- 8 Nisan 2017
- 57.318
- 308.171
- 698
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.181
Evet ayyy nasıl bakacan yapacan diyen olmadı dört ay boyu söyledikten sonra ahhh şaşkın 3 çocuk nasıl olacak nasıl bakacan demeue başladılarYoo dayanıyor insan,hatta bir kaç ay eşimden başkası bilmiyordu,bebeğin ve sen başbaşasın,akıl veren yok,telaşlandıran yok,oooh mis
Amin canım benimmZabanan erken kalkın pastamı gostercem size simdik yatiyom yoruldum zati iyi geceler rüyanızda peygamber efendimizi görün demek geldi biran içimden hadi inşallah birgün görürüz hepimiz aminnnnn
Ablam telefonuma face yüklemişti,birinin yazılarına bakarım diye,bir kere bile kullanmadım,kurduğun gibi kaldır diyorum,sevmiyorum hiç öyle şeyleri.Inşallah insan insana benzemez tabi
Offff sormaaa herşeyi orda paylasana gıcık oluyorum bilmem ne kuaförde mutlu hissediyor bilmem nerde şu yemeği yiyor hic bana gore değil yapan var yapamayan var
Abla basitlik deme ben çok yapiom onu watt.s..p daAblam telefonuma face yüklemişti,birinin yazılarına bakarım diye,bir kere bile kullanmadım,kurduğun gibi kaldır diyorum,sevmiyorum hiç öyle şeyleri.
Hele burda görüyorum,genel laf sokmalar filan ufff,beni hiç açmaz böyle basitlikler...
Amin canım benimmay inshallah kaçırmam Allah rahatlık versin canım
Bende kıyafet örgü iğne oyası falan bakıyorum başka da bişey yokAblam telefonuma face yüklemişti,birinin yazılarına bakarım diye,bir kere bile kullanmadım,kurduğun gibi kaldır diyorum,sevmiyorum hiç öyle şeyleri.
Hele burda görüyorum,genel laf sokmalar filan ufff,beni hiç açmaz böyle basitlikler...
Facebook'ta yok bende. Hiç bişi yokAblam telefonuma face yüklemişti,birinin yazılarına bakarım diye,bir kere bile kullanmadım,kurduğun gibi kaldır diyorum,sevmiyorum hiç öyle şeyleri.
Amiin kuzum bebeğim,Çocukken görmüştüm ama yüzünü göremedim,tek yanında dikiliyordum,beyaz elbisesi vardı,Allah iki cihanda da görmeyi nasip etsinZabanan erken kalkın pastamı gostercem size simdik yatiyom yoruldum zati iyi geceler rüyanızda peygamber efendimizi görün demek geldi biran içimden hadi inşallah birgün görürüz hepimiz aminnnnn
Ooh aynen öyle,benim de tek burası ve whatsaappFacebook'ta yok bende. Hiç bişi yok
Abla basitlik deme ben çok yapiom onu watt.s..p da
Amiin inshallah ❤Amiin kuzum bebeğim,Çocukken görmüştüm ama yüzünü göremedim,tek yanında dikiliyordum,beyaz elbisesi vardı,Allah iki cihanda da görmeyi nasip etsin
Aynen. Kafam rahat oohOoh aynen öyle,benim de tek burası ve whatsaapp
Ona bakıyoruz canım,ev bakıyorum zevkine nette,dikiş tekstil filan severim bakmayıBende kıyafet örgü iğne oyası falan bakıyorum başka da bişey yok
Aminnn inşallah bizlerde görürüzAmiin kuzum bebeğim,Çocukken görmüştüm ama yüzünü göremedim,tek yanında dikiliyordum,beyaz elbisesi vardı,Allah iki cihanda da görmeyi nasip etsin
Inşallah guzum iyi gecelerIcimdekiSonsuzDeniz na neden abla diyorsun? ?
Denizim kaç yasindasin sen:)
@tuzsuz_ruh ne güzel dua ettin♥
Aminn inşallah iyi geceler
Yaaaa bi elbise dikicem kendime gel öğret banaOna bakıyoruz canım,ev bakıyorum zevkine nette,dikiş tekstil filan severim bakmayı
Ne hissediyorsun peki:)))Abla basitlik deme ben çok yapiom onu watt.s..p da
İçim eriyorNe hissediyorsun peki:)))
Yazdım,o da görmüştür,nasıl da gıcık olmuştur diye mi düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?