Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Oy ya benim ki de 2 yasinda saat basi uyuniyor. Gündüz de genelde 1 saat uyuyor. Allah acilarini göstermesin. Elbet gececek büyüyecekler

Evet Rabbim acılarını yokluklarını göstermesin , derler ya bu isyan değil sitem diye. Çok şükür iyiki var ama bazen bir sıkıntı çöküyor insana.

Evet Rabbim acılarını yokluklarını göstermesin , derler ya bu isyan değil sitem diye. Çok şükür iyiki var ama bazen bir sıkıntı çöküyor insana.
Biliyorum. Insan araliksiz uyumak istiyor. Yemegini yavas yavas yapma etme demeden yemek istiyor. Her zaman olmasa da bir gün söyle 4_5 saat kendine ayirip desarj olmak istiyor. Yemek yaparken koltuk tepelerinden yemek masasidan düsücek diye sinirleri gerilmesin istiyor
Esin gelince kuzunu emanet et bit kac saat uyu. Ya da gece erken uyu onlar salonda otursunlar. En son uyusuzluktan basim dönünce yaptim. Cok iyi geliyor...
dün süpürdüm heryeri bir baktim sogani almis oynamis her yer sogan kabugu. Ben temizligimi yapiyorum ama evi temiz tutmaya calismiyorum. Yoksa cok yipranirim. Bizim güvenlik önlemlerimiz de tam degil. Dün yemek masasina cikip ucunda bagdaj kurmustu. Biraz geriye dogru hareket etse kafa üstü düsecek. Boyunun yetmedigi yere sandalya vs itip cikiyor. Üc olsunlar rahat edecez insallah

Sende yat uyu hemen dnlen birazcık..

İşte canım benim sıkıntım , temizliği yapıyorum ve temiz tutmak için de çooookkk uğraşıyorum. Yaptım , temiz kalsın istiyorum. Aynı şekilde Ömer le de tam ilgileniyorum, aktivite oyun boyama yapıştırma vs yapıyoruz , tabi ki dağılacak kirlenecek farkındayım ama oturmuyorum tüm gün resmen bir iş peşindeyim.

Benim sorunum kendimle ya, çocuğumla değil. Ben kendime sorunum.

canim uyu sen simdi uyumussa seninki. Benim annem öyleydi. Ev hep bal dök yalaydi biz de kücüktük. Ama cok yipratti kendini. Bana da hep bosver diyor. Ben yapiyorum ama cok temiz tutmuyorum. Hemen arkamdan kirletiyor. Cay koyup iciyorum müsait olunca oyun tavsiyelerini bekliyorum

Canım benim elimde değil, kör olsun , nalet olsun, bıktım artık.

Oyun olarak; biz boyama yapıyoruz mesela teyzesi, bez alıyorum ya koli ile yada ıslak mendil her ne olursa onu pastel boya ile boyuyoruz, renkleri o şekilde öğrendi Hamd olsun. Yazın mukavva el işi kağıdı almıştım onlara resim yapıp boyadık, Kestik, yapıştırdık.

Sayıları öğrendi 10a kadar sayabiliyor onu da yere pişmemiş makarna, yada küçük oyuncaklar falan sürekli saydık saydık saydık.

Yemek yaparken ev işi her ne yaparsam yapayım. Anlatırım ona mesela sürekli konuşuyorum , Hamd olsun Ömer de şu an Akranlarına göre epey konuşuyor.

Küçük büyük, sert yumuşak gibi zıt kavramları öğrendik mesele.

Bunları söylüyorum ama diyelim boyama yaparken tabi ki boyayı alıp kaçıp kapı duvar da boyadı, boyayı kırıp ellerine de sürdü,çöpe de attı.

Resim yaptığımız kağıtları da Bi an da yırttı, öyle trt de ki ressam bob gibi değildik tabi ki.
Anladın sen beni.

Sayarken 1 den 5e de atladı ama tekrar ede ede öğrendi.

Ama karton koliyi boyamak çok enerji attırdı ona.

Uygun fiyata boyamalı stickerli kitaplar da alıyorum onlarla da hayvanları öğrendik.

