Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Açlık orucu ne ben onu ilk defa duydum bak..

Senede birse iyi daha ne istersin.
Benim eskiden her hafta olurdu
Geçen kış boyunca biberiye çayı içtim
Hiç atak geçirmedim
Çayı bıraktıktan sonra ara ara ve regl dönemlerinde oldu özellikle..
Şimdi regl döneminde de olmuyor , ayda bir gelir ama

Dolmuşa bindiğimde yan koltuğa bi bakıyorum....bunlar.... Aeynnnniiiaaaaaaaa halaba hulaba gümgüm tıkıtıkı
Tahminen seni yemezler sincabım hayalimde sen çıtı pıtı narin bir kızsın sana kıyamazlar beni yerler hem olgun hem dolgunum tam onlar için yemelik obez bir pisicik

Son düzenleme:
Bu açlık oruçları Nobel ödül aldı geçen yıl Japon bilim adamı yaz Google amcaya aidin Salih'in diye yada şifa oruçları yaz canım bunları hacamat masaj ile birlikte yaparsan süper olursun rabbim Şafi ismi ile şifa versin sana ve tüm hasta insanlarımıza

Ay evet tam da öyleyim inşallah beni çalı çırpı sanarlar uzaklaşırlar hem olgun hem dolgun diyo
Gecen yıl Rus turistler gelmedi ya sanırım 1 hafta boyunca ada üzerinden Afrikalı turist geldi biz şok adamların elinde eski kocaman hani düğünlerde çekim yaparlardı ya Hantal kamera ile geldiler ellerinde tuşlu telefon dedik bunlar su Bile içmez aynen öyle oldu gülüyoruz ağlanacak halimize

Amin canım cümlemize inşşallahh .
Teşekkür ederim ben bi bakayım yarın , hiç duymadım

Amin canım cümlemize inşşallahh .
Teşekkür ederim ben bi bakayım yarın , hiç duymadım
Bir araştır ona göre hatta kitabı var Türkçe bir oku canım aslında çok kapsamlı bir konu Rusça bilen bir tanıdığın varsa tercüme yaptırırsan Rus kitaplarda tavsiye ederim çok kapsamlı bir konu Ruslar acayip araştırmışlar

Benim bunu yapmam mümkün değil

Baktım ben canım ona açlık süresi çok uzun
Bende hipertiroidi var , hala tedavi oluyorum ben çok uzun süre aç kalamıyorum.
Düşünli hastalığın başında daha bilmezken iki kere aç çıktım evden , minibüste bayıldım Allahtan annem yanımdaydı. Sağlık ocağına bi gittik tansiyon 8/4 bu yüzden geçen yaz hiç oruç tutamadım mesela.
Tedavi ilerledikçe düzeliyor , biraz uzadı aç kalma sürem ama bu kadar dayanamam. Şimdi bile ortalama yemek saatimi geçirdiğim zamanlrda elim ayağım titremeye başlıyor.Metabolizmam çok hızlı çünkü

Biliyorum yafru yafrukurt @ABREKA'm
Damarıma gelince,ince olduğunu bildiğim için,sol kol daha uygun ve damarlarım ince demiştim ben hemşireye
Canım çok geçmiş olsun
Tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim
Hemen toparlanirsin inşallah.

@-tatlicadi nasıl oldun. Neden düşmüs tansiyonun.
Benimkisi de sürekli düşüktür. Kendimi bildim bileli 10/6
Neden oluyor acaba
Benim de normalde 10/6 falandır. Yorgunluk,stres yaptı sanırım bu sefer 8'lere düşmüştü,e tabi ben bulutların üzerinde uçmaya başladımdı böyle olunca haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…