Yafrukurtlar toplanıyor :)))

İyiyim şükür pazara gittim geldim yeşillik almak için aman allahım ne kadar pahalı tamamen fırsatçılık olmuş havalar soğuk ya normalde taze soğan 1.5 tl bugün 3 tl diyorlardı delirmişler
Ben o sebebten fazla bişe almıyorum pazardan yazdan buzluğa attıklarımla şükür idare ediyorum.

Fırsatçılık almış başını gidiyor zaten lezzette yok ki verdiğimiz paraya değsin

Ben o sebebten fazla bişe almıyorum pazardan yazdan buzluğa attıklarımla şükür idare ediyorum.

Fırsatçılık almış başını gidiyor zaten lezzette yok ki verdiğimiz paraya değsin
Kesinlikle canım katılıyorum bende inşallah derin dondurucu alırsam yazdan atarım bol bol

Ne dükkanı canım hayırlısı olur inşallah benim eşimde esnaf bu ara işler durgun havalar Türkiye'deki olaylar dolar fln derken
Canım turistik hediyelik eşya bizim 3 yıldır kötü gidiyordu gecen yıl iyice battık malesef ve bu yılda daha da kötü olucak rabbim yardımcımız olsun senin eşinin ne dükkanı var peki

Canım turistik hediyelik eşya bizim 3 yıldır kötü gidiyordu gecen yıl iyice battık malesef ve bu yılda daha da kötü olucak rabbim yardımcımız olsun senin eşinin ne dükkanı var peki
Benim eşimin kumaşçılık üzerine dükkanı var bi iki Aydır işler durgun Allah sonumuzu hayır etsin inşallah üzüldüm canım

İnsallah miyavim dukkani cevirmeyi düşündünüz mu baska bir seyler satmak mesela
Olmaz canım bulunduğu bölge turistik yer ben bunu satsaydım sezon sonu burada merkezde kosgeb de destek veriyordu organik gıda üzerine açmayı planlıyordum ama Malesef olamayacak zaten eşim tarla kiraladı onları ekti önümüzdeki aylarda gidiyor ve yine 6 ay ayrıyız sıkıldım artık İnan Allah'a isyan etmiyorum ama acayip sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…