- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.596
- 33
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.481
Canım çok geçmiş olsunBenim yaptığımdan farklı bişey yapsalar götürüyim 1 saat arayla ateş dşürücü veriyolar calpol dolven dönüşümlü bide don aklet yatırıyolar başka bişey yapmıyolar ki bakiyim akşama kadar düşmezse götürür bi serum taktırırım
Saol canımCanım çok geçmiş olsuninşallah daha çok ilerlemez ve hemen iyileşir.
Canım ya oğlun bir an önce iyileşir inşallah. ALLAH bütün hasta çocuklarımıza acil şifalar versin.M M e g obabaşım bugün iyisin değil mi? Tansiyonun düştü mü yine yoksa
Triplimelek Megi izcibaşım dün konuştuğumuz için ve burdan da son durumları okuduğum için tekrar sormuyorum, annenle vakit geçirmek iyi olacak, hem sömestr tatili oğluna da iyi gelmiş olur.
Koremanya ve @Papatya gelini canlarım; sizin çocuklara da geçmiş olsun, benimkini de ateşi var ve daha hatırlarsanız iki hafta önce üst solunum yolu enfeksiyonu olmuştu ve antibiyotik içmişti şimdi de anne kulağım acıyo diyo iltihaplanmış olabilir , doktora gideceğim. İltihap kurumadan ateşi düşmeyecek biliyorum
Sizlere de geçmiş olsun
HanimKelesimiGetir ablam sen nasılsın, eşim oğlum hasta diye iş arasında eve uğradı, hemde yemek yedik yazamadım.
Triplimelek Megi 'a söyleyebilincek herşeyi söylemişsiniz M M e g ile .
Hepiniz iyi ki varsınız, allahım hepinizin ömrünü gönlünüz gibi güzel kılsın.
Tartıştık benim koca ile biraz ağır konuştu bende geldim baba evine. Biraz iyi gibi olduk ama bir kaç gün burda kalcam kafamızı toparlamak için. @ Meg im diyor size nazar değdi haklı galiba :) geçmiş sayfalarda detaylari var kuzum.
Ayy çok özlemişim seni
Kızlar bişi sorcam aranızda ipek kirpik taktıran oldumu,kızımla yaptıralım dedik..
Nette zararlarını okuyunca vazgeçtim gibi sanki..
Sana bu mesajı yazdığımda dışarda hastaneye çıkmıştım çocuklar evdeydi bi geldim eve küçük kızın ateşi 39,5
chocolate19 izcibaşım, sen nasılsın, senin tatil basıl geçiyor çocuklarla evde
bayan nihayet koynakbaşım tekrar Hoşgeldin obana , çok şükür bitti sınavların. Allahım gönlüne göre versin inşallah
Kolay gelsin canımTemizlik yapıyorum, dinlendiğim vakit iyice okuyacağım.. Dilerim en kısa sürede düzelir ve hayırlısı olan neyse o olur özlemim.. Ay, ben de seni ve sizleri çokkkkk özlemişim
Abla bi tanıdığım yaptırdı, hoş duruyodu zararını gözlemlemedik ama çıkartınca ipekliye alıştıktan sonra çok komik duruyorbi de dökülüyo tek tek bi süre sonra, görüntüsü hoş durmamaya başlayınca hepsini söküverirsin benden söylemesi.. Her şeyin doğalı makbul :)
Papatyacım, geçmiş olsun yavruna..dilerim hemen toparlar
Efşam, güzel dileklerine kurban, canımsınhoşbulduk arkadaşım
Miyaba kızlar,miyaba pisim
Teşekkür ederim canlarımmm ve harikasınız
Bende çok özledim pisicimmmBitanem oyyy meleğimmmmmmmmmmmmmm seni çok özledimmmmmmmm
Bende çok özledim pisicimmm
Kızlar beni merak etmişler sormuşlar Allah razı olsun yafrukurtlardan
Annemdeyim bende annem hastalandı yardımcı olayım diye geldim tatil gitmiyor canım ya okullar açılsın sürekli kavga kıyamet kopuyor evdechocolate19 izcibaşım, sen nasılsın, senin tatil basıl geçiyor çocuklarla evde
bayan nihayet koynakbaşım tekrar Hoşgeldin obana , çok şükür bitti sınavların. Allahım gönlüne göre versin inşallah
Çoook teşekkür ederim tatlim.
Ne olmus melegime
Bir ara tansiyonu düşmüştüNe olmus melegime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?