Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Size günaydınlar ve iyi haftasonları olsun yafrukurtlarım
Ben de artık birazcıkkk

Bu arada Ismim daha iyi oldu değil mi?
Hem sizin istediğiniz,hem benim istediğim olmuş oldu

Görüşürüüüzzz

Harika oldu bu işteee meg'im de var, oh, :********

Günaydın tatlı megim bi tanem

Hiç bilmiyorum araştırayım bakalım

Miyav_su aklıma ne geldi
Niye petshopa çevirmiyorsunuz dükkanı?
Canım bizim arkadaş balık malzemesi satın dedi bilmediğimiz bir iş birde benim dükkan tamamen turizm bölgesinde turistlere yönelik olur çünkü onlar günü birlik geliyorlar sahil değil ya sahil olsa hayvanları ile geliyorlar ve kalıyorlar o zaman olurdu aslında güzel fikir kuru mama ve hayvanların genel ihtiyacını vereceksin buradaki oteller Zaten artan yemekleri hayvanlara veriyorlar canım

Ayy düdüklü asla kullanamam kucukken yengeminki patlamisti ondan beri korkuyorum bizim evde de hic kullanilmaz o yuzden. Gecen haberde de patlamisti gordum fena oldum
Canım bende korkuyorum benimki yeni nesil saatli alarmı çalınca açıyorsun yoksa açamıyorsam bir bak YouTube videoları var tefal nutricook Harika bir ürün benim elim ayağım oldu

Anca dinlendim...dün ayağa kalkıp yürüyemiyordum resmen hayırlısı olsun sincabım beni haber et durumdan fotoğrafımı sevdin mi bu kez
Arka fon tanıdık çığlık resminin değil mi sevdim Tabiki sen yaparsında ben sevmez miyim canım beyaz kısrağım benim Tabiki haber ederim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…