Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Tamam o Zaman canım aman sakın yapma o zaman hacamat yaptır geçmiş olsun

Ağrı kesiciler,öksürük şurupları da düşük tansiyonla yaşayanların daha da düşürüyor tansiyonlarını..
Tamam içmeyeyim bitki çayı daTeşekkürler Miyav_su
A bak şimdi anlıyorum böyle ağrı kesici içince sanki deprem oluyor hissediyordum ben demek ki ondanmış öğrenmiş oldum

Çok şükür hamdolsun iyiyim demek âdetten olmuş
Sen nasılsın canım :)
İyiyim şükür pazara gittim geldim yeşillik almak için aman allahım ne kadar pahalı tamamen fırsatçılık olmuş havalar soğuk ya normalde taze soğan 1.5 tl bugün 3 tl diyorlardı delirmişler

Akşamüstüne doğru ucuzluyormuş diyorlar , çok erken gitmişsin sen
Evde kendin de yetştirebilirsin , biz saksıya diktik oldular ,mutfakta elimin altında duruyor ,istediğim zaman koparıyorum :)

İyiyim şükür pazara gittim geldim yeşillik almak için aman allahım ne kadar pahalı tamamen fırsatçılık olmuş havalar soğuk ya normalde taze soğan 1.5 tl bugün 3 tl diyorlardı delirmişler

Akşamüstüne doğru ucuzluyormuş diyorlar , çok erken gitmişsin sen
Evde kendin de yetştirebilirsin , biz saksıya diktik oldular ,mutfakta elimin altında duruyor ,istediğim zaman koparıyorum :)
Bende yapmıştım eski evde iken annemler bahçe kiraladılar kendimiz yetiştirip yemek için orasıda çok uzak 3 saatlik Yol birde ayaz var çok soğuk burası normalde bu kadar soğuk olmazdı gidemiyoruz da Oraya bende öyle yapayım bari akşam üzerine doğru gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…