Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Evet oyle de şimdi arkadaslarim atanicak arayip soracaklar banada falan kaldiramiyorum utaniyorum
Sorsunlar canim nolmus ki? Bu utanma niye? Utanacak ne var? Sen niye kendini uzuyorsun. Utanacak bir suru insan var yuzleri kizarmayan. Sen bundan dolayi utanma sakin. Uzme kendini.

Sensin piiis kim uslu senmi
Suna bak suna basladi yine kiz yoldurma o saclarini bana

Bu dağ havası ellerimi mahvetti çok kötü çatlamış napıcam ben ya
Gerçekten buraida havalar bıçak gibi soğuk bu gün ellerim ve dudaklarım mahvoldu ne sürsem hemen toparlar
Ellerine vazelin dudaklarinada lip balm sursene canim en azindan biraz daha iyi olurlar ^_^

Hahayyt senmi yolacaksin beni hayal dünyasında yaşama bnce
Sorsunlar canim nolmus ki? Bu utanma niye? Utanacak ne var? Sen niye kendini uzuyorsun. Utanacak bir suru insan var yuzleri kizarmayan. Sen bundan dolayi utanma sakin. Uzme kendini.

Suna bak suna basladi yine kiz yoldurma o saclarini bana

Bu dağ havası ellerimi mahvetti çok kötü çatlamış napıcam ben ya
Gerçekten buraida havalar bıçak gibi soğuk bu gün ellerim ve dudaklarım mahvoldu ne sürsem hemen toparlar

Dudaklara çare henüz bende yok ama eller için rusların süper bir kremi var, Türkiyede pek rus ürünleri yok sanırım..
O krem gliserin ve limonlu.. Yani gliserinli, limonlu bir krem bulursan al.. Çok iyi geliyor.. Berbat ellerimi bile 1 gecede toparlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…