- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.381
Tamam canım iyi geceler tatlı rüyalar.Barisin ya kiyamam mutlu olun sevin birbirinizi :)
Uykum geldu yarin kardesimin dogumgunu cikayim da erken kalkip hazirlik yapicam ozlemim yarin icin bol sanslar
Cok tesekkur ederim ozlemim insallahCanımAzra910 M ortak yönlerimiz baya varmış. Sende inşallah yuvani kurar bir ömür boyu çok mutlu olursun.
Tesekkurler ozlemim sende uyu dinlen yarin icin aglamissin sislikler gecsinTamam canım iyi geceler tatlı rüyalar.
Şimdiden doğum günü kutlu olsun kardeşinin.
Teşekkür ederim canım ablam. Umarım iyi gelecektir çok sıkılmıştım artık sürekli evde. Eğer evde kalsaydim daha çok büyütüp daha kötü olacaktı herşey. Arada tartismalarimiz oluyordu tabi doğal olarak herkes gibi ama bu bambaşkaydı sanki. Aramız düzelmez demiyorum ama biraz zaman lazim
Ay bak buAzra910 hemşire olucak bi de,tansiyonum düştü dedim de,sallamamış bile
Diğer yafrukurtlarıma teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için
Günaydınlar şekerler
Günaydın , hayırlı sabahlarınız günleriniz olsun hatunlar;
Ablam nasılsın
@Meg geçmiş olsun obabaşım ne oldu sana ,çok mu ayakta kaldın ,aç mı kaldın da düştü tansiyonun
Triplimelek Megi
Nesi var megin acaba.Günaydın , hayırlı sabahlarınız günleriniz olsun hatunlar;
Ablam nasılsın
@Meg geçmiş olsun obabaşım ne oldu sana ,çok mu ayakta kaldın ,aç mı kaldın da düştü tansiyonun
Triplimelek Megi
Nesi var megin acaba.
Günaydın yafrukurtlar
Eki Görüntüle 1944594 Eki Görüntüle 1944595 bu saat oldu haala kahvaltı etmediniz buyrun yafrukurtlar
Afiyet bal şeker olsun ye kalorili şeyler senin olsun biz başka şeyler yerizDün tansiyonu düşmüş çıtır davığımın ..
Günaydınlar olsun..
Offffff yedim ama gene yerim valla simitler benim ona göre
Afiyet bal şeker olsun ye kalorili şeyler senin olsun biz başka şeyler yeriz
Simit sevilmez mi ya susamlar filan offffÇok severim kendilerini
Günaydınlar canısı,ben iyiyim sağol sen nasılsın
Kahvaltı edildi,çamaşırlar yıkanıyor şimdi sonrada yemek faslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?