- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.501
Deniz yosun hanım beğendi kaçtı ne yapar bilmem akabam uyuyordur gece geç yatmış meg hanım simit sonrası uyku keyfi yapar büyük ihtimal tripli karamel gadın çocuklarla uğraşıyordur büyük ihtimal biz işsizler grubu burdayiz
Eline sağlık bebeğimAfiyet olsun obamın güllerine =)
O saatlerde yeni uyudumdu vallaDeniz yosun hanım beğendi kaçtı ne yapar bilmem akabam uyuyordur gece geç yatmış meg hanım simit sonrası uyku keyfi yapar büyük ihtimal tripli karamel gadın çocuklarla uğraşıyordur büyük ihtimal biz işsizler grubu burdayiz
:)))Ooyy bebeğimee,İlk ergenlik oymuş zatenNe guzel anlattin yaa:)
Aminn inşallah♥
Rabbim kimseye aratmasin
Biz girdij ergenlige diyorum:-D:-D
Ne dersem hayir sen Karışma bana:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ahaha:)))Ooyy bebeğimee,İlk ergenlik oymuş zaten
Az önce kotuktaa uyuyakaldi:)))Ooyy bebeğimee,İlk ergenlik oymuş zaten
Oooy dötüsü donacak haberi yok, delikanlı takılıyoAz önce kotuktaa uyuyakaldi
Bende üzerini örttüm üşümesin diye
Asabi beyimiz anne yaa sevmiyorum örtülmeyi bilmiyomusun sen diye bi çıkışti:-D:-D:-D
Bana niye cevap vermiyon senOooy dötüsü donacak haberi yok, delikanlı takılıyo
Yakinda battaniyeden tulum dikecegim oglumaOooy dötüsü donacak haberi yok, delikanlı takılıyo
Yakinda battaniyeden tulum dikecegim oglumaOooy dötüsü donacak haberi yok, delikanlı takılıyo
Aaa bana mı didin ki, ne didin ki,görmedim kiBana niye cevap vermiyon sen
Şakacık yaptımdı ,görmedin bileAaa bana mı didin ki, ne didin ki,görmedim ki
Ayıpsın,hele misafirlikte,put gibi oturana ödül vereceklerdi sanki,çay içermisin kızım,yok onlar içmez derdi annem,ne biliyorsun belki içesim geldiAhahaeskiden annem babam bir bakardı,ergenlikten çıkıverirdik biz.
GördüüümŞakacık yaptımdı ,görmedin bile
Aynı aynıAyıpsın,hele misafirlikte,put gibi oturana ödül vereceklerdi sanki,çay içermisin kızım,yok onlar içmez derdi annem,ne biliyorsun belki içesim geldi
Bazen annem der şimdi,siz usluydunuz,ben sizin gibi uğraşmadım çocuklarımla.Sıkıyorsa uslu olma,annem gözleriyle mahkeme kurar kaldırırdı yeminle:)))Aynı aynıvarla yok arasıydık her yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?