- 2 Aralık 2015
- 32.702
- 108.546
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Kızlar mümkünse beni bu gün çadırımdan çıkarmayin, pazartesi bunalimindayimhiç elleşmeyin rahat rahat sendromumu gecireyim
Aaa kimdi o bende merak ettim
Senmiydin yoksa kesin sensinnYaa bilmiyorum kimdi kahvaltı varmı diye sordu biz yok diyince kendini yere atıp aglmaya başladı kimdi o kimdii
Senmiydin yoksa kesin sensinn
Çabuk çadırdan çık ,fare gördüm .
Hem kalk ayağa ,arkadaşların acıkmış,kahvaltı hazırla.Ben tokum ,bana da kahve yap.
Evet evet çok kibarımdır ,rica ederek konuşurum
M degil P olmasin sakin o daha alfabeyi bilmiyorsun senAdii lazım değil baş harfi (M)
Bak yine basladi sikayetlereHannaz ablamm peri neler yapıyor bana hicte sesini cikarmiyosun aşk olsuuun
Hannaz ablamm peri neler yapıyor bana hicte sesini cikarmiyosun aşk olsuuun
M degil P olmasin sakin o daha alfabeyi bilmiyorsun sen
Kavga etmeyin canım ben sizi bi kahvaltı salonuna götürürüm, bendensiniz bu gün
O yapiyor ablacim ama cok kiskancKavga etmeyin canım ben sizi bi kahvaltı salonuna götürürüm, bendensiniz bu gün
Kesin eminsin zaten belli oluyorYoo Yoo eminim m p değil
Kahvaltilara gidecegine zaten o pis cadirini temizle once senÇok isterdim ama periyle aynı yerde durmam mümkün değil gordugum yerde yolacagim
Çok isterdim ama periyle aynı yerde durmam mümkün değil gordugum yerde yolacagim
Kahvaltilara gidecegine zaten o pis cadirini temizle once sen
Çok ayiiiiiiip, getirmeyin beni oraya yoksa ben ikinizi de yolarim , terlik geliyo bak
Kendi cadirinami girdin benimki yerineBnm cadirim tertemiiz bi kereeem pasaklıolan sensiiin çadırında adim atilacak yer yok
Kendi cadirinami girdin benimki yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?