- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.888
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.201
Öğreteyim bebeem beraber dikelim,ben şu esnek kumaşları dikmeyi öğrenmek istiyorum,diğerlerin de iyiyimdir de,esnekler farklı makina istiyor işte...Yaaaa bi elbise dikicem kendime gel öğret bana
Ayyİçim eriyor
Jarse mı onların iğnesi başka degilmi günlük giymek için küçük çiçekli düz biseyler istiyom deniz yaaaaÖğreteyim bebeem beraber dikelim,ben şu esnek kumaşları dikmeyi öğrenmek istiyorum,diğerlerin de iyiyimdir de,esnekler farklı makina istiyor işte...
E iyi hissediyorsan sorun yok o zaman,geçenlerde babamla arası açık olan birinin kızı paylaşmış,uzaktan laf çaktırma,gülümsedik geçtikİçim eriyor
Canım,yeni jaese iğnesi,aldım ama jiç kullanmadım,cesaret edwmedim biçmeye,kumaşlarım çok güzel.Bir de deri kapitone bulmuştum pazardan,eşim yelek istedi,onu dikiyorum şimdi.Arkadaşıyla balığa giderse giyecekmiş,çok heveslendi nedense:))Jarse mı onların iğnesi başka degilmi günlük giymek için küçük çiçekli düz biseyler istiyom deniz yaaaa
İyi iyi geliyor sanki o kişiye bı tokat patlatmisim gibiE iyi hissediyorsan sorun yok o zaman,geçenlerde babamla arası açık olan birinin kızı paylaşmış,uzaktan laf çaktırma,gülümsedik geçtik
Benimki de geçen yağmurluk aradi vızır vızır balığa gitmek için :)Canım,yeni jaese iğnesi,aldım ama jiç kullanmadım,cesaret edwmedim biçmeye,kumaşlarım çok güzel.Bir de deri kapitone bulmuştum pazardan,eşim yelek istedi,onu dikiyorum şimdi.Arkadaşıyla balığa giderse giyecekmiş,çok heveslendi nedense:))
Ayy öyle deme canım ya,bilemezsin aslını,doğru bile olsa,pisliğe bakmak bile göze eziyettir,sil hayatından,iyisini de kötüsünü de görmeMesela eltim doğum günü hediyelerini falan koyar kocisimin hediyeleri falan yazar durumunda
Ama kimle aldattığını bilmiyorum sadece aldattığından yüzde 1 milyon eminim kendi de biliyor ama herkese bilmiyormuş havasında davranıp ben ben ben diyor hep
Kocasının nasıl ona iyi davrandigindan bahseder her yerde
Bı gün çok sağlam bı söz paylaştım ama cuk oturmuştu hatırlamıyorum şimdi
Kız bir parça dene hemen küçücük ben denerim hemen durmam ahaha enisteye bak sennn benim hanım dikti bunu diyecek niye heveslensin baskaCanım,yeni jaese iğnesi,aldım ama jiç kullanmadım,cesaret edwmedim biçmeye,kumaşlarım çok güzel.Bir de deri kapitone bulmuştum pazardan,eşim yelek istedi,onu dikiyorum şimdi.Arkadaşıyla balığa giderse giyecekmiş,çok heveslendi nedense:))
Kozdigim ne yaşadığını az çok biliyorum kolay değil aldatılmak falan ama böyle işte dünyayı ben yarattım havalarında ben merkezli olup da kendi etrafında dönüyor sanıyor ya dünyayı ona gıcık oluyorum ...Ayy öyle deme canım ya,bilemezsin aslını,doğru bile olsa,pisliğe bakmak bile göze eziyettir,sil hayatından,iyisini de kötüsünü de görme
TemamOfff gittim artık uyuyommmm
Çok gonusmayin basimda
Yorgunum zati
Gece gece yatağımdan kaldırmayın beni
İyi ki bakmıyorum o zaman,tokat manyağı olamamİyi iyi geliyor sanki o kişiye bı tokat patlatmisim gibi
Evet duruma koyuyorsun kim ne zaman bakmış gorebikiyorsun :)İyi ki bakmıyorum o zaman,tokat manyağı olamam
Ama bunları vatsapta nasıl paylaşıyorsun ki,sen başkasının,onlar da senin durumunu mu inceliyor?
Ayy vallahi bir saniye uğraşmam
Orası da bambaşka bi dünyaEvet duruma koyuyorsun kim ne zaman bakmış gorebikiyorsun :)
Sen koymuyon mu kiizzz durumuna hiç bişeyOrası da bambaşka bi dünya
, ucuz bir trikodan yarasa kollu kazak diktim,baya dikti normal iğne,ondan denemedim,dikilecek şeyler var epey,konsantre olmam lazım...Kız bir parça dene hemen küçücük ben denerim hemen durmam ahaha enisteye bak sennn benim hanım dikti bunu diyecek niye heveslensin baska
Maşallah abla sen bayağı uğraşıyorsun dikişle galiba ben çorap dikmekten öteye gidemedim daha, ucuz bir trikodan yarasa kollu kazak diktim,baya dikti normal iğne,ondan denemedim,dikilecek şeyler var epey,konsantre olmam lazım...
Ay ben buldumcuk,aşk sözleri koyuyorumSen koymuyon mu kiizzz durumuna hiç bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?