Yafrukurtlar toplanıyor :)))

M M e g obabaşım bugün iyisin değil mi? Tansiyonun düştü mü yine yoksa

Triplimelek Megi izcibaşım dün konuştuğumuz için ve burdan da son durumları okuduğum için tekrar sormuyorum, annenle vakit geçirmek iyi olacak, hem sömestr tatili oğluna da iyi gelmiş olur.

Koremanya ve @Papatya gelini canlarım; sizin çocuklara da geçmiş olsun, benimkini de ateşi var ve daha hatırlarsanız iki hafta önce üst solunum yolu enfeksiyonu olmuştu ve antibiyotik içmişti şimdi de anne kulağım acıyo diyo iltihaplanmış olabilir , doktora gideceğim. İltihap kurumadan ateşi düşmeyecek biliyorum

Sizlere de geçmiş olsun

HanimKelesimiGetir ablam sen nasılsın, eşim oğlum hasta diye iş arasında eve uğradı, hemde yemek yedik yazamadım.

Triplimelek Megi 'a söyleyebilincek herşeyi söylemişsiniz M M e g ile .

Hepiniz iyi ki varsınız, allahım hepinizin ömrünü gönlünüz gibi güzel kılsın.

Canım çok geçmiş olsun inşallah daha çok ilerlemez ve hemen iyileşir.

Canım ya oğlun bir an önce iyileşir inşallah. ALLAH bütün hasta çocuklarımıza acil şifalar versin.
Evet canım oğlumun burda arkadaşları var iyi geldi ona da. Biraz da onlar için kalmaya karar verdim 3 gün kalsam baya iyi gelecek hepimize.

Canım sen ne kadar gönlü zengin yüreği güzel bir insansın sende iyiki varsın

Temizlik yapıyorum, dinlendiğim vakit iyice okuyacağım.. Dilerim en kısa sürede düzelir ve hayırlısı olan neyse o olur özlemim.. Ay, ben de seni ve sizleri çokkkkk özlemişim

Kızlar bişi sorcam aranızda ipek kirpik taktıran oldumu,kızımla yaptıralım dedik..
Nette zararlarını okuyunca vazgeçtim gibi sanki..

Abla bi tanıdığım yaptırdı, hoş duruyodu zararını gözlemlemedik ama çıkartınca ipekliye alıştıktan sonra çok komik duruyor bi de dökülüyo tek tek bi süre sonra, görüntüsü hoş durmamaya başlayınca hepsini söküverirsin benden söylemesi.. Her şeyin doğalı makbul :)

Sana bu mesajı yazdığımda dışarda hastaneye çıkmıştım çocuklar evdeydi bi geldim eve küçük kızın ateşi 39,5

Papatyacım, geçmiş olsun yavruna..dilerim hemen toparlar

Efşam, güzel dileklerine kurban, canımsın hoşbulduk arkadaşım

Kolay gelsin canım yine temizlik hep temizlik daima temizlik
Ne olacak bu halimiz

Annemdeyim bende annem hastalandı yardımcı olayım diye geldim tatil gitmiyor canım ya okullar açılsın sürekli kavga kıyamet kopuyor evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…