- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.401
Çok geçmiş olsun cnm şidi nasılBenim de oğlum ateşlendi gece , şimdi onu tekrar uyutup bende yatcam biraz. Yoksa yığılıp kalcam Bi yerlere.
Simit ama taş fırın simidi olacak he mi abla ( ımmmm) içine de krem üçgen peynir
Çok geçmiş olsun cnm şidi nasıl
Gece uykusunu bişey tutmuyor bizde ne gece ne gündüz uyku yokÇok teşekkür ederim teyzesi. Şu an ateşi yok, gece uyumadı diye bir uyutayım da , uyanınca duruma göre hareket etcem. Eğer ateşi yükselirse gidicem doktora. Şu an izlemedeyim.
Bende yorgun bitkin bıkkın bir efsha
Simit sevilmez mi ya susamlar filan offff
Benim de oğlum ateşlendi gece , şimdi onu tekrar uyutup bende yatcam biraz. Yoksa yığılıp kalcam Bi yerlere.
Simit ama taş fırın simidi olacak he mi abla ( ımmmm) içine de krem üçgen peynir
Ben de çok severim hamurdan yapılan herşeyi severim orası ayrıSimit sevilmez mi ya susamlar filan offff
Bende ya börek poğaça mantıBen de çok severim hamurdan yapılan herşeyi severim orası ayrı
Gece uykusunu bişey tutmuyor bizde ne gece ne gündüz uyku yok
1 simit 4 dilim ekmek ediyormuş
Geçmiş olsun şimdi nasıl daha iyidir inşallah..
Yat dinlen sende birazcık..
Aynen bise sıcacık olacak yanında peynir ve domatess hıımmmmm offfff
Biz de gece en az üç sefer kalkıyoruz. Gündüz en fazla 1buçuk saat uyur, ve hiperaktif tanısı konuldu yani, çok yoruyor artık beni
25 aylık oldun mübarek evladım uyu ya gece uyu ne olacak, doyuyor, oynuyoruz ama hiperaktif olduğu için sağından soluna dönerken dikkati dağılıyor ve hemen kalkıyor yataktan, tekrar uykuya dalmaya çaba göstermiyor
Bi de ara sıra Bi buhran kasvet melankoli çöker ya biz kadınlara öyle bir dönemdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?