- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.761
Valla ben onun yalancısıyımKirmizi sarap mi ilk defa duydum bak neler ogreniyorum suan
Hocama sorucam gorusunceValla ben onun yalancısıyımBilmem doğru mu yanlış mı
Ben aldırtmazdım o daha beter değil mi yaHocama sorucam gorusunce
Elinin ustunden alirdim ben olsam
Ama melegim tek giriste hemen bitiriverirdim o tuplerin isiniBen aldırtmazdım o daha beter değil mi yaAy bak duyunca bilem fena oldumm
Sorma çok ödleğim benAma melegim tek giriste hemen bitiriverirdim o tuplerin isiniisini
Tamam tamam fena olma demedim unut
Benim ellerim kucukya hastalar bana hic acitmiyosun derlerde birgun birisi dediki kucul eli olanlar acitmazmis ondan dedi dogru mu tabi bilemiyorum daSorma çok ödleğim ben
Sen acıtmazsın zaten,senin eller pamık el,küçücük pamık pamıkBenim ellerim kucukya hastalar bana hic acitmiyosun derlerde birgun birisi dediki kucul eli olanlar acitmazmis ondan dedi dogru mu tabi bilemiyorum da
uyu ya,uyu bikaç saat..hiç uyumadan olmaz kiNapsam bu saatten sonra daha uyumasam mi acaba sabah da isim vardi uyusam kalkamam
Yaa seninkiler daha tatliskooo yirimm bordolum ojelim kirmizilim sana yandi canim miydi sarkiSen acıtmazsın zaten,senin eller pamık el,küçücük pamık pamık
Kalkamam melegim gun icinde uyurum artik napayimuyu ya,uyu bikaç saat..hiç uyumadan olmaz ki
Yaa seninkiler daha tatliskooo yirimm bordolum ojelim kirmizilim sana yandi canim miydi sarki
Kalkamam melegim gun icinde uyurum artik napayim
Uf bu hafta cok islerim var kimligimdeki fotom falan degiseck boyle işlerle ugrasmayi hic sevmiyorum
aaaa yarın cumartesi. Kapalı resmi dairelerKalkamam melegim gun icinde uyurum artik napayim
Uf bu hafta cok islerim var kimligimdeki fotom falan degiseck boyle işlerle ugrasmayi hic sevmiyorum
Uyuyum barim o zamn 4-5saat cunku gozumun onune artik ekranda mavi sekiller geliyor gozler gitti
Kim sever ki
Ama uyumalısın. Uyu ama saat kur da uyu istersen..
Fotograf cektircem pazartesi alirim sonrada iste kafama esince gider degistiririmaaaa yarın cumartesi. Kapalı resmi daireler
Uyu hadi sen Cınyırım. Çok öpüyorum seni pamuk minnakımUyuyum barim o zamn 4-5saat cunku gozumun onune artik ekranda mavi sekiller geliyor gozler gittipamugum melegim kocaman optum
Bende özledim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?