Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Çokkkk yorgunum, odama yerleştim sonunda toparladım pırıl pırıl ettim yatağımı özlemişim

Ceylanımmmmm iyiyim, sen iyi misin, yolunda mı herşey
Oh ellerine sağlık mis gibi kokusu geldi buralar iyi diyelim iyi olsun canım yarın bir iş görüşmem var kararsız kaldım yeni açılan bir otel şef arıyor genelde yeni açılan yerlerde pek bir umut olmaz ya hayırlısı bir yandan dükkanı satamadım sıkıntı yüksek bende

Piyasa durgun ya, satıp almanın pek de sıradı değil gibi zaten.... Sıkma kendini lütfen

Umutsuz da olma, belki de güzel geçer. Dualarım seninle miyavım, ceylanım pozitif telkinlerle etkile kendini

Piyasa durgun ya, satıp almanın pek de sıradı değil gibi zaten.... Sıkma kendini lütfen

Umutsuz da olma, belki de güzel geçer. Dualarım seninle miyavım, ceylanım pozitif telkinlerle etkile kendini
Bizim turizm 3 yıldır durgun canım gecen sene iyice gün yüzüne çıktı sırf düzelir diye ev ,araba ne varsa sattık nafile eksilere gidiyor bu sene çok daha zor turizm gelenler afedersin benden aç adam tekstil firmasına geliyor bana Lcw yerini soruyor şaka gibi 15 gün herşey dahil Anadolu turu 300 dolar bu adam su Bile almıyor 0,75 kuruş suyu otelde içerim diyor

Disipline Girmis BirKadin canım migren için başına eşine masaj yaptırsaydın keşke Vicks ile bana iyi geliyor yada duş aldın
Canım o bana gelmıyor malesef.. ancak yeni başladığında ağrı kesici atarsam hafif geçiyor
Çok şiddetlide ben ışığı kapatıyorum ve camı açıyorum , e ondan ötesi acil zaten
Masaj keşke işe yarasa

Allah yardımcınız olsun gün doğmadan neler doğar.

İş, ev insanın başını ağrıtıyor ister istemez ama sağlığınızı etkildmdyin olur mu? Sağlıklı olun, her şey bir şekilde hallolur

amin canım rabbim sağlık sıhhat versin Zaten olumlu haberlerde var turizmde bak arkadaş göndermiş şimdi gülme krizine girdim

Ah kıyamam sana bir tavsiyem var bulunduğun ilde spa Merkezi var mı kafa masajı yaptırsana Tabiki uzman olan birinden

Ah kıyamam sana bir tavsiyem var bulunduğun ilde spa Merkezi var mı kafa masajı yaptırsana Tabiki uzman olan birinden
Var canım da faydası olur mu bilmiyorum.
Herkes hacamattan memnun , onu da düşünüyorum

Var canım da faydası olur mu bilmiyorum.
Herkes hacamattan memnun , onu da düşünüyorum
Hacamat da olur canım birde açlık orucu yapabilirsen hacamat ile süper olur benimde migren azdı başlangıcında çalıştığım otelde Balili kızlara kafa masajı ve ayurveda yaptırmıştım ki Zaten tıp kitaplarında geçiyor bir araştır şimdi senede 1 defa oluyor migren krizim orta şiddetli geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…