- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Sorsunlar canim nolmus ki? Bu utanma niye? Utanacak ne var? Sen niye kendini uzuyorsun. Utanacak bir suru insan var yuzleri kizarmayan. Sen bundan dolayi utanma sakin. Uzme kendini.Evet oyle de şimdi arkadaslarim atanicak arayip soracaklar banada falan kaldiramiyorum utaniyorum
Suna bak suna basladi yine kiz yoldurma o saclarini banaSensin piiis kim uslu senmi
Ellerine vazelin dudaklarinada lip balm sursene canim en azindan biraz daha iyi olurlar ^_^Bu dağ havası ellerimi mahvetti çok kötü çatlamış napıcam ben ya
Gerçekten buraida havalar bıçak gibi soğuk bu gün ellerim ve dudaklarım mahvoldu ne sürsem hemen toparlar
Sorsunlar canim nolmus ki? Bu utanma niye? Utanacak ne var? Sen niye kendini uzuyorsun. Utanacak bir suru insan var yuzleri kizarmayan. Sen bundan dolayi utanma sakin. Uzme kendini.
Suna bak suna basladi yine kiz yoldurma o saclarini bana
Ellerine vazelin dudaklarinada lip balm sursene canim en azindan biraz daha iyi olurlar ^_^
Hahayyt senmi yolacaksin beni hayal dünyasında yaşama bnce
Hemen sonuc alamazsin ki canim gun icinde 2-3 kez sur bence :/Sürdüm zaten avonun ballı balmı vardı elimede baby vazelini sürdüm
Biliyorum sanada anlatayimmi bu sayede pis cadirini temizlersin
Ben uslu kizim bilirsin Fatimem o cok yaramaz yoksa ben ne bilirim didismeyi
Yoo artık didismek yerine birbirimizi yoluyoruz
Yinede uzuluyorum iste
Sende inanmazsan kim inanir banaNe uslu ne usluuu
Kafanızda saç kalmayanadek devam edin o zaman, kel olduğunuzda haber verin tamam mıı
Bu dağ havası ellerimi mahvetti çok kötü çatlamış napıcam ben ya
Gerçekten buraida havalar bıçak gibi soğuk bu gün ellerim ve dudaklarım mahvoldu ne sürsem hemen toparlar
Sagol balim insallahCanım benim ya üzülme kıyamam
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun tabi işin de..
Bir yol kapanır diğeri açılır..
Dua et canım..
Sende inanmazsan kim inanir banausluyum bi kere ben taamm mii
Bu daginikligin sebebiKampı bir birine kattınız kimmiş usluu ??
ee sen diyorsun ben suçsuzum, pembis diyor ben suçsuzum, kime inanayım bennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?