- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.301
öhöm öhömmHoşbuldum Ruhunun güzelliği yüzüne ya nsımış Güzeller güzeli megimmmm
Değilmi hep aynı şeyler tekrarlanıyor.bizde de böyleydi ama bu defa iki kelime etti hala icimde oturuyor. Msj atmış sende bensiz uyuyamiyosun biliyorum diye bende yazdım sensiz gecenin sefasını sürüyorum diye arkadaşlar la sohbet ediyoruz dedim.Doğru, haklısın tatlım ama erkek milleti biraz unutkan oluyor. Yine yapabiliyor aynı hataları
İşte 2 gündür çok koşturuyorum da o yüzden yorgunluktan düştü tansiyonum ya.. Bu sebeple uzun saatler gelemedim obaya daKara sevdani yesinler ezberledim bugun dizin oldugunu
Sankimm sIk girmiyosun siteye pek dogru mu 2gundur
ahahahahDeğilmi hep aynı şeyler tekrarlanıyor.bizde de böyleydi ama bu defa iki kelime etti hala icimde oturuyor. Msj atmış sende bensiz uyuyamiyosun biliyorum diye bende yazdım sensiz gecenin sefasını sürüyorum diye arkadaşlar la sohbet ediyoruz dedim.
öhöm öhömm
Çok tatlısın çok şekersinteşekkür ederim
Şimdi çok unutkan desem dedimdi olmaz.
Şimdi çok unutkan desem dedimdi olmaz.
Böyle kıvırdım artık
Yorma kendiniİşte 2 gündür çok koşturuyorum da o yüzden yorgunluktan düştü tansiyonum ya.. Bu sebeple uzun saatler gelemedim obaya da
Insallah hatasını anlamıştır canım.Değilmi hep aynı şeyler tekrarlanıyor.bizde de böyleydi ama bu defa iki kelime etti hala icimde oturuyor. Msj atmış sende bensiz uyuyamiyosun biliyorum diye bende yazdım sensiz gecenin sefasını sürüyorum diye arkadaşlar la sohbet ediyoruz dedim.
Inşallah canım allah ayırmasın canım çok güzel bir duygu. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla. Sen küçükken söyleydin böyleydin diye bir başlıyor şaşırıyorum ne hafıza var yaa. Sizde de öyle olur çok zevkli oluyor:)
Artik oyle bir taniyosunki birbirini dusun iste beni en iyi sen anlarsin daha kucucuksun basliyor buyuyosun sonra artik yasin ilerliyor her seyi her anina ortak oluyosun
Ama cok guzel bir sey ya Allah ayirmasin sevenleri insallah bizde artik evlenelim yiteeer
Aynen valla yüzde yüzkatılıyorum.Adamların burçları ne olursa olsun,
Yükselen burçları hepp öküz oluyor
Evet hatta bu aksam bizdd bunu konustuk soyle yapiyodun boyle yapiyodun diyeInşallah canım allah ayırmasın canım çok güzel bir duygu. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla. Sen küçükken söyleydin böyleydin diye bir başlıyor şaşırıyorum ne hafıza var yaa. Sizde de öyle olur çok zevkli oluyor:)
Sende bendensinBunlar herşeyi hak ediyorbunlar var ya bunlAAAARo kadar sinirliyim ki bende bu gece abooww
çok pis gider yaptım özlem ooohhh içim yağları iridiSende bendensin
Olmassss dun istiyodumdu
Ya derler ya hay ağzını öpeyim diyeAdamların burçları ne olursa olsun,
Yükselen burçları hepp öküz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?