- Konu Sahibi bayan nihayet
-
mahperi hatun Pembis Hayaller ay ayyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy öleceğim şimdi gülmektennnnnnnnn karnıma ağrı girdi
Durun devam ediyom okumaya Allah iyiliğinizi versin 2 çatlak sizin e mi
Seni kıdemli izciliğe terfi ettim Pembis Hayaller yafrukurtAyy ay sen bitanesin yaa oymakbasim
Seyy bn kıdemli izci olabilir miyim acaba
Ahahhaha çok catlagiz biz yasen hep gül inşallah biz çatlak olmaya devam ederiz
Meg'im cok oldum biliyorum ama oraya nasil katilcamki
Yemin ederim kahkahalarla güldümm çok yaşayın bin yaşayın siz e mi
Yok çalışma hevesim kalmadı sen periyi izcibasi yapmışsınşimdi o gelirse bana gıcık verir bak bn izcibasiyim diye bnde sadece ağlarım diyecek bisey bulamam
Hii simdi anladim bu konuya yani tamam megcim rezil oldum durMeg'im cok oldum biliyorum ama oraya nasil katilcamki
Ay yerim ben seni kızHii simdi anladim bu konuya yani tamam megcim rezil oldum dur
Evet evet eveeeeett ama simdi hemen anlamadim azcik bi ogreniyim gelir gelmez rezil olmusumAy yerim ben seni kız
Tamam anlaştık şimdi
Yafrukurtum yapıyorum senikatılmak istiyosun dimi obaya?
Kız bu topik açılmadan önce Mahperi izcibaşımdı zaten
Tamam işte diyorum sana az daha çay ateş yakma işini falan yap sen de izcibaşı 2 ol
Evet evet eveeeeett ama simdi hemen anlamadim azcik bi ogreniyim gelir gelmez rezil olmusumguzelmis boyle sohbet muhabbet burasiiii. Napiyo yafrukurtlar burda valla tam anlayamadim
Sabah erken kalkar izci,en önce kalkan ateşi yakar,çayı koyar ateşin üzerine.. Sonra kahvaltı hazırlanır.. Sohbet muhabbet burdaEvet evet eveeeeett ama simdi hemen anlamadim azcik bi ogreniyim gelir gelmez rezil olmusumguzelmis boyle sohbet muhabbet burasiiii. Napiyo yafrukurtlar burda valla tam anlayamadim
Kiz iyiymis tamam durun ogrenicem ben yaparim valla zaten kizlar kpssyi atlattim ders mers kalmadi artik bosum maalesef atanamiyorum da.Bak canım ateş yakiyoz yemek yapıyor çadırları duzenliyiz birbirimize satasiyoz çok eğlenceli valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?