Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hoşgeldin tatlım
Sınavlarının iyi geçmesine sevindim. Şükür atlattin.

Canım özlemimmmmmm, teşekkür ederim ben de buranın yokluğunu çok hissettim...yolunda mı her şey, ben yokken neler oldu izcibaşım :)
Sınavlarinin iyi gecmesine sevindim.
Haberler Triplimelek Megi da.
Ona sor. Bir kaç gündür ekşınlı yaşiyor
hayatı.
Hannaz abla yine kayıp, onu merak ediyorum. Onun dısında herşey bıraktigin gibi.

Hiiiii

seni yerüm
Valla ne olsun yokluğunda burda herşey yolunda idi. Ben pek giremesemde ama chocolate19 canım izcibaşımız bizi aç açıkta bırakmadı sağolsun. Tabiî @Papatya gelini de dokturdu hünerlerini

Ben ise bu aralar ne olsun ışte baba evindeyim. Benim ruh öküzüme bensizligi yaşatiyorum

Baba evi mi....neden? :/

Hannaz abla gelir gelir sıkıntı yok.. Korişim, sağ ol canım benim

Triplimelek Megi kız noldu bebeğim, ne ekşınlar yaşıyosun hayrola...
Tartıştık benim koca ile biraz ağır konuştu bende geldim baba evine. Biraz iyi gibi olduk ama bir kaç gün burda kalcam kafamızı toparlamak için. @ Meg im diyor size nazar değdi haklı galiba :) geçmiş sayfalarda detaylari var kuzum.
Ayy çok özlemişim seni

Doktora götürsen
Benim yaptığımdan farklı bişey yapsalar götürüyim 1 saat arayla ateş dşürücü veriyolar calpol dolven dönüşümlü bide don aklet yatırıyolar başka bişey yapmıyolar ki bakiyim akşama kadar düşmezse götürür bi serum taktırırım

inşallah düzelir. Benimkilerine geldimi 3 gün etkili ateş oluyor.

En azından biraz daha rahatsın biliyorum çokta rahat olmazsın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…