Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kız özlemim yazık adama be,arabada yatıcakmış he
Almış dersini almış
Maşallahhh size,2 çocuk ve bitmeyen aşk

Beni çok iyi tanıyor cok fazla inatim. Sakinlesmemi bekler o sonra atağa başlar.

Kız özlemim yazık adama be,arabada yatıcakmış he
Almış dersini almış
Maşallahhh size,2 çocuk ve bitmeyen aşk
En büyük zaafim kendi ya bunu kullaniyor:)
Evet canım ya elimden geleni yapıyorum bitmesin diye. Dediğin gibi nazar değdi sanırım. Sürekli el ele göz göze dip dibeyiz. Ben doğduğumundan bu yana beraberiz diyebilirim. 13 yaşında sevgili olduk o 16 yaşındaydı ben 18 yaşındayken evlendik o askerden gelince.

Ayy bak ya hatırlattın bana sayende azıcık iyi oldum

Ayy bayildim hikayenize bizde 16yasindan beri sevgiliyiz insallah bi evlenebilseydik hayirlisiyla

Ayy bayildim hikayenize bizde 16yasindan beri sevgiliyiz insallah bi evlenebilseydik hayirlisiyla
Gercektenmi ne güzel yaa inşallah darısı başına canım. Tek kötü yanı hiçbirşey saklayamiyorsun gözümün içine bakmasiyla herşeyi anlıyor adam :))

Hoşbuldum canım
Kız nazlı aşık yazık yazık hadi bi şans ver (Diyene bak bende az önce öyle bir posta koydumki,Yemek yiyemez artk içine oturmuştur soktuğum laflar
Ohh iyi yapmışsın. Yok canım daha var azıcık dursun bensiz çocukları göremeden de anlasın beyfendi.

Gercektenmi ne güzel yaa inşallah darısı başına canım. Tek kötü yanıyaçbirşey saklayamiyorsun gözümün içine bakmasiyla herşeyi anlıyor adam :))
Artik oyle bir taniyosunki birbirini dusun iste beni en iyi sen anlarsin daha kucucuksun basliyor buyuyosun sonra artik yasin ilerliyor her seyi her anina ortak oluyosun
Ama cok guzel bir sey ya Allah ayirmasin sevenleri insallah bizde artik evlenelim yiteeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…