- 15 Ekim 2016
- 22.720
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.043
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Oluuuurrr , açılırım hemGel sana gayfe yapayım kız sözüm vardı :içelim:
Ben her yeri topladim senin gozlerin iyi gormuyorYoo bak daha uyku tulumu yerde tuu sanaa ne tembel çıktın yaa
Ben her yeri topladim senin gozlerin iyi gormuyor
Oluuuurrr , açılırım hem
Günaydınnn millet
Ben her yeri topladim senin gozlerin iyi gormuyor
Kiz sabah vakti iş vakti bni tutuyorsun iş yapamiyorum tabi sen ev işi ne dmek biliyormusun
Biliyorum sanada anlatayimmi bu sayede pis cadirini temizlersinKiz sabah vakti iş vakti bni tutuyorsun iş yapamiyorum tabi sen ev işi ne dmek biliyormusun
Ben uslu kizim bilirsin Fatimem o cok yaramaz yoksa ben ne bilirim didismeyiYine mi didişiyorsunuz sizzzz
Canim iyimisin??Gunaydin kizlar
Valla hic iyi degilim ama buraya geldim geleli hep mutsuzum sizi de sıkmak istemiyorum o yuzdenCanim iyimisin??
Ayy ne sikmasi duymamis olayimValla hic iyi degilim ama buraya geldim geleli hep mutsuzum sizi de sıkmak istemiyorum o yuzden
şimdi konunu gördüm evet sorular kolaymış ama hakkında böylesi daha hayırlıdır böyle düşün.Zaten sınava 3.5 milyon girmiş şimdi taban puanlar vs yükselecek.yine zor olacak atama.Gunaydin kizlar
Ayy ne sikmasi duymamis olayimgel ki kafan dagilsin zaten kuzucum ^_^ kendi kendini dinleme.
Cok kotu hissediyorum kendimi. İs bulamazsam evde napicam dusundukce agliyorumşimdi konunu gördüm evet sorular kolaymış ama hakkında böylesi daha hayırlıdır böyle düşün.Zaten sınava 3.5 milyon girmiş şimdi taban puanlar vs yükselecek.yine zor olacak atama.
Cok kotu hissediyorum kendimi. İs bulamazsam evde napicam dusundukce agliyorum
Evet oyle de şimdi arkadaslarim atanicak arayip soracaklar banada falan kaldiramiyorum utaniyorumBu durum sonsuza dek surmeyecek biliyorsun degil mi? Meslegini yapmak zorunda degilsin bi sure. Simdilik kendine uygun bi is bulsan? Canim ya sagligin yerinde olsun buna bile aglama. Saglik olsun hersey olur zamanla zaten.
böyle düşünmeyin onların atanıp atanmayacağı belli bile değil sorular bu kadar kolaysa kolay kolay herkes atanamaz düşük taban puanlar bile yükselecek.Evet oyle de şimdi arkadaslarim atanicak arayip soracaklar banada falan kaldiramiyorum utaniyorum
Yinede uzuluyorum isteböyle düşünmeyin onların atanıp atanmayacağı belli bile değil sorular bu kadar kolaysa kolay kolay herkes atanamaz düşük taban puanlar bile yükselecek.
Yine mi didişiyorsunuz sizzzz
Biliyorum sanada anlatayimmi bu sayede pis cadirini temizlersin
Ben uslu kizim bilirsin Fatimem o cok yaramaz yoksa ben ne bilirim didismeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?