- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.861
Size günaydınlar ve iyi haftasonları olsun yafrukurtlarım
Ben de artık birazcıkkk
Bu arada Ismim daha iyi oldu değil mi?
Hem sizin istediğiniz,hem benim istediğim olmuş oldu
Görüşürüüüzzz
Günaydın demiHarika oldu bu işteee meg'im de var, oh, :********
Günaydın tatlı megim bi tanem
Canım bizim arkadaş balık malzemesi satın dedi bilmediğimiz bir iş birde benim dükkan tamamen turizm bölgesinde turistlere yönelik olur çünkü onlar günü birlik geliyorlar sahil değil ya sahil olsa hayvanları ile geliyorlar ve kalıyorlar o zaman olurdu aslında güzel fikir kuru mama ve hayvanların genel ihtiyacını vereceksin buradaki oteller Zaten artan yemekleri hayvanlara veriyorlar canım
İş görüşmesi canım ptesi gününe kaldı bakalım sen dinlenebildin mi yavru ceylanım benim beyaz kısrağım
Canım bende korkuyorum benimki yeni nesil saatli alarmı çalınca açıyorsun yoksa açamıyorsam bir bak YouTube videoları var tefal nutricook Harika bir ürün benim elim ayağım olduAyy düdüklü asla kullanamam kucukken yengeminki patlamisti ondan beri korkuyorum bizim evde de hic kullanilmaz o yuzden. Gecen haberde de patlamisti gordum fena oldum
Bakarim miyavim sende patlayan duduklu videolarina bi baksana feci bir seyCanım bende korkuyorum benimki yeni nesil saatli alarmı çalınca açıyorsun yoksa açamıyorsam bir bak YouTube videoları var tefal nutricook Harika bir ürün benim elim ayağım oldu
Arka fon tanıdık çığlık resminin değil mi sevdim Tabiki sen yaparsında ben sevmez miyim canımAnca dinlendim...dün ayağa kalkıp yürüyemiyordum resmenhayırlısı olsun sincabım beni haber et durumdan fotoğrafımı sevdin mi bu kez
Ben biliyorum canım o yüzden eski düdüklü almadım ben kullanmıyorum çok tehlikeli onlarBakarim miyavim sende patlayan duduklu videolarina bi baksana feci bir sey
Neden yürüyemiyordun canım hayırdırAnca dinlendim...dün ayağa kalkıp yürüyemiyordum resmenhayırlısı olsun sincabım beni haber et durumdan fotoğrafımı sevdin mi bu kez
Aynen evi gumletir vallaBen biliyorum canım o yüzden eski düdüklü almadım ben kullanmıyorum çok tehlikeli onlar
Aynen evi gumletir valla
Arka fon tanıdık çığlık resminin değil mi sevdim Tabiki sen yaparsında ben sevmez miyim canımbeyaz kısrağım benim Tabiki haber ederim bakalım
Neden yürüyemiyordun canım hayırdır
Etiket yaptim ceyiz topigine attim dedigimi miyavim
Ay ömürsün güldürdün beni Allah ne dileğin varsa versin demek savaşa gidercesineÇığlığı yapacaktım ama vazgeçtim, bu Yıldızlı Gece tablosu bebeğim
Savaşa gidercesine temizlik yaptım da
Tamam canım geliyorumEtiket yaptim ceyiz topigine attim dedigimi miyavim
Ay ömürsün güldürdün beni Allah ne dileğin varsa versin demek savaşa gidercesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?