Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yok çalışma hevesim kalmadı sen periyi izcibasi yapmışsın şimdi o gelirse bana gıcık verir bak bn izcibasiyim diye bnde sadece ağlarım diyecek bisey bulamam

Kız bu topik açılmadan önce Mahperi izcibaşımdı zaten
Tamam işte diyorum sana az daha çay ateş yakma işini falan yap sen de izcibaşı 2 ol

Ay yerim ben seni kız
Tamam anlaştık şimdi
Yafrukurtum yapıyorum seni katılmak istiyosun dimi obaya?
Evet evet eveeeeett ama simdi hemen anlamadim azcik bi ogreniyim gelir gelmez rezil olmusum guzelmis boyle sohbet muhabbet burasiiii. Napiyo yafrukurtlar burda valla tam anlayamadim

Bak canım ateş yakiyoz yemek yapıyor çadırları duzenliyiz birbirimize satasiyoz çok eğlenceli valla
Evet evet eveeeeett ama simdi hemen anlamadim azcik bi ogreniyim gelir gelmez rezil olmusum guzelmis boyle sohbet muhabbet burasiiii. Napiyo yafrukurtlar burda valla tam anlayamadim

Sabah erken kalkar izci,en önce kalkan ateşi yakar,çayı koyar ateşin üzerine.. Sonra kahvaltı hazırlanır.. Sohbet muhabbet burda Azra910 izcim
Sen önceki sayfalara bir gözat istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…