- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.501
A evet ama suan iyiBir ara tansiyonu düşmüştü
Hepimizi ayrı ayrıdüşünmüşsn canım teşekkür ederim sizede geçmiş olsunM M e g obabaşım bugün iyisin değil mi? Tansiyonun düştü mü yine yoksa
Triplimelek Megi izcibaşım dün konuştuğumuz için ve burdan da son durumları okuduğum için tekrar sormuyorum, annenle vakit geçirmek iyi olacak, hem sömestr tatili oğluna da iyi gelmiş olur.
@Koremanya ve @Papatya gelini canlarım; sizin çocuklara da geçmiş olsun, benimkini de ateşi var ve daha hatırlarsanız iki hafta önce üst solunum yolu enfeksiyonu olmuştu ve antibiyotik içmiştişimdi de anne kulağım acıyo diyo iltihaplanmış olabilir , doktora gideceğim. İltihap kurumadan ateşi düşmeyecek biliyorum
Sizlere de geçmiş olsun
@HanimKelesimiGetir ablam sen nasılsın, eşim oğlum hasta diye iş arasında eve uğradı, hemde yemek yedik yazamadım.
Triplimelek Megi 'a söyleyebilincek herşeyi söylemişsiniz M M e g ile .
Hepiniz iyi ki varsınız, allahım hepinizin ömrünü gönlünüz gibi güzel kılsın.
Bari gidip tv karsisinda yatiyim o zaman kesin uyurumŞartlandırırsan kendini zorla, uyuyamazsınAzra910 ..
Geçmiş olsun canım annene. inşallah kötü bişeyi yoktur. Çocuklarla zor tabi hepsi evde olunca olan küçüğe oluyordur. Allah yardimcin olsun canım benim.Annemdeyim bende annem hastalandı yardımcı olayım diye geldim tatil gitmiyor canım ya okullar açılsın sürekli kavga kıyamet kopuyor evde
Oyyy kuzularim yaEki Görüntüle 1944920 Ateşli bebeklerim
İlaç içtiler tv izliyolarGeçmiş olsun canım annene. inşallah kötü bişeyi yoktur. Çocuklarla zor tabi hepsi evde olunca olan küçüğe oluyordur. Allah yardimcin olsun canım benim.
Inşallah hemen fayda eder de rahatlarsiniz canım. Hastalık çocukların bütün düzenlerini mahvediyor malesef.İlaç içtiler tv izliyolar
Saol canımInşallah hemen fayda eder de rahatlarsiniz canım. Hastalık çocukların bütün düzenlerini mahvediyor malesef.
Allah acil şifalar versin.
Ateşli kuzulara geçmiş olsun,canlarım ya kıyamam ben onlara hiiiçç kıyamamm
Ben daha hiç yatmadımAygen bugün erkenci ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?