- 8 Nisan 2017
- 57.316
- 308.154
- 698
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.221
Ay ben buldumcuk,aşk sözleri koyuyorumHanife bilir
Saskinin profilde vampirle ilgili rwsim var onu koyim dedim herkes durum koyuyor özendimİyi ki bakmıyorum o zaman,tokat manyağı olamam
Ama bunları vatsapta nasıl paylaşıyorsun ki,sen başkasının,onlar da senin durumunu mu inceliyor?
Ayy vallahi bir saniye uğraşmam
Anneciğim pek dikerdi :) artık yapmıyor pek. O da marifetli senin gibi❤, ucuz bir trikodan yarasa kollu kazak diktim,baya dikti normal iğne,ondan denemedim,dikilecek şeyler var epey,konsantre olmam lazım...
Saskinin profilde vampirle ilgili rwsim var onu koyim dedim herkes durum koyuyor özendim
Herkes bakmis oglanin okulundan veliler öğretmen akrabalardan
Utandim:)
Benim durumu değiştiğim 6 ay vardırEvet duruma koyuyorsun kim ne zaman bakmış gorebikiyorsun :)
Ben sana dedim ya o zaman duruma koyamiyorun öğretmenler vs görüyor diye üstüne alırlar diye eeee pamuk gelmedi mi aklınaSaskinin profilde vampirle ilgili rwsim var onu koyim dedim herkes durum koyuyor özendim
Herkes bakmis oglanin okulundan veliler öğretmen akrabalardan
Utandim:)
Rwsmi gatirladin dimi:-D:-D:-D
Selam canlarim♥♥♥
Akaba dualarim seninle inşallah istediğin gibi olur herşey
@tuzsuz_ruh bittimi sonunda hadi afiyetle yeyin inşallah♥♥
IcimdekiSonsuzDeniz
@Triplimelek Megi
@M e g
Minik Duduklu Tencere
@ince bilek
@Asmin
Ask ve isyan
Hepinize selam kizlae♥♥♥
Sonra güncelleme geldi abla sen eski durumdan bahsediyorsun yeni güncelleme ile 24 saat kalıyor durum sen profile yazilandan bahsediyorsun :)Benim durumu değiştiğim 6 ay vardır
Hiç unutmadım kiRwsmi gatirladin dimi:-D:-D:-D
Ben bakmıyorum pek durumlara kim ne koymus diyeBen sana dedim ya o zaman duruma koyamiyorun öğretmenler vs görüyor diye üstüne alırlar diye eeee pamuk gelmedi mi aklına
M.ö yaniBenim durumu değiştiğim 6 ay vardır
Bayağı etkilemiş siziHiç unutmadım ki
İyi geceler canımKızlar gözlerim küçüldü ben kaçıyorum cadirima
Benim küçük oğlanın öğretmeni bakıyor ne koysam diğeri kibirli bakmıyor hiçBen bakmıyorum pek durumlara kim ne koymus diye
Arada iyi bayramlar hayirli cumalar yazıyorum
Ne bileyim ogretmenin duruma baktigini:-D:-D
, ucuz bir trikodan yarasa kollu kazak diktim,baya dikti normal iğne,ondan denemedim,dikilecek şeyler var epey,konsantre olmam lazım...
Hoşgeldin mor ben ksciyordum sen geldin :*Sen dikis biliyor musun canım anlıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?