- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Simdi ne yapmaliyim sizce susmalimi yada nasil soylemeli.
Evet .Diger insanlarin icinde soylersem herturlu pisligi yaparlar kimse kimseyi kotulemez burasi kucuk yer.Velin mi? Söyle direk.
Azarlanacak bi konu yok. Kendisini arayın ve güzel bi şekilde söyleyin geri vermek istiyorum diyin. Şiddetle hiç bi şey çözülmez..
Helal etmedim zaten kardesimin okul harcligindan kisip vermistim .Söyle tabiki
rızkınla dalga geçiyorsun sen bilirsin de
sAhtekarlar
İnsanların içinde azarlamak dahamı iyi gibi geliyo. İkisinin arasındaki sorun sonuçta.
Arkadaşım gidin dövün denmiş gibi konuşuyorsun. :)
Alacagini sanmiyorum ki almasi lazim soyliyecegim birde alirken kouyse soyle hocam demisti utanmaz yaptigini biliyormus demekki.Azarlanacak bi konu yok. Kendisini arayın ve güzel bi şekilde söyleyin geri vermek istiyorum diyin. Şiddetle hiç bi şey çözülmez..
Nasil bir dil kullanmaliyim.İnsanların içinde azarlamak dahamı iyi gibi geliyo. İkisinin arasındaki sorun sonuçta.
Valla bizde gidip marketten alıyoruz marka olanlardan. Bulundugumuz ilde zeytin üretilmiyo. Büyük bi ihtimalle onlarda aynıdırBirde burdakiler sehirliler anlamiyor diyip guluyorlar uyanik olun sehirdeki zeytinciye tattirdim o bile bogazi yakiyor diyip anlayamadi birtek bu deneyle cikiyor sahteligi ortaya internette videolari var bilinclenelim .Cok uzgunum insanin guvendigi biri boyle yapiyor
İnsanların içinde azarlamak dahamı iyi gibi geliyo. İkisinin arasındaki sorun sonuçta.
Göreceli bi konu. Kendinizce haklı olabilirsiniz.
Evet insanların içinde azarlamak daha iyi geliyor. 7 köye rezil etmek lazım böylelerini.
Satış yaparak insan kandırılıyor yalanla. Bu herkese duyurulmalı ki diğer insanlar da ne mal olduğunu anlasın diye..
Kusura bakmayın bu konu naiflik taslanacak konu değil.
Koyde bilenler var kulagima geldi bunlarin ve bunun gibi bir suru kisinin bu sekilde yaptigi yani zaten reziller bari bana yapmasaydi utanmadi evime geldi arkamdan enayi demistir.
Evet insanların içinde azarlamak daha iyi geliyor. 7 köye rezil etmek lazım böylelerini.
Satış yaparak insan kandırılıyor yalanla. Bu herkese duyurulmalı ki diğer insanlar da ne mal olduğunu anlasın diye..
Kusura bakmayın bu konu naiflik taslanacak konu değil.
Göreceli bi konu. Kendinizce haklı olabilirsiniz.
Burasi uretici yer bana yