- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.281
Kız özlemim yazık adama be,arabada yatıcakmış heBende her defasında öyleydim bi bakışına herşeyi unuturdum. Aslında şimdi de öyle olurdum ama bu defa uzattı ve çok kırdı. Bende ders olsun diye geldim. Sürekli arıyor msj atıyor gelicem diye msj attı dedim gelme yoksa herkese anlatırım tamam ama ben sensiz eve girmem dedi arabada yaticakmis foto yollayıp duruyor.
Beni çok iyi tanıyor cok fazla inatim. Sakinlesmemi bekler o sonra atağa başlar.Ben de herşey mahvoldu,işte bu sefer çok kırıldım derim,derim ama bi şekilde gönlümü almayı bilir. Ben de bakarım yüzüne zaten dayanamam da..
Sen de izin ver gönlünü almasınaTriplimelek Megi canım..
Hayırlı geceler canım hoşgeldinHepinize hayırlı geceler kızlarrr
Gormedim megim gecmis olsun tuzlu ayran ic bacaklarinin altina yastik koy yat dinlenAy bak buAzra910 hemşire olucak bi de,tansiyonum düştü dedim de,sallamamış bile
Diğer yafrukurtlarıma teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için
Hoşbuldum Ruhunun güzelliği yüzüne ya nsımış Güzeller güzeli megimmmm
En büyük zaafim kendi ya bunu kullaniyor:)Kız özlemim yazık adama be,arabada yatıcakmış he
Almış dersini almış
Maşallahhh size,2 çocuk ve bitmeyen aşk
Hoşgeldin canımHoşbuldum Ruhunun güzelliği yüzüne ya nsımış Güzeller güzeli megimmmm
Ayy bayildim hikayenize bizde 16yasindan beri sevgiliyizEn büyük zaafim kendi ya bunu kullaniyor:)
Evet canım ya elimden geleni yapıyorum bitmesin diye. Dediğin gibi nazar değdi sanırım. Sürekli el ele göz göze dip dibeyiz. Ben doğduğumundan bu yana beraberiz diyebilirim. 13 yaşında sevgili olduk o 16 yaşındaydıben 18 yaşındayken evlendik o askerden gelince.
Ayy bak ya hatırlattın bana sayende azıcık iyi oldum
Ilk defa böyle oldu bende azıcık naz yapayım. Alsın dersini de bir daha büyük laflar etmesin değilmi? :))
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Gercektenmi ne güzel yaa inşallah darısı başına canım. Tek kötü yanı hiçbirşey saklayamiyorsun gözümün içine bakmasiyla herşeyi anlıyor adam :))Ayy bayildim hikayenize bizde 16yasindan beri sevgiliyizinsallah bi evlenebilseydik hayirlisiyla
Doğru, haklısın tatlım ama erkek milleti biraz unutkan oluyor. Yine yapabiliyor aynı hatalarıIlk defa böyle oldu bende azıcık naz yapayım. Alsın dersini de bir daha büyük laflar etmesin değilmi? :))
Geçti bile,kara sevdayı izlerken uzandım o şekilde,sorasında 1 sa uyudum. Teşekkür ederim cunyırGormedim megim gecmis olsun tuzlu ayran ic bacaklarinin altina yastik koy yat dinlen
Ohh iyi yapmışsın. Yok canım daha var azıcık dursun bensiz çocukları göremeden de anlasın beyfendi.Hoşbuldum canım
Kız nazlı aşık yazık yazık hadi bi şans ver (Diyene bak bende az önce öyle bir posta koydumki,Yemek yiyemez artk içine oturmuştur soktuğum laflar
Artik oyle bir taniyosunki birbirini dusun iste beni en iyi sen anlarsin daha kucucuksun basliyor buyuyosun sonra artik yasin ilerliyor her seyi her anina ortak oluyosunGercektenmi ne güzel yaa inşallah darısı başına canım. Tek kötü yanıyaçbirşey saklayamiyorsun gözümün içine bakmasiyla herşeyi anlıyor adam :))
Bunlar herşeyi hak ediyorbunlar var ya bunlAAAAROhh iyi yapmışsın. Yok canım daha var azıcık dursun bensiz çocukları göremeden de anlasın beyfendi.
Biraz mı dedinDoğru, haklısın tatlım ama erkek milleti biraz unutkan oluyor. Yine yapabiliyor aynı hataları
Kara sevdani yesinler ezberledim bugun dizin oldugunuGeçti bile,kara sevdayı izlerken uzandım o şekilde,sorasında 1 sa uyudum. Teşekkür ederim cunyır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?