Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yoo dayanıyor insan,hatta bir kaç ay eşimden başkası bilmiyordu,bebeğin ve sen başbaşasın,akıl veren yok,telaşlandıran yok,oooh mis
Evet ayyy nasıl bakacan yapacan diyen olmadı dört ay boyu söyledikten sonra ahhh şaşkın 3 çocuk nasıl olacak nasıl bakacan demeue başladılar

Bende dedim aç bırakacak değilim ya aç kalmadigmiz sürece sorun yok her türlü bakılır falan dedim tikadim milleti insanı çocuktan soğutuyor boyleleri valla

Zabanan erken kalkın pastamı gostercem size simdik yatiyom yoruldum zati iyi geceler rüyanızda peygamber efendimizi görün demek geldi biran içimden hadi inşallah birgün görürüz hepimiz aminnnnn
Amin canım benimm ay inshallah kaçırmam Allah rahatlık versin canım

Inşallah insan insana benzemez tabi

Offff sormaaa herşeyi orda paylasana gıcık oluyorum bilmem ne kuaförde mutlu hissediyor bilmem nerde şu yemeği yiyor hic bana gore değil yapan var yapamayan var
Ablam telefonuma face yüklemişti,birinin yazılarına bakarım diye,bir kere bile kullanmadım,kurduğun gibi kaldır diyorum,sevmiyorum hiç öyle şeyleri.
Hele burda görüyorum,genel laf sokmalar filan ufff,beni hiç açmaz böyle basitlikler...

Abla basitlik deme ben çok yapiom onu watt.s..p da

Bende kıyafet örgü iğne oyası falan bakıyorum başka da bişey yok

Facebook'ta yok bende. Hiç bişi yok

Zabanan erken kalkın pastamı gostercem size simdik yatiyom yoruldum zati iyi geceler rüyanızda peygamber efendimizi görün demek geldi biran içimden hadi inşallah birgün görürüz hepimiz aminnnnn
Amiin kuzum bebeğim,Çocukken görmüştüm ama yüzünü göremedim,tek yanında dikiliyordum,beyaz elbisesi vardı,Allah iki cihanda da görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…