- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.701
Açlık orucu ne ben onu ilk defa duydum bak..Hacamat da olur canım birde açlık orucu yapabilirsen hacamat ile süper olur benimde migren azdı başlangıcında çalıştığım otelde Balili kızlara kafa masajı ve ayurveda yaptırmıştım ki Zaten tıp kitaplarında geçiyor bir araştır şimdi senede 1 defa oluyor migren krizim orta şiddetli geçiyor
Dolmuşa bindiğimde yan koltuğa bi bakıyorum....bunlar.... Aeynnnniiiaaaaaaaa halaba hulaba gümgüm tıkıtıkı
Tahminen seni yemezler sincabım hayalimde sen çıtı pıtı narin bir kızsın sana koyamazlar beni yerler hem olgun hem dolgunum tam onlar için yemelik obez bir pisicik
Bu açlık oruçları Nobel ödül aldı geçen yıl Japon bilim adamı yaz Google amcaya aidin Salih'in diye yada şifa oruçları yaz canım bunları hacamat masaj ile birlikte yaparsan süper olursun rabbim Şafi ismi ile şifa versin sana ve tüm hasta insanlarımızaAçlık orucu ne ben onu ilk defa duydum bak..
Senede birse iyi daha ne istersin.
Benim eskiden her hafta olurdu
Geçen kış boyunca biberiye çayı içtim
Hiç atak geçirmedim
Çayı bıraktıktan sonra ara ara ve regl dönemlerinde oldu özellikle..
Şimdi regl döneminde de olmuyor , ayda bir gelir ama
Ay evet tam da öyleyim inşallah beni çalı çırpı sanarlar uzaklaşırlarhem olgun hem dolgun diyo
Amin canım cümlemize inşşallahh .Bu açlık oruçları Nobel ödül aldı geçen yıl Japon bilim adamı yaz Google amcaya aidin Salih'in diye yada şifa oruçları yaz canım bunları hacamat masaj ile birlikte yaparsan süper olursun rabbim Şafi ismi ile şifa versin sana ve tüm hasta insanlarımıza
Bir araştır ona göre hatta kitabı var Türkçe bir oku canım aslında çok kapsamlı bir konu Rusça bilen bir tanıdığın varsa tercüme yaptırırsan Rus kitaplarda tavsiye ederim çok kapsamlı bir konu Ruslar acayip araştırmışlarAmin canım cümlemize inşşallahh .
Teşekkür ederim ben bi bakayım yarın , hiç duymadım
Benim bunu yapmam mümkün değilBir araştır ona göre hatta kitabı var Türkçe bir oku canım aslında çok kapsamlı bir konu Rusça bilen bir tanıdığın varsa tercüme yaptırırsan Rus kitaplarda tavsiye ederim çok kapsamlı bir konu Ruslar acayip araştırmışlar
Eşimle tartışmamız oldu canımHayırdır canım iyi misiniz
Aynı şehirde olsaydık bana uzun uzun anlatırdım canım neyse sorun değil sen aidin Salih'in hocanın kitabını al Türkçe Zaten Kitapyurdu.com da gördüm ben birde Google açlık oruçları,şifa oruçu yada interning fasting yaz http://gercek-tip.blogspot.com/2009/05/aclk-tedavisi-orucla-tedavi.html?m=1Benim bunu yapmam mümkün değil
Hadi ya üzüldüm inşallah en kısa zamanda çözersiniz aranızdaki sorunuEşimle tartışmamız oldu canımdüzelmeye çalışıyoruz bakalım. Hayırlısı
Sosyal medya hesabın varsa şifa oruçları grubu var canım bir bak istersenBenim bunu yapmam mümkün değil
Baktım ben canım ona açlık süresi çok uzunAynı şehirde olsaydık bana uzun uzun anlatırdım canım neyse sorun değil sen aidin Salih'in hocanın kitabını al Türkçe Zaten Kitapyurdu.com da gördüm ben birde Google açlık oruçları,şifa oruçu yada interning fasting yaz http://gercek-tip.kadinlarkulubu.com/2009/05/aclk-tedavisi-orucla-tedavi.html?m=1
Canım çok geçmiş olsunBiliyorum yafru yafrukurt @ABREKA'm
Damarıma gelince,ince olduğunu bildiğim için,sol kol daha uygun ve damarlarım ince demiştim ben hemşireye
Eşimle tartışmamız oldu canımdüzelmeye çalışıyoruz bakalım. Hayırlısı
Hayırlısı canım bir kaç gün ayrı kalcaz kafamızı toparlamak için. En iyisi biraz nefes almak sanırım: (Hadi ya üzüldüm inşallah en kısa zamanda çözersiniz aranızdaki sorunu
Canım
Benim de normalde 10/6 falandır. Yorgunluk,stres yaptı sanırım bu sefer 8'lere düşmüştü,e tabi ben bulutların üzerinde uçmaya başladımdı böyle olunca haliyle@-tatlicadi nasıl oldun. Neden düşmüs tansiyonun.
Benimkisi de sürekli düşüktür. Kendimi bildim bileli 10/6
Neden oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?