Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sorunlarınız çözülür inşallah canımcım..
Konuya tam vakıf olamadım ama her evliliklerde böyle inişli çıkışlı zamanlar oluyor. Düzelir inşallah. Triplimelek Megi
Haklısın canım çok teşekkür ederim. Inşallah bakalım zamana bıraktım

Kotubbir sey mi yapti ozlemim
Kast ettiğin şeyi anladım canım ama olmadı öyle bişey. Olsa zaten bu kadar sakin olmazdım. Büyük konuşmuyorum ama en affetmeyeceğim şey o asla geri dönüşü olmaz. Aslında sözle de şiddet oluyormuş onu da anlamış oldum. Bir kaç gün yaşasın bakalım özlemsiz hayatı nasıl oluyormuş.

Kızlar kusura bakmayın ne olur sizi de üzdüm sorunlarimla. Ama sizinle de paylaşmak istedim.
Ailemden kimseye anlatamam olay büyür yoksa , arkadaş deseniz çok ama güvenilecek kişi az.
Sizlerle konuşmak daha iyi gelir diye düşündüm. Oyle de oldu hepinize teşekkür ederim.

Her zaman derdini dinlerim ozlemim burda bir abrekan oldugunu unutma

Canım üzüldüm senin adına ama olur tartışmalar her evlilikte inşallah kısa zamanda düzelir

Kafa dinle tabi ama eşinle konuşmayı ihmal etme 2 çocuğunuz var onlar için her zamanki şans vermek gerek evlilikte

Evet canım çok haklısın. Konuşmuyorum şu an için biraz zaman geçmesi lazım. Arıyor ama acmiyorum msj atıyorum sadece. Bir kaç gün ne yüzümü ne de sesimi duyabilecek. Pişmanlığını yaşasın tek başına. Büyük lokma yesin büyük laf konuşmasın diye bir daha.

Ben de herşey mahvoldu,işte bu sefer çok kırıldım derim,derim ama bi şekilde gönlümü almayı bilir. Ben de bakarım yüzüne zaten dayanamam da..

Sen de izin ver gönlünü almasına Triplimelek Megi canım..

Son düzenleme:
Ben de herşey mahvoldu,işte bu sefer çok kırıldım derim,derim ama bi şekilde gönlümü almayı bilir. Ben de bakarım yüzüne zaten dayanamam da..
Bende her defasında öyleydim bi bakışına herşeyi unuturdum. Aslında şimdi de öyle olurdum ama bu defa uzattı ve çok kırdı. Bende ders olsun diye geldim. Sürekli arıyor msj atıyor gelicem diye msj attı dedim gelme yoksa herkese anlatırım tamam ama ben sensiz eve girmem dedi arabada yaticakmis foto yollayıp duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…