- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Bence kedilerin sahibi daha romantik
BEnde öyle en çok sevdiğim yiyecek yapmasını bilmiyorumLimon sıkacağını kalıp olarak kullanman çok yaratıcı
deynepnaz bana da öğret şu içli köfteyi. Çok severim ama hiç beceremiyorum nedense içli köfte yapmayı
Nerde bulsan dovuyorsun zaten hem gicik olan sensin ondan sana oyle geliyor kiziim nerde benim oklavam simdi yedim seniBak gece gece uyku tutmadı moralim bozuk seni çok pis doverim haberin olsunya bak iste gıcık veriyor işte kaç kere didim ama gıcık verirse bunu doverim diidiim
Al bak uyuyamadim uykumda bile gözün var pes yani pes
Bak baak baak gelmeden dedikodumu yapmisNerdee bu izci başıyaaa erkenden kalkıp kahvaltıyı hazırlaması gerekmezmii daha uyuyor çadırında tembeeelll
Hani bana hani banaaaa
Kalksaydınız siz de,arkamdan ağlamasınlar dedim.Hani bana hani banaaaa
Hani bana hani banaaaa
Izci yemez icmez susamaz bi kerem sen nasil izcisinKalksaydınız siz de,arkamdan ağlamasınlar dedim.
Bak baak baak gelmeden dedikodumu yapmisben uyanali cok oldu bi kerem
Gel benide ye bi ben kaldim yemediginOhh ağla ağla bnde geri kalanı yedim sana hiiic birakmadiiikk yasasının
Izci yemez icmez susamaz bi kerem sen nasil izcisin
Aaa kuru iftiraaaaHee canım çok oldu tam 00.1 saniye önce uyandintembeeell tembeell
Biraz önce kahvaltı soran kimdi?Izci yemez icmez susamaz bi kerem sen nasil izcisin
Bas izciligimi kiskandigindan iftira atiyorsun suan sen ben aglamam kiE sende demin yemek için ağlıyordun sen nasıl izcisinbide güya baş izcimiz olacakkk tuu
Gel benide ye bi ben kaldim yemedigin
Aaa kimdi o bende merak ettimBiraz önce kahvaltı soran kimdi?
Eyvahlar olsunnn benide yiyecekkAz kaldı yicem zatteen merak etme sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?