- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.361
Evet çok haklısın sonu güzel oldu mu insan süpürüyor halı altına.
Bende biliyorum sürekli iletişim halindeyiz ne zorluklarla çalıştığını inan yeri geldi bende oynadım kendisiyle ama olmadı.
Her hafta başka saatlerde çalışıyor bi hafta gece yok diğer hafta akşamları yok başka hafta gündüzleri yok bende evde olduğu zamanlarda daha iyi vakit geçirsin diye uğraşıyorum.
Mesela saat belirliyoruz 1 saat oyun oyna
Yarım saat çocuklarla oyun
Sonra biraz benle vakit gecirmece
Sonra tekrar oyununu oyna sence nasıl böyle?
Ama yok adam eline bir alıyor verdiği sözleri unutuyor.
Gece 1 oluyor e gel oturalım diyor yinede oturuyorum yeterki gönlü olsun diyorum. Mutlu olalım huzurumuz bozulmasın diyorum. O an kendi de herşeyi unutuyor pasif bir insan değilim yani. Çok seviyorum ve paylaşamiyorum sanırım
Rahat vermiyorlarmi canımBu kaynanalar gorumceler yok muuuu melegim bak yine cinlerim tepeme cikti
Ozlemim eger sorun buysa bence bu gercekten cok ufak bi tartisma keske evinden hic gitmeseydinAyy supermis valla. Ben bunların hepsini kendim yapıyorum ama adam hemen unuttu iki dakikada.
Sürekli şarkı ismi yazıyor dinle diye :)
Tanismadim ki bilerek sevgilimle sorunlari var o yuzden sevmiyorum vee tanismicam da dugunde gorussek yeter sonrasinda da istemiyorumRahat vermiyorlarmi canım
Evet allah beterinden korusun neler var neler. Biliyorum canım şükrediyorum sürekli iyiki onunlayim diye hiçbir zaman kotu bir eleştirim olmamıştır kendine. Bizim için elimden gelenin fazlasını yapıyor.Özlemim çok ciddiyim bak diyorum ki,tek sıkıntınız bu olsun..
Maşallah çok güzel giden bir evliliğiniz var
Neler neler okuyoruz burda biliyosun sen de.. Ağzının tadını bozma derim ben.. Biraz sen fedakarlık,biraz o fedakarlık.. Hayat böylece geçiyor zaten.. Sağlık ve huzur,sadakat ve sevgi ve saygı.. Gerisi boş..
Işler ciddiye binince öyle olmuyor ne yazıkki canım yaa keşke öyle olsa hiç görüşülmese ama malesef.Tanismadim ki bilerek sevgilimle sorunlari var o yuzden sevmiyorum vee tanismicam da dugunde gorussek yeter sonrasinda da istemiyorum
Gorusmek istemiyorum ozlemim mecbur degilim ya istemiyosam bitmistir zorla gorusturtemezler kendileriniIşler ciddiye binince öyle olmuyor ne yazıkki canım yaa keşke öyle olsa hiç görüşülmese ama malesef.
Herşey sevgilinin elinde o size pürüzsüz bir yol çizerse herşey hallolur.
Benimde aynı sorunlar oldu ama eşim hep aradaki dengeyi düzenli tuttu hâlâ da öyle yapar.
Inşallah sizde yuvanizi kurarsınız canım.Ozlemim eger sorun buysa bence bu gercekten cok ufak bi tartisma keske evinden hic gitmeseydin
Kiymetinizi bilin ne guzel yuvaniz var bir aradasiniz bak biz evlenemedik uzaktayiz cigerim yaniyor burnum sizliyor
Insallah ozlemimInşallah sizde yuvanizi kurarsınız canım.
Canım böyle birşeye ihtiyacımız vardı diyebilirim iyi oldu böylece o da bende biraz kiymetimizi anlayalim. Belki o da bu oyun konusunda biraz kendini toparlar yani inşallah.
Orası ayrı tabi canim ben seninle sorun var anladım pardon. Öyleyse görüşmezsin tabikide. Ne anlarlar ki huzursuzluk yaratmaktan anlamam.Gorusmek istemiyorum ozlemim mecbur degilim ya istemiyosam bitmistir zorla gorusturtemezler kendilerini
Benim gibi canayakin biri bile onlar hakkinda boyle dusunuyorsa nasil gorumceler olduklarini sen dusun iste
Daha dogrusu benimle sorunlari yok sevgilimle var
Sevgilim demek ben demek bende sevmiyorum oblari iste
Oynar oynarInsallah ozlemim
Bence akillanmistir baksana affettirmek icin neler yapiyormis daha oynar mi hic
Ben seni anliyorum benimkide yanimda oynamaz da mesajlasirken falan oynuyor gec yaziyor sinir oluyorumOynar oynarbırakamaz ama daha az oynamaya çalışır.
Ben seni anliyorum benimkide yanimda oynamaz da mesajlasirken falan oynuyor gec yaziyor sinir oluyorum
Hele neydi yazin bi oyun vardiya sokakta pikacu yakalanan sey ayyy neyseki onu oynamiyor bizimkiler
Insallah en aza indirir ozlemim baksana neler yapiyomus yaaaaman o eksik kalsın.
Insallah canim.Gelir yarın konuşuruz. Ama ciceksiz gelirse eve almam kendini:)Insallah en aza indirir ozlemim baksana neler yapiyomus yaaa
Yarin ne yapacaksin
Barisin ya kiyamam mutlu olun sevin birbirinizi :)Insallah canim.Gelir yarın konuşuruz. Ama ciceksiz gelirse eve almam kendini:)
O sözler için baya bir özür dilemesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?