- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.781
Günaydın canım nasıl hissediyorsun iyi misin yeni ismin tam sana göreSize günaydınlar ve iyi haftasonları olsun yafrukurtlarım
Ben de artık birazcıkkk
Bu arada Ismim daha iyi oldu değil mi?
Hem sizin istediğiniz,hem benim istediğim olmuş oldu
Görüşürüüüzzz
Tamam o Zaman canım aman sakın yapma o zaman hacamat yaptır geçmiş olsunBaktım ben canım ona açlık süresi çok uzun
Bende hipertiroidi var , hala tedavi oluyorum ben çok uzun süre aç kalamıyorum.
Düşünli hastalığın başında daha bilmezken iki kere aç çıktım evden , minibüste bayıldım Allahtan annem yanımdaydı. Sağlık ocağına bi gittik tansiyon 8/4bu yüzden geçen yaz hiç oruç tutamadım mesela.
Tedavi ilerledikçe düzeliyor , biraz uzadı aç kalma sürem ama bu kadar dayanamam. Şimdi bile ortalama yemek saatimi geçirdiğim zamanlrda elim ayağım titremeye başlıyor.Metabolizmam çok hızlı çünkü
Minik sincabım günaydın
Kesinlikle canım arada iyi oluyor böyle ayrılıklar insan eşine daha çok bağlanıyorHayırlısı canım bir kaç gün ayrı kalcaz kafamızı toparlamak için. En iyisi biraz nefes almak sanırım: (
Ay sıcacık çayEki Görüntüle 1945279 gel bebişim biraz kafa dinleyelim:)
Dikkat et canım bol bol dinlen dediğim gibi bitki çaylarından uzak dur onlar dibe çekiyorBenim de normalde 10/6 falandır. Yorgunluk,stres yaptı sanırım bu sefer 8'lere düşmüştü,e tabi ben bulutların üzerinde uçmaya başladımdı böyle olunca haliyle
A bak şimdi anlıyorum böyle ağrı kesici içince sanki depremAğrı kesiciler,öksürük şurupları da düşük tansiyonla yaşayanların daha da düşürüyor tansiyonlarını..
Tamam içmeyeyim bitki çayı daTeşekkürler Miyav_su
Bi de diyo ki hemşire bana,akşam yemeklerde kırmızı şarap için,biraz genişler damarlarınız
Akşamcı olcem ben
Günaydın abla nasılsın iyi misinGünaydın yavru kurtlarımmmm :)
Günaydın abla nasılsın iyi misin
Çok şükür hamdolsun iyiyim demek âdetten olmuş
Sen nasılsın canım :)
İyiyim şükür pazara gittim geldim yeşillik almak için aman allahım ne kadar pahalı tamamen fırsatçılık olmuş havalar soğuk ya normalde taze soğan 1.5 tl bugün 3 tl diyorlardı delirmişlerÇok şükür hamdolsun iyiyim demek âdetten olmuş
Sen nasılsın canım :)
İyiyim şükür pazara gittim geldim yeşillik almak için aman allahım ne kadar pahalı tamamen fırsatçılık olmuş havalar soğuk ya normalde taze soğan 1.5 tl bugün 3 tl diyorlardı delirmişler
Bende yapmıştım eski evde iken annemler bahçe kiraladılar kendimiz yetiştirip yemek için orasıda çok uzak 3 saatlik Yol birde ayaz var çok soğuk burası normalde bu kadar soğuk olmazdı gidemiyoruz da Oraya bende öyle yapayım bari akşam üzerine doğru gideyimAkşamüstüne doğru ucuzluyormuş diyorlar , çok erken gitmişsin sen
Evde kendin de yetştirebilirsin , biz saksıya diktik oldular ,mutfakta elimin altında duruyor ,istediğim zaman koparıyorum :)
Sağol canımTamam o Zaman canım aman sakın yapma o zaman hacamat yaptır geçmiş olsun
Selam canım nasılsınselam izcilerrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?