- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Bugun oyleyim oymakbasim
Yaparımm
Sen zaten yatıya geldin hem, farkında değilsinBu obaya giren çıkamıyor çünkü kurtlar ve ayular ham yapıyor obadan ayrılan yafrukurtları
Bende cok guldum bugun yaaa
Kidemli izcimi oldu tembel pembis
Izcibasiyim ben gicik sensin bi kerem
Dovemezsin ki dovemezsin ki
Fatura yenilenme tarihime daha var internetim bitti. Ve bende wifi baglansin diye elim havada oturuyorum saatlerdir kizlar. Sirf kk ya girmek icin. Ama herkes uyumus galiba sadecePembis Hayaller le ben kaldik derdi olmayan uyuyor dimi pembis sen niye uyuyamadin
Benim buraya gelmemle hemen arabeske dondu sohbet valla bende ayni durumdayimOff off bi arkadaşla konustumda derdimi actim ondan sonrada uyku tutmadı
Benim buraya gelmemle hemen arabeske dondu sohbet valla bende ayni durumdayimanlatmak istersen gece burdayim, canini sikmamaya calis kiz
Uzulme be pembis seni uzen Allahindan bulsun. Bugunlerde dun olacak umudunu kaybetmeAnlatılacak pek bisey yok ki ne bileyimartık dusunmek istemiyorum dusununce daha çok canı yanıyor insanın hep giden mutlu hiç düşünmezler geride bıraktığımız insanlar acaba ne halde
Uzulme be pembis seni uzen Allahindan bulsun. Bugunlerde dun olacak umudunu kaybetme
İs yok. Kpssde kötü gecti. Ozellerde doldu tasiyo. Kaldim oyle ortadaAmiin Allahindan bulsun ama üzülme deyincede geçmiyor kihayırdır sen niye uyumadin kzuum
İs yok. Kpssde kötü gecti. Ozellerde doldu tasiyo. Kaldim oyle ortada
Amin ama insan uzuluyo işteCanım benim çok takmamaya çalış hakkında en hayırlısi olur inşallah üzme kendini
Amin ama insan uzuluyo işte
Aa olur mu oyle hadi uyu 7ye ne kaldi. İsin gucun vardir benim gibi issiz misin erken kalkarsin uykusuz cikmaHaklisin canım maalesef insanin bazen dayanacak gücü kalmıyorya saat 7 de uyanacan ama yok uykum gitti gelmiyor arkadaş
Aa olur mu oyle hadi uyu 7ye ne kaldi. İsin gucun vardir benim gibi issiz misin erken kalkarsin uykusuz cikma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?