Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Özlemim çok ciddiyim bak diyorum ki,tek sıkıntınız bu olsun..
Maşallah çok güzel giden bir evliliğiniz var
Neler neler okuyoruz burda biliyosun sen de.. Ağzının tadını bozma derim ben.. Biraz sen fedakarlık,biraz o fedakarlık.. Hayat böylece geçiyor zaten.. Sağlık ve huzur,sadakat ve sevgi ve saygı.. Gerisi boş..

Ayy supermis valla. Ben bunların hepsini kendim yapıyorum ama adam hemen unuttu iki dakikada.
Sürekli şarkı ismi yazıyor dinle diye :)
Ozlemim eger sorun buysa bence bu gercekten cok ufak bi tartisma keske evinden hic gitmeseydin
Kiymetinizi bilin ne guzel yuvaniz var bir aradasiniz bak biz evlenemedik uzaktayiz cigerim yaniyor burnum sizliyor

Evet allah beterinden korusun neler var neler. Biliyorum canım şükrediyorum sürekli iyiki onunlayim diye hiçbir zaman kotu bir eleştirim olmamıştır kendine. Bizim için elimden gelenin fazlasını yapıyor.
Işte o tartışma anında söylenen sözleri kulağımız duymayinca böyle oldu.
Yarın gelir o dayanamaz zaten e bende dayanamam:)
O değilde iyi oldu sanki sevgili lik günlerimize döndük:)) sürekli msj atıyor şarkı ismi yazıyor dinle diye. Fotoğraf yolluyor masum masum acindiriyor kendini. Kıyamiyorum da beklicem sabaha kadar.
M M e g im iyiki varsin ya konuşmak o kadar iyi geldi ki anlatamam. Sayende bazı şeyler gözümün önüne geldi. Daha iyi düşünmeye başladım. Akşamki sinirim devam etseydi yarın daha kötü şeyler olabilirdi.

iyiki varsin yüzü gönlü güzel kadın
Iyi ki buraya gelmişim sizlerle tanismisim. Hepiniz iyiki varsınız canım yafrukurtlarım

Tanismadim ki bilerek sevgilimle sorunlari var o yuzden sevmiyorum vee tanismicam da dugunde gorussek yeter sonrasinda da istemiyorum
Işler ciddiye binince öyle olmuyor ne yazıkki canım yaa keşke öyle olsa hiç görüşülmese ama malesef.
Herşey sevgilinin elinde o size pürüzsüz bir yol çizerse herşey hallolur.
Benimde aynı sorunlar oldu ama eşim hep aradaki dengeyi düzenli tuttu hâlâ da öyle yapar.

Gorusmek istemiyorum ozlemim mecbur degilim ya istemiyosam bitmistir zorla gorusturtemezler kendilerini

Benim gibi canayakin biri bile onlar hakkinda boyle dusunuyorsa nasil gorumceler olduklarini sen dusun iste
Daha dogrusu benimle sorunlari yok sevgilimle var
Sevgilim demek ben demek bende sevmiyorum oblari iste

Ozlemim eger sorun buysa bence bu gercekten cok ufak bi tartisma keske evinden hic gitmeseydin
Kiymetinizi bilin ne guzel yuvaniz var bir aradasiniz bak biz evlenemedik uzaktayiz cigerim yaniyor burnum sizliyor
Inşallah sizde yuvanizi kurarsınız canım.
Canım böyle birşeye ihtiyacımız vardı diyebilirim iyi oldu böylece o da bende biraz kiymetimizi anlayalim. Belki o da bu oyun konusunda biraz kendini toparlar yani inşallah.

Insallah ozlemim
Bence akillanmistir baksana affettirmek icin neler yapiyormis daha oynar mi hic

Orası ayrı tabi canim ben seninle sorun var anladım pardon. Öyleyse görüşmezsin tabikide. Ne anlarlar ki huzursuzluk yaratmaktan anlamam.

Insallah canim.Gelir yarın konuşuruz. Ama ciceksiz gelirse eve almam kendini:)
O sözler için baya bir özür dilemesi lazım.
Barisin ya kiyamam mutlu olun sevin birbirinizi :)

Uykum geldu yarin kardesimin dogumgunu cikayim da erken kalkip hazirlik yapicam ozlemim yarin icin bol sanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…