- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.881
günaydn abla naber senn nickini gördükce gülesim geliorGünaydınlar fıstıklar
günaydınnlar
günaydn abla naber senn nickini gördükce gülesim gelior
cok dogru diyorsn..Evet canım ben çalışmıyorum evdeyim.
Canım ya her çocuk bir değil benim oğlum televizyon karşısında büyüdü diyebilirim ve 8 aylıkken yürüdü erken konuştu 1 yaşına kadar anne baba anneanne babaanne şu ver gel anne git anne kapı gibi kelimeleri söylüyordu çok aceleci çıktı.
Keşke izletmesek zararlı tabikide ama napalim mecburen açıyoruz önemli olan uzun süre izletmemek ben sadece yemek yedirirken açıyorum. Diğer zamanlarda tv hep açık ama bakmıyor pek.
Bak sende diyorsun sakin olursan o da iyi olur emin ol. Biraz daha zaman lazım.
Benim kız çok hareketli 5 dk oturmuyor heryeri karistiriyor en büyük zevkimiz çekmece bosaltmak o kadar mutlu oluyorki. Bende yetiştiği cekmeceye zararsız eşyalar koydum alıyor atıyor geri koymaya çalışıyor . Çünkü çocuğu ne kadar engellersen o kadar saldırgan oluyor...
aman gel ya napacan siyaseti boşver boşyere sinir harbiGünaydınlar,ne olsun çayımı içip siyaseti okuyorum..
Demi yani o nick varya şikayet konusu oldu sitede faşist diyenler bilem olmuştu
aman gel ya napacan siyaseti boşver boşyere sinir harbi
hadi ya bence onlar kıskanmışlar abla o yüzden şikayat etmişler cekememişler
keyiflide bir o kadarda sinir harbi işte neyse neyse seni vazgeçiremeyiz takıl gitsn abla rahatlıosan ordaSiyaset iyidir candır,heleki karşıt düşüncelerle tartışmak keyifli oluyor..
Sinir sistemi fena oluyor ama..
Bilememde ters düşünce neye saracaklarını bilemiyorlar ondan bence,nickte hedef oluyor zaten
keyiflide bir o kadarda sinir harbi işte neyse neyse seni vazgeçiremeyiz takıl gitsn abla rahatlıosan orda
nicki bahane bencede bu söyledine göre amman boşver
bak havalarda ısıor zaten bahar gelior şükür kurtulacaz kıştan hiç sevmiyorum kışı birde bebegimle evde tıkılıp kalmak daha zor oluorya
başka kimseler yokmu buralarda
aynen vla ya.. birde bu sene acaip soguk geçti konya cok soguktu tabi birde bebek olunca abla sen düşn işte gerisini işe grmeden evde tıkılıp kalıyordum iş değişiklik oldu ama bu seferde oglum evde tıkılıp kalıyor insallah daha cok ısırdaBazen yazmadan çıkarım kendimi frenlemem gerekiyor orada..
Artık hava ısınsın kemiklerimiz üşüdü ısınalım birazcık,kendimizi dışarlara atalım değilmi..
Giyelim yazlıklarımızı ayakta terlikler ohhh mis gibii
aynen vla ya.. birde bu sene acaip soguk geçti konya cok soguktu tabi birde bebek olunca abla sen düşn işte gerisini işe grmeden evde tıkılıp kalıyordum iş değişiklik oldu ama bu seferde oglum evde tıkılıp kalıyor insallah daha cok ısırda
oda gezer dolaşır bol bol parka cıkartırm
pazar günü eşime tatil o zaman sogukta olsa cıkartıyoruz benm oglumu araba olunca.. cıkmasak kafaı yerdim
ben yaz kadınıyım kışa gelemiyorum
vla havada güneş olunca gözüm gönlüm acılıor
senn orada akraba kolu komşu felan var mı gezmeyi severmisin eşinde sever mi
aynen birde benm oglum dışarıyı cok seviyor. gecen sene 40ı cıktıktan sonra hpe dışarıdaydk sıkılıyor vakit geçiremiyorKonya soğuk olur tabi,bu sene burasıda çok soğuk geçti..
Kar acayip yağdı,diz boyu kar olmuştu sonrası dona döndü,ama kar manzarası harika tabi..
Çocuk içimde zor tabi evde kalıyor dışarı çok çıkamıyor helede soğuk olunca..
Hafta sonu ancak gezme dolaşma günü tabi..
Bende yazı severim,incecik kıyafetler ayakta terlik miss valla..
Akraba var burada,hafta sonu çıkıyoruz bide dışarıya..
aynen birde benm oglum dışarıyı cok seviyor. gecen sene 40ı cıktıktan sonra hpe dışarıdaydk sıkılıyor vakit geçiremiyor
ama bütün çocuklar öyle.
bu sene bende cok hastalandm havalar öyle olunca hasta hasta bebekle ilgilenmek cok zor oldu vla abla annelik cok zormuş ya sen anlarsn beni hala cok zorlanyrm inanrmsn 9 ay geçti ama hala kendime gelememedim toparlanamadm. öyle bir tempo ki ayak uydurmak imkansız ama blyrm bu günlerde gececek ve ben bu günlerimi özleyecegm belkide. bu koşuşturmacaları yorulmaları sabahlara kadar beşşik sallamaları
evdeken öyleydi zaten evin işi gücü hiç btmezdi çamaşır yemek cocuk yedidi yemedidi ohoo.. birde huysuz abla. ebe gidince yatana kadsar bırakmıor beni ne eşime zaman kalıyor ne kendime oturup bir çay bile içemiyorum inanınrmsn ama gececek bu günlerde blyrm sabr isteyen bir iş gercekten ve sundanda eminim k iartık büyüdükce daha zorlaşıyor benm şimdi bakma buraya felan girebildiğime çalışmıyor olsam evde olsam mümkünati yoktuÇocuk büyütmek zordur,heleki şimdiki zamanda dahada zor oluyor..
Bitmiyor ki hiç,maması bezi derken ev işi filan gün bitiyor bir anda..
Geçecek bu günlerde emin ol,yürümeye başlasın peşinden koşacaksın,dişi çıkacak off .
Bıkma şimdiden sakın geöer bunlar..
evdeken öyleydi zaten evin işi gücü hiç btmezdi çamaşır yemek cocuk yedidi yemedidi ohoo.. birde huysuz abla. ebe gidince yatana kadsar bırakmıor beni ne eşime zaman kalıyor ne kendime oturup bir çay bile içemiyorum inanınrmsn ama gececek bu günlerde blyrm sabr isteyen bir iş gercekten ve sundanda eminim k iartık büyüdükce daha zorlaşıyor benm şimdi bakma buraya felan girebildiğime çalışmıyor olsam evde olsam mümkünati yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?