- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.596
- 33
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.421
Oy ya benim ki de 2 yasinda saat basi uyuniyor. Gündüz de genelde 1 saat uyuyor. Allah acilarini göstermesin. Elbet gececek büyüyecekler
Biliyorum. Insan araliksiz uyumak istiyor. Yemegini yavas yavas yapma etme demeden yemek istiyor. Her zaman olmasa da bir gün söyle 4_5 saat kendine ayirip desarj olmak istiyor. Yemek yaparken koltuk tepelerinden yemek masasidan düsücek diye sinirleri gerilmesin istiyorEvet Rabbim acılarını yokluklarını göstermesin , derler ya bu isyan değil sitem diye. Çok şükür iyiki var ama bazen bir sıkıntı çöküyor insana.
Teşekkür ederim abla şu an ateşi yok, uyudu, dinlensin biraz bakalım duruma göre.
Bende oğlum uyumuşken uyuyayım hatunlar, Bi dünya da işim var, ütüden de bıktım anam, haftanın iki günü yığınla ütü çıkıyo
Biliyorum. Insan araliksiz uyumak istiyor. Yemegini yavas yavas yapma etme demeden yemek istiyor. Her zaman olmasa da bir gün söyle 4_5 saat kendine ayirip desarj olmak istiyor. Yemek yaparken koltuk tepelerinden yemek masasidan düsücek diye sinirleri gerilmesin istiyor
Esin gelince kuzunu emanet et bit kac saat uyu. Ya da gece erken uyu onlar salonda otursunlar. En son uyusuzluktan basim dönünce yaptim. Cok iyi geliyor...
dün süpürdüm heryeri bir baktim sogani almis oynamis her yer sogan kabugu. Ben temizligimi yapiyorum ama evi temiz tutmaya calismiyorum. Yoksa cok yipranirim. Bizim güvenlik önlemlerimiz de tam degil. Dün yemek masasina cikip ucunda bagdaj kurmustu. Biraz geriye dogru hareket etse kafa üstü düsecek. Boyunun yetmedigi yere sandalya vs itip cikiyor. Üc olsunlar rahat edecez insallah
Uyumadı daha abla, uyumuştu ki uyandı tekrarSende yat uyu hemen dnlen birazcık..
Günaudın cınım
Uyumadı daha abla, uyumuştu ki uyandı tekraraman ya rabbi!
İşte canım benim sıkıntım , temizliği yapıyorum ve temiz tutmak için de çooookkk uğraşıyorum. Yaptım , temiz kalsın istiyorum. Aynı şekilde Ömer le de tam ilgileniyorum, aktivite oyun boyama yapıştırma vs yapıyoruz , tabi ki dağılacak kirlenecek farkındayım ama oturmuyorum tüm gün resmen bir iş peşindeyim.
Benim sorunum kendimle ya, çocuğumla değil. Ben kendime sorunum.
canim uyu sen simdi uyumussa seninki. Benim annem öyleydi. Ev hep bal dök yalaydi biz de kücüktük. Ama cok yipratti kendini. Bana da hep bosver diyor. Ben yapiyorum ama cok temiz tutmuyorum. Hemen arkamdan kirletiyor. Cay koyup iciyorum müsait olunca oyun tavsiyelerini bekliyorum
canim uyu sen simdi uyumussa seninki. Benim annem öyleydi. Ev hep bal dök yalaydi biz de kücüktük. Ama cok yipratti kendini. Bana da hep bosver diyor. Ben yapiyorum ama cok temiz tutmuyorum. Hemen arkamdan kirletiyor. Cay koyup iciyorum müsait olunca oyun tavsiyelerini bekliyorum
Bir de sürekli çocuk şarkıları söylüyoruz, parmaklarını gösterip bu anne ördek. Bu baba ördek bunlarda yavruları fln diye varya hani, o tür görsel ve işitsel şarkılar.
Bir de bazen ona süpriz birşeyler verirken dikkati tamamen bende ya , İngilizce söylüyorum mesela açıyorum açıyorum değil de opennn openn diyorum. Renkler İngilizce kırmızı ve moru biliyoren dikkat çekici iki renk
Günaydın ablam. O kadar güzel anlattın ki teşekkür ederim. Dün sizlerle konuşmak ve gece de @Meg in sözleri bana çok iyi geldi. Biraz daha sakinleştim. Sabaha kadar uyumadim zaten sabah 7de kapıya dayandı. Konuştuk biraz ama inadımı kiramadim.Gümnaydın canısı,nasılsın şimdi iyisin demi..
