- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.321
Su çok güzel gelseneIfindim orti
Olsun küsmedimkiiiYaaaaa
Tartışmadan 10 dk sonra anladı da iş işten geçmişti artık. Bakalım neler yapabiliyormuş sakinlesmemi bekliyor uyanık: )Insallah hatasını anlamıştır canım.
Bizim kadar ince olamıyorlar ne yazık ki.
Sonradan geliyor akılları başlarina ama iş işten çoktan geçmiş oluyor.
Geriye kırılan kalpler...
Su çok güzel gelsene
Özlem ne dedi bu adam ya?Tartışmadan 10 dk sonra anladı da iş işten geçmişti artık. Bakalım neler yapabiliyormuş sakinlesmemi bekliyor uyanık: )
Hadi bakalım. insallah olay tatlıya bağlanır :)Tartışmadan 10 dk sonra anladı da iş işten geçmişti artık. Bakalım neler yapabiliyormuş sakinlesmemi bekliyor uyanık: )
Ne güzel yaa ohh sefamiz olsun.çok pis gider yaptım özlem ooohhh içim yağları iridi
Ya derler ya hay ağzını öpeyim diyeışte tam öyle oldu megim yazan parmaklarını seveyim
Nerde yazdim yahuSpoili yazmasana Kürksüz
He valla ayakların ilk önce kumsalda yanacak sonra serin suya atlayacaksınHahhaha Allah iyiligini versin,demesene oyle yazi ozledim
Ikinididen sonra tam aksama 45 dk kala falan denize gircen of of
Off sus beHe valla ayakların ilk önce kumsalda yanacak sonra serin suya atlayacaksın
Of şaşıbeşim hala ben demekNerde yazdim yahu
Of şaşıbeşim hala ben demek
Sonra da kumsalda elinde kovasıyla satış yapan teyze bagıracak.Off sus be
Hem kar yagacakmis
Gelmesin yazHe valla ayakların ilk önce kumsalda yanacak sonra serin suya atlayacaksın
Böyle terliyceksin,homur homur sinir olcaksın her şeye.. Çünkü fiziken rahat değilsin..Sevmiyorum sıcağıSonra da kumsalda elinde kovasıyla satış yapan teyze bagıracak.
Mısırrrrrr, kaynamış mısıırrrr...
Ay yok tamam yazamıycam daha fazla.
Ben kışı sevmiyorum ya
Dayakkk istiyorsunSonra da kumsalda elinde kovasıyla satış yapan teyze bagıracak.
Mısırrrrrr, kaynamış mısıırrrr...
Ay yok tamam yazamıycam daha fazla.
Ben kışı sevmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?