- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.461
Hoşgeldin.
Yoklugun hissediliyordu
Hoşgeldin tatlımHuhuuuuuuuuu
Geri döndümmmmmmm canım obammmmmmmmm
Karlı bi günde size sıcacık selam ve sevgi getirdim, sizi ve obamızı çok özledim
Sınavlarım iyi geçti
Bugün sonuncusundan kurtuldum inşallah....
Artık tekrar aranızdayım
Sınavlarinin iyi gecmesine sevindim.Canım özlemimmmmmm, teşekkür ederim ben de buranın yokluğunu çok hissettim...yolunda mı her şey, ben yokken neler oldu izcibaşım :)
Valla ne olsun yokluğunda burda herşey yolunda idi. Ben pek giremesemde amaHiiiii
seni yerüm
Sınavlarinin iyi gecmesine sevindim.
HaberlerTriplimelek Megi da.
Ona sor. Bir kaç gündür ekşınlı yaşiyor
hayatı.
Hannaz abla yine kayıp, onu merak ediyorum. Onun dısında herşey bıraktigin gibi.
Valla ne olsun yokluğunda burda herşey yolunda idi. Ben pek giremesemde amachocolate19 canım izcibaşımız bizi aç açıkta bırakmadı sağolsun. Tabiî @Papatya gelini de dokturdu hünerlerini
Ben ise bu aralar ne olsun ışte baba evindeyim. Benim ruh öküzüme bensizligi yaşatiyorum
Tartıştık benim koca ile biraz ağır konuştu bende geldim baba evine. Biraz iyi gibi olduk ama bir kaç gün burda kalcam kafamızı toparlamak için. @ Meg im diyor size nazar değdi haklı galiba :) geçmiş sayfalarda detaylari var kuzum.Hannaz abla gelir gelir sıkıntı yok.. Korişim, sağ ol canım benim
Triplimelek Megi kız noldu bebeğim, ne ekşınlar yaşıyosun hayrola...
Sana bu mesajı yazdığımda dışarda hastaneye çıkmıştım çocuklar evdeydi bi geldim eve küçük kızın ateşi 39,5Sagol canim benim.
Ayyy çok geçmiş olsun. Dikkat et canım.Sana bu mesajı yazdığımda dışarda hastaneye çıkmıştım çocuklar evdeydi bi geldim eve küçük kızın ateşi 39,5
Saol canım zor saatler beni bekliyo inşallah yine havale geçirmez üçüncü ateş düşürücüyü verdim hala 39,2 çıktımı ateşi çok zor düşüyo bu yüzden 15 gün hastanede yatmıştıAyyy çok geçmiş olsun. Dikkat et canım.
Doktora götürsenSaol canım zor saatler beni bekliyo inşallah yine havale geçirmez üçüncü ateş düşürücüyü verdim hala 39,2 çıktımı ateşi çok zor düşüyo bu yüzden 15 gün hastanede yatmıştı
Benim yaptığımdan farklı bişey yapsalar götürüyim 1 saat arayla ateş dşürücü veriyolar calpol dolven dönüşümlü bide don aklet yatırıyolar başka bişey yapmıyolar ki bakiyim akşama kadar düşmezse götürür bi serum taktırırımDoktora götürsen
inşallah düzelir. Benimkilerine geldimi 3 gün etkili ateş oluyor.Benim yaptığımdan farklı bişey yapsalar götürüyim 1 saat arayla ateş dşürücü veriyolar calpol dolven dönüşümlü bide don aklet yatırıyolar başka bişey yapmıyolar ki bakiyim akşama kadar düşmezse götürür bi serum taktırırım
En azından biraz daha rahatsın biliyorum çokta rahat olmazsın amachocolate19 teşekkür ederim canım sorduğun için. Biraz daha iyi gibiyim. Çocuklarla ne kadar kafa toplanırsa o kadar düşünmeye çalışıyorum. Sabah geldi konuştuk bakalım bir kaç gün daha burdayım. Kızım annemi çok seviyor surekli oyun oynuyorlar bana bir tek memme deyince geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?