Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Özlemmm gel biz dünür olalım senin kızı, benim oğlana kertelim
Olur kız senin gibi dünürü nerde bulacam. ama kızıma kaynanalık etmicen pamuk lara saracan hergün yemek yapacan makyaj malzemelerine varana kadar sen alican onlarda yiyip içip gezecekler

Olur kız senin gibi dünürü nerde bulacam. ama kızıma kaynanalık etmicen pamuk lara saracan hergün yemek yapacan makyaj malzemelerine varana kadar sen alican onlarda yiyip içip gezecekler
Öyle kaynana bulursan bana haber et Özlem'im, ben ikinci kocaya varayım tövbe tövbe , hiç yakışmadı bana

Heeeyy yafrukurtlarr hadi haftasonu temizliği başlasın
Herkes çadırını temizlesin
Mis gibi obamız olsun
Evet acı gerçekle yüzleştirdin beni,evimi temizlemem lazım.Mutfak camı da kirlenmiş,üşenmesem de silsem ,ben kaçayım (okuma deynepnaz bildirimleri kaç ,yoksa gidemeyeceksin)

Heeeyy yafrukurtlarr hadi haftasonu temizliği başlasın
Herkes çadırını temizlesin
Mis gibi obamız olsun
Sizi tembeller ben erkenciydim bugün herşeyi yaptım keyif kahvesi içiyorum bakın size de yaptım

Sizi tembeller ben erkenciydim bugün herşeyi yaptım keyif kahvesi içiyorum bakın size de yaptım
Eki Görüntüle 1939235

Kahve için thanks baby :) sayın dünürüm.

Ben bugün Bi süpürüp toplucam. Yarın pazar eşim evde ya cumartesileri detaylı iş yapsam da batıyo, pazartesileri detaylı yapıyorum bende.

Ama akşama yemeğe anamgil gelecek , Döktürmem lazım :)

Kolay gelsin sevgili dünürüm döktüŕ tabi hadi gözün aydın canım annenler gelince de kafan dağılır iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…