- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Tamm ozman elimden geleni yapicam ama bak peri gelip gıcık verirse doverim onu
Hosbuldumm cok begendim burayi beni buraya cagirdigin icin tesekkurlerrrrr
Hosbuldumm cok begendim burayi beni buraya cagirdigin icin tesekkurlerrrrr
Günaydın güzel obamızın güzel izcileri,yafrukurtları, oymakbaşısı....
Uyumadan çadırımdan çıktım kpss'ye gideceğim
Şans dileyin bana
@hannaz kendini yorma bal ablam, dinlen güzelce, bolca sıvı tüket....azcık daha sık dişini,
mahperi hatun canım, güzel yürekli arkadaşım çok seviyorum seni.
Eses07 kuzucuğum ben de iyiyim. 7 de hazırlanıp sınava gideceğim uykum var uyuyamıyorum...
M M e g oymakbaşım oymakbaşım!!! (örtmenim örtmenim diyen ilkokul öğrencisi ses tonuyla okunacak)
Bugün enbirinci ben kalktım oymakbaşım!!!
Ateşi de yaktım çayı da koydum huhuuuuuuu
Eki Görüntüle 1914074
Eki Görüntüle 1914075
Misssss gibi çayımız veee de....
Eki Görüntüle 1914076
Missss gibi kahvaltımız hazırr
Menemen olsa da yesek. kış domateslerinde de bi tat yok, kış için hazırlamadık da bu sene... menemen
TesekkurlerrrHoşgeldin canım izcilik hayatında başarılar :)
mahperi hatun biriciğim bana kıskanç demeni hiiiiiç yakıştıramadım sana :)))) balyanaklarını öperim güzel saçlarını örerim sabahlara kadar, nasıl böyle dersin..... :********
Eses07 evet esesim girdim uykusuz bi halde... günüm çok yorucu:)
@Cannibal 'ım, inşallah güzel neticeler alırız. ben de ilk kez denemek için girdim, iyi geçti gibi hissediyorum, emin değilim.. sorana iyi diyorum :) merakla beklıyorum sonuçlarını bana bildir :* ne vakit açıklanır acaba?
@Quenn-of-Pain canım canım huuu
M M e g dünyanın en güzel oymakbaşısı seni seviyorummm
Cannıııııımmmmmmmmmm caaaanıııııımmmmmm benim değerlimm, arkadaşımmm
Cannıııııımmmmmmmmmm caaaanıııııımmmmmm benim değerlimm, arkadaşımmmHoşgeldin canımın içi
YaparımmHoşbulduuk canımsen hep böyle karşıla bi de hep böyle börek yap  ben yatıya da gelirim.
Bende cok guldum bugun yaaamahperi hatun Pembis Hayaller ay ayyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy öleceğim şimdi gülmektennnnnnnnn karnıma ağrı girdi
Durun devam ediyom okumaya Allah iyiliğinizi versin 2 çatlak sizin e mi
Kidemli izcimi oldu tembel pembisSeni kıdemli izciliğe terfi ettim Pembis Hayaller yafrukurt
Ancakmahperi hatun 'un halihazırda izcibaşı olduğunu biliyor muydun??
Izcibasiyim ben gicik sensin bi keremYok çalışma hevesim kalmadı sen periyi izcibasi yapmışsınşimdi o gelirse bana gıcık verir bak bn izcibasiyim diye bnde sadece ağlarım diyecek bisey bulamam
Dovemezsin ki dovemezsin kiTamm ozman elimden geleni yapicam ama bak peri gelip gıcık verirse doverim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?