Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Çok geçmiş olsun cnm şidi nasıl

Çok teşekkür ederim teyzesi. Şu an ateşi yok, gece uyumadı diye bir uyutayım da , uyanınca duruma göre hareket etcem. Eğer ateşi yükselirse gidicem doktora. Şu an izlemedeyim.

Bende yorgun bitkin bıkkın bir efsha

Simit sevilmez mi ya susamlar filan offff

1 simit 4 dilim ekmek ediyormuş

Benim de oğlum ateşlendi gece , şimdi onu tekrar uyutup bende yatcam biraz. Yoksa yığılıp kalcam Bi yerlere.

Simit ama taş fırın simidi olacak he mi abla ( ımmmm) içine de krem üçgen peynir

Geçmiş olsun şimdi nasıl daha iyidir inşallah..
Yat dinlen sende birazcık..

Aynen bise sıcacık olacak yanında peynir ve domatess hıımmmmm offfff

Gece uykusunu bişey tutmuyor bizde ne gece ne gündüz uyku yok

Biz de gece en az üç sefer kalkıyoruz. Gündüz en fazla 1buçuk saat uyur, ve hiperaktif tanısı konuldu yani, çok yoruyor artık beni

25 aylık oldun mübarek evladım uyu ya gece uyu ne olacak, doyuyor, oynuyoruz ama hiperaktif olduğu için sağından soluna dönerken dikkati dağılıyor ve hemen kalkıyor yataktan, tekrar uykuya dalmaya çaba göstermiyor

Bi de ara sıra Bi buhran kasvet melankoli çöker ya biz kadınlara öyle bir dönemdeyim

1 simit 4 dilim ekmek ediyormuş

Geçmiş olsun şimdi nasıl daha iyidir inşallah..
Yat dinlen sende birazcık..

Aynen bise sıcacık olacak yanında peynir ve domatess hıımmmmm offfff

Teşekkür ederim abla şu an ateşi yok, uyudu, dinlensin biraz bakalım duruma göre.

Bende oğlum uyumuşken uyuyayım hatunlar, Bi dünya da işim var, ütüden de bıktım anam, haftanın iki günü yığınla ütü çıkıyo

Oy ya benim ki de 2 yasinda saat basi uyuniyor. Gündüz de genelde 1 saat uyuyor. Allah acilarini göstermesin. Elbet gececek büyüyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…