Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ayy ne sikmasi duymamis olayim gel ki kafan dagilsin zaten kuzucum ^_^ kendi kendini dinleme.
şimdi konunu gördüm evet sorular kolaymış ama hakkında böylesi daha hayırlıdır böyle düşün.Zaten sınava 3.5 milyon girmiş şimdi taban puanlar vs yükselecek.yine zor olacak atama.
Cok kotu hissediyorum kendimi. İs bulamazsam evde napicam dusundukce agliyorum

Bu durum sonsuza dek surmeyecek biliyorsun degil mi? Meslegini yapmak zorunda degilsin bi sure. Simdilik kendine uygun bi is bulsan? Canim ya sagligin yerinde olsun buna bile aglama. Saglik olsun hersey olur zamanla zaten.
Cok kotu hissediyorum kendimi. İs bulamazsam evde napicam dusundukce agliyorum

Bu durum sonsuza dek surmeyecek biliyorsun degil mi? Meslegini yapmak zorunda degilsin bi sure. Simdilik kendine uygun bi is bulsan? Canim ya sagligin yerinde olsun buna bile aglama. Saglik olsun hersey olur zamanla zaten.
Evet oyle de şimdi arkadaslarim atanicak arayip soracaklar banada falan kaldiramiyorum utaniyorum

Evet oyle de şimdi arkadaslarim atanicak arayip soracaklar banada falan kaldiramiyorum utaniyorum
böyle düşünmeyin onların atanıp atanmayacağı belli bile değil sorular bu kadar kolaysa kolay kolay herkes atanamaz düşük taban puanlar bile yükselecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…