İçim rahatladı2 hafta falan soyulacak kabak doğradıktan sonra elde olan gerilme, soyulma gibi.. ama iskeletora dönmeyeceksin merak etme.
Ufff. Bepanthen yok evde ama nöbetçi eczane nerdeymiş bakayım, uzakta değilse alırım artık. Çok teşekkürler.kimyasalla yakmışsınız...sadece teninize degil cigerlerinize de zararı olur...yarın bir dr. gidin...bu geceyi atlatında...bepante varsa bol bol sürün..
Aynen benim eldeki yağlarda gitmiş vesselam.Eline el ativerelim :)
Gecmis olsun oncelikle.
Sen bugun bol bol yaglanarak gecir de yarin da devan ederse bir dermatologa git.
ellerindeki yaglari da sokup atmissin gorunen o.
Çok teşekkür ederim, bepanten bulmak şart oldudoktora git, derine zarar verme farklı şeyler sürüp.. sadece bepantene sür kurudukça, geçmiş olsun..
Aa doğru aklıma gelmemişti Matmazel bu. Bunu da yaparım çok teşekkürler.Bi şey olmaz . sadece bir gecelik bir kuruluk olur gece ellerini kremleyip saklama posetlerine geçirip öyle yat.sabaha kadar yumuşacık olur.
Tamam bu kadar kremden sonra bile faydası olur mu? Arınmamış olacağı hiç aklıma gelmemişti ya, tüh keşke en başta gelip sorsaydımNemlendiriciye abanmadan önce cildi bi iyice arındırmak lazımdı kanımca. Yani, cilt o deterjanları emdiği için o halde. Bi süre bol suya tutman gerekli, bi süre derken tabi baya bi süre.
Bildiğimiz düz hacışakir tarzı bi sabunla iyice bi yıkayıp sonra bi süre suda beklet, ondan sonra da sadece vaseline sürüp eldiven takıp uyu diyorum ben.
Olur yav bişi olmaz, böyle salt bi sabunla iyice yıka, üç dört kere, biraz da suda beklet, sıkıntı olmaz yani.Tamam bu kadar kremden sonra bile faydası olur mu? Arınmamış olacağı hiç aklıma gelmemişti ya, tüh keşke en başta gelip sorsaydım
Yağ- çöz'e reklam olur bu. Yağ çöz deriyi bile söker alır diye.Derindeki yağları da söküp atmışşsın tebrikler. Sürekli nemlendir. Ayrıca iş yaparken eldiven kullanmayı ihmal etme ki durum daha da kötüleşmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?