- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.741
Koyun say
Ben burdayım,ayu kovalaycam
Delüüü similiye de bak helePiki tatlicadi
Bak olmadi
Alisma surecindeyim ah ahbu arada canim asure ce kti
Papatya bana 27gosteriyosun dedi pembis de 25demisti onlara kızzzzz
A aaa olur muu sen çıtır ufacık minnak bişeysin yaaaPapatya bana 27gosteriyosun dedi pembis de 25demisti onlara kızzzzz
İfeetA aaa olur muu sen çıtır ufacık minnak bişeysin yaaa
Sen de o pisss hemşireyi döv hıhhh ona hıhhh
Yoo gelip 2 satır yazıp kaçmışKeles ablamla en son pembise siddet gostercektik gelmedi diye etiket yaptik bekledik hala yok
Oyy kiyamam ya yerim yerSen de o pisss hemşireyi döv hıhhh ona hıhhh
Biz bugun yaptik daha dogrusu bugun derken gunduz yani gormedi mi napti acabaaYoo gelip 2 satır yazıp kaçmışPembis Hayaller
Oyy kiyamam ya yerim yer
Cok mu acidi keske ben alsaydim kanini
Biz bugun yaptik daha dogrusu bugun derken gunduz yani gormedi mi napti acabaa
Kiyamam sana ince ve derinde demekki damarlarin. Benimkide bir inceler bir inceler gormen lazim. Aslinda yuzeyde disarda gorunuyor hani hissetmeyle ugrasmaya gerek yok turnike baglamadan bile belli ama ioince sac teli gibi yaslaninca napcaz biz bittikÇok acıdıDamarı patlatınca öbür kolumdan da aldı kan,orayı da patlattı
Zaten düşüktü tansiyonum,bayılıyodum az daha gözlerim karardı..
Bi de diyo ki,ayyy patlattık güzelim damarı bak görüyo musun
Bi de diyo ki hemşire bana,akşam yemeklerde kırmızı şarap için,biraz genişler damarlarınızKiyamam sana ince ve derinde demekki damarlarin. Benimkide bir inceler bir inceler gormen lazim. Aslinda yuzeyde disarda gorunuyor hani hissetmeyle ugrasmaya gerek yok turnike baglamadan bile belli ama ioince sac teli gibi yaslaninca napcaz biz bittik
Kirmizi sarap mi ilk defa duydum bak neler ogreniyorum suanBi de diyo ki hemşire bana,akşam yemeklerde kırmızı şarap için,biraz genişler damarlarınız
Akşamcı olcem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?