- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.912
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #14.181
Hayatım dermansız dert vermesin güzel Allahım. Gerisi mühim değil..
Biz seni çok seviyoruz,sen papatyasısın obanın
Bu saatlere kaldığım çok nadirdir,zaman nasıl geçti anlamadımNereye gidiyorsun kız
Yok tatlım biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz madden sanırsam ondanAllah allah migrenı filan var mı
Ondandır. Belki. .
Tamam kuzum iyigeceler,Allah rahatlık versin,hadi su döktüm arkandanBu saatlere kaldığım çok nadirdir,zaman nasıl geçti anlamadım
Sabah eş işe ,çocuk okula gidecek.Geçen gece bu saatlere kaldım,çay demleyeceğim sabah diye kolumu yakacaktım neredeyse,uykusuzluktan gözümü açamadım.
Yok tatlım biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz madden sanırsam ondan
Bu saatlere kaldığım çok nadirdir,zaman nasıl geçti anlamadım
Sabah eş işe ,çocuk okula gidecek.Geçen gece bu saatlere kaldım,çay demleyeceğim sabah diye kolumu yakacaktım neredeyse,uykusuzluktan gözümü açamadım.
Dertleşmek,içini dökmek istermisin,dert dediğin yeterki para pul olsun papatya gelini,olur olur gider canım.Yaş kaç acaba?Yok tatlım biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz madden sanırsam ondan
Sıkıntı yapmış demek.. Inşallah çabucak hayırlısıyla aşarsınız papatyam..Yok tatlım biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz madden sanırsam ondan
benimmi 32Dertleşmek,içini dökmek istermisin,dert dediğin yeterki para pul olsun papatya gelini,olur olur gider canım.Yaş kaç acaba?
Aynen meg im arabayı satıyoruz o arabasız yapamaz şimdi çok takıyo kafasınaSıkıntı yapmış demek.. Inşallah çabucak hayırlısıyla aşarsınız papatyam..
Eşim üç senedir işsiz sayılır 2-3 ay çalıiıyo 8-10 ay evde ev aldık krediler kartlar arabayı satma durumuna geldik bir atımlıkbarutumuz kaldı işte dayanmaya çalışıyoruz kuruş hesabı yapar oldum artık farkında olmadanSıkıntı yapmış demek.. Inşallah çabucak hayırlısıyla aşarsınız papatyam..
Anladım canım ne denir bilmem ki,dilerim en kısa zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.Aileler falan yardımcı olamaz mı,ne bileyim borç falanEşim üç senedir işsiz sayılır 2-3 ay çalıiıyo 8-10 ay evde ev aldık krediler kartlar arabayı satma durumuna geldik bir atımlıkbarutumuz kaldı işte dayanmaya çalışıyoruz kuruş hesabı yapar oldum artık farkında olmadan
Papatya @Papatya gelini canım,her gecenin bir sabahı vardır.. Elbet yoluna girecektir işler..İşte buyüzden HAYAT BANA VAYKİKİ VAY VAY
Hoşgeldin cnmNereye düştüm ben,burası kim,ben neresiyim,obama nerede,aşı neden hazır ediyoruz,babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Aboooo 1390 sayfa,oku oku bitmez.
Siz şimdi tanışıp kaynaşmışsınızdır,beni dışlarsınız falan
Günaydın megAyularu kovaladım. Görev tamamdır.
Size günaydınlar,bana iyi uykular yafrukurtlarım
Eki Görüntüle 1941691
Günaydın canımGünaydın güzel obamın güzel hatunları Eki Görüntüle 1941692
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?