Mesele şimdi balık görsün, "o ahtapotun arkadaşı "diyo . İkisinin de su da yaşadığını anlaya biliyor.

Bir de sürekli çocuk şarkıları söylüyoruz, parmaklarını gösterip bu anne ördek. Bu baba ördek bunlarda yavruları fln diye varya hani, o tür görsel ve işitsel şarkılar.

Bir de bazen ona süpriz birşeyler verirken dikkati tamamen bende ya , İngilizce söylüyorum mesela açıyorum açıyorum değil de opennn openn diyorum. Renkler İngilizce kırmızı ve moru biliyor en dikkat çekici iki renk

biz de sarki söylüyoruz birlikte. Bir de o davul caliyor. Basina bant takip. Benim oynamami istiyor sonunda da (ben yaptim bir kere ögrenmis o da )dizlerini tutup gülüyor. Benimki bir kac cümle kuruyor bir kac kelime konusuyor. O da karisik. Evde bir kac dil konusuyoruz. Kendimi suclu hissediyorum. Artik daha az kk ugruyorum. Oyun sürelerini uzattim. Konusamiyor diye

Günaydın ablam. O kadar güzel anlattın ki teşekkür ederim. Dün sizlerle konuşmak ve gece de @Meg in sözleri bana çok iyi geldi. Biraz daha sakinleştim. Sabaha kadar uyumadim zaten sabah 7de kapıya dayandı. Konuştuk biraz ama inadımı kiramadim.

Bir kaç gün burda kalacağımı söyledim çok ihtiyacım olduğunu soyledim. Bende kalayım burda dedi allahım ben zaten senden ayrı bir kaç gün kalmak istediğim için geldim buraya dedim olsun bahane ben eve sensiz girmem dedi. Bende sende ananın evine git dedim ne diyeyim. Özür diledi falan dedim özür önemli değil de tekrar yapmamak önemli.
Sonra kahvaltı yaptık burda kalcam dedim tamam zaten gece işe gidecem 3 gün kal dedi. O bana bağlı sana değil dedim.
Böyle konuşunca ona karşı zoruma gidiyor ama napayim büyük lokma yesin ama büyük konuşmasın değilmi ablam

Seviyorum napiym ikimizde deli ben ondan da deli

Benim de oğlum ateşlendi gece , şimdi onu tekrar uyutup bende yatcam biraz. Yoksa yığılıp kalcam Bi yerlere.

Simit ama taş fırın simidi olacak he mi abla ( ımmmm) içine de krem üçgen peynir
Canım geçmiş olsun. Inşallah şu an iyidir oğlun.

Konuşmak iyidir terapi gibidir zaten...
Bak sen damata sabahın köründe kargalar mamasını yemeden kapıya dayanmış
Ne işi varmış orada onun,sen kafayı dinlemek için geldin gitsn oda anasına işte
Boşver arada ayar vermek lazım bu öküzlere,öküz dedim ama geneli böyle bunların
Ahhh şu sevgi olmasa varya kapının önüne koy diyecemde

chocolate19 teşekkür ederim canım sorduğun için. Biraz daha iyi gibiyim. Çocuklarla ne kadar kafa toplanırsa o kadar düşünmeye çalışıyorum. Sabah geldi konuştuk bakalım bir kaç gün daha burdayım. Kızım annemi çok seviyor surekli oyun oynuyorlar bana bir tek memme deyince geliyor :))

Çok sevindim canım

Demi ama şaka gibi bende burda kalayım dedi zor tuttum kendimi gülmemek için.
Hayatta gitmez bensiz ailesinin yanına halbuki 20 dk yol ama gitmez.
Baktım bir başka konuşuyor bana sabah anladı ciddi olduğumu tabiî. Ilk defa böyle birşey yapınca şaşırdı.
Zaten en büyük zaafim kendi çok iyi biliyor sürekli araba da yattım üşüyorum diye msj foto attı. Ama cvb vermedim.
Bende uyuyamadim tabikide orası ayrı da.
Suan iyiyiz ama caktirmiyorum biraz daha anlasın ruh öküzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…