- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.261
Kotubbir sey mi yapti ozlemimUmarım canım kafam allak bullak inan insan konduramiyor yaşayınca da kaldıramıyor maalesef. Çok inatim dur bakalım nasıl toparlayacak.
Haklısın canım çok teşekkür ederim. Inşallah bakalım zamana bıraktımSorunlarınız çözülür inşallah canımcım..
Konuya tam vakıf olamadım ama her evliliklerde böyle inişli çıkışlı zamanlar oluyor. Düzelir inşallah.Triplimelek Megi
Kast ettiğin şeyi anladım canım ama olmadı öyle bişey. Olsa zaten bu kadar sakin olmazdım. Büyük konuşmuyorum ama en affetmeyeceğim şey o asla geri dönüşü olmaz. Aslında sözle de şiddet oluyormuş onu da anlamış oldum. Bir kaç gün yaşasın bakalım özlemsiz hayatı nasıl oluyormuş.Kotubbir sey mi yapti ozlemim
Her zaman derdini dinlerim ozlemim burda bir abrekan oldugunu unutmaKızlar kusura bakmayın ne olur sizi de üzdüm sorunlarimla. Ama sizinle de paylaşmak istedim.
Ailemden kimseye anlatamam olay büyür yoksa , arkadaş deseniz çok ama güvenilecek kişi az.
Sizlerle konuşmak daha iyi gelir diye düşündüm. Oyle de oldu hepinize teşekkür ederim.
IP tv ne valla bilmiyorum teknolojiyle aram yok denecek kadar azBenim eşim ıp tv diye bişey aldı odaçekmiyor açtık pc si ondan izliyoruz
Teşekkür ederim canımHer zaman derdini dinlerim ozlemim burda bir abrekan oldugunu unutma
Geçmiş olsun canım hastamısın üzüldüm bak şimdi yat dinlen tabiTansiyonum yerlerde. Eve geçiyorum ben.Ayaklarımı dikip uzanayım biraz..
Gece görüşürüz yafrukurtlar
Canım üzüldüm senin adına ama olur tartışmalar her evlilikte inşallah kısa zamanda düzelirSelam kızlar kusura bakmayin daha şimdi girdim o da sırf size yazabilmek icinçok mutsuz çok huzursuzum eşimle aram çok fena bozuldu tartıştık 8 sene resmen bir hiç olmuş çok ağır laflar duydum dün akşamdan beri hala konduramiyorum kendime. Bu kadar kolay mi dedikleri evet kolaymis bir çırpıda kalp kırmak duzelirmi düzelmez sanırım. 2 yavrum için dün akşam hiç bişey yapmadım ama sığamıyorum eve elini ayağımı nereye koyacagimi nereye basacagimi bilmiyorum. Çok uzattım kusura bakmayın hakkınızı helal edin kızlar. Hazırlandim anneme gidiyorum bir kaç gün kafa dinlememiz lazım onunda benimde ihtiyacım var. Yoksa daha çok kırıcaz birbirimizi. Fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Hepiniz opuldunuz Kendinize iyi bakın.
Aman bilme ben de eşim yüzünden tanıştım ne zaman dizi olsa çekmiyor işe yaramıyor yanıIP tv ne valla bilmiyorum teknolojiyle aram yok denecek kadar az
Evet canım çok haklısın. Konuşmuyorum şu an için biraz zaman geçmesi lazım. Arıyor ama acmiyorum msj atıyorum sadece. Bir kaç gün ne yüzümü ne de sesimi duyabilecek. Pişmanlığını yaşasın tek başına. Büyük lokma yesin büyük laf konuşmasın diye bir daha.Canım üzüldüm senin adına ama olur tartışmalar her evlilikte inşallah kısa zamanda düzelir
Kafa dinle tabi ama eşinle konuşmayı ihmal etme 2 çocuğunuz var onlar için her zamanki şans vermek gerek evlilikte
Tesekkur ederim.... Mmmm nefissss ellerine saglik
Ben de herşey mahvoldu,işte bu sefer çok kırıldım derim,derim ama bi şekilde gönlümü almayı bilir. Ben de bakarım yüzüne zaten dayanamam da..O kadar uykum var ki ama uyuyamiyorum
Gözümü her kapattığımda gözyaşlarım akıyor
Ağlamak istemiyorum ama kendimi çok sıkmaktan dünden bu yana artık vücut iflas etti sanırım. Off niye böyle oldu ki herşey mahvoldusanki.
Bende her defasında öyleydim bi bakışına herşeyi unuturdum. Aslında şimdi de öyle olurdum ama bu defa uzattı ve çok kırdı. Bende ders olsun diye geldim. Sürekli arıyor msj atıyor gelicem diye msj attı dedim gelme yoksa herkese anlatırım tamam ama ben sensiz eve girmem dedi arabada yaticakmis foto yollayıp duruyor.Ben de herşey mahvoldu,işte bu sefer çok kırıldım derim,derim ama bi şekilde gönlümü almayı bilir. Ben de bakarım yüzüne zaten dayanamam da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?