac yaşında deniz?Aaa ,az biraz hepimizde var o anaç tavukluk,koca çocuklar oldular,hep bir şeyler,güya da relaxım
Onu yazdım da uykuya daldım kankimKız peltekim sen burda mısınKorkuttun ağaçların arkasında napıon
Teşekküvler kankim
Benim ortaokula gidiyor 2 büyük canım,3 tane benim,biri kızSenin oglanlar kac yaşında deniz?
Duramiyoruz dimi:-D:-D
Anaaa benim gibi:))Benim ortaokula gidiyor 2 büyük canım,3 tane benim,biri kız
Ya bugün mesela oğlum pek bilmediği bir avmye gitti,kulaklık filan alacak,arasın bulsun di mi,ama canlı yayınla mağaza tarif ettim,gerçi o da biraz tereddüt etti,avm değil de mağazalar komplexi diyeyim.Rehberlik ediyor insan işte,e o kadar da olacak,dimiSenin oglanlar kac yaşında deniz?
Duramiyoruz dimi:-D:-D
Ben kendimi düşünemiyorum:-D:-D:-D:-DYa bugün mesela oğlum pek bilmediği bir avmye gitti,kulaklık filan alacak,arasın bulsun di mi,ama canlı yayınla mağaza tarif ettim,gerçi o da biraz tereddüt etti,avm değil de mağazalar komplexi diyeyim.Rehberlik ediyor insan işte,e o kadar da olacak,dimi
Bende seni düşünemedim bir anBen kendimi düşünemiyorum:-D:-D:-D:-D
Zaten tek başına okula gidiyor kendimi Tutamıyorum:-D:-DBende seni düşünemedim bir an
Zamanı geldikçe onlar kırıyor kabuğunu,istersen düşünme,birşey farketmiyor vallahiBen kendimi düşünemiyorum:-D:-D:-D:-D
Kamuflajla izlersin sen,hele kızla buluşacaksa,abboowZaten tek başına okula gidiyor kendimi Tutamıyorum:-D:-D
Bi de avm gidicek abooooo:-D:-D
Çip taktırırsın,izlersin,sorun olmazZaten tek başına okula gidiyor kendimi Tutamıyorum:-D:-D
Bi de avm gidicek abooooo:-D:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?