2 çocuk olup evde olmak insanı yorar elbette,kolay değildir kalk ye pişir yıka doyur ..
Pil biter elbette,insanız sonuçta bir yerde patlama yaşamamak mümkün değil.
Ama bunu uzatmamak lazım,ne olursa olsun,arada ayrı kalmak evliliğe doping etkisi yapar özlemler çoşar kenetlenirsiniz birbirinize..
Tuzu biberi diyoruz ya buna,yeterki acı katılmasın içine..
Zaman ilaç gibi gelecektir ikinize..
Çıtır davıkım ne oldu sana öyle iyisin demi şimdi
Canım geçmiş olsun. Inşallah şu an iyidir oğlun.Benim de oğlum ateşlendi gece , şimdi onu tekrar uyutup bende yatcam biraz. Yoksa yığılıp kalcam Bi yerlere.
Simit ama taş fırın simidi olacak he mi abla ( ımmmm) içine de krem üçgen peynir
Günaydın ablam. O kadar güzel anlattın ki teşekkür ederim. Dün sizlerle konuşmak ve gece de @Meg in sözleri bana çok iyi geldi. Biraz daha sakinleştim. Sabaha kadar uyumadim zaten sabah 7de kapıya dayandı. Konuştuk biraz ama inadımı kiramadim.
Bir kaç gün burda kalacağımı söyledim çok ihtiyacım olduğunu soyledim. Bende kalayım burda dediallahım ben zaten senden ayrı bir kaç gün kalmak istediğim için geldim buraya dedim olsun bahane ben eve sensiz girmem dedi. Bende sende ananın evine git dedim ne diyeyim. Özür diledi falan dedim özür önemli değil de tekrar yapmamak önemli.
Sonra kahvaltı yaptık burda kalcam dedim tamam zaten gece işe gidecem 3 gün kal dedi. O bana bağlı sana değil dedim.
Böyle konuşunca ona karşı zoruma gidiyor ama napayim büyük lokma yesin ama büyük konuşmasın değilmi ablam
Seviyorum napiym ikimizde deli ben ondan da deli
Çok sevindim canımGünaydın ablam. O kadar güzel anlattın ki teşekkür ederim. Dün sizlerle konuşmak ve gece de @Meg in sözleri bana çok iyi geldi. Biraz daha sakinleştim. Sabaha kadar uyumadim zaten sabah 7de kapıya dayandı. Konuştuk biraz ama inadımı kiramadim.
Bir kaç gün burda kalacağımı söyledim çok ihtiyacım olduğunu soyledim. Bende kalayım burda dediallahım ben zaten senden ayrı bir kaç gün kalmak istediğim için geldim buraya dedim olsun bahane ben eve sensiz girmem dedi. Bende sende ananın evine git dedim ne diyeyim. Özür diledi falan dedim özür önemli değil de tekrar yapmamak önemli.
Sonra kahvaltı yaptık burda kalcam dedim tamam zaten gece işe gidecem 3 gün kal dedi. O bana bağlı sana değil dedim.
Böyle konuşunca ona karşı zoruma gidiyor ama napayim büyük lokma yesin ama büyük konuşmasın değilmi ablam
Seviyorum napiym ikimizde deli ben ondan da deli
Demi ama şaka gibi bende burda kalayım dedi zor tuttum kendimi gülmemek için.Konuşmak iyidir terapi gibidir zaten...
Bak sen damata sabahın köründe kargalar mamasını yemeden kapıya dayanmış
Ne işi varmış orada onun,sen kafayı dinlemek için geldin gitsn oda anasına işte
Boşver arada ayar vermek lazım bu öküzlere,öküz dedim ama geneli böyle bunların
Ahhh şu sevgi olmasa varya kapının önüne koy diyecemde
Canım çok geçmiş olsun. Ne oldu böyle yavrularaD DesifreUye geçmiş olsun tatlım.
Benim de büyük kız ateşlendi gece.
ilacla, ıslak bezle anca sabaha karşı düşürebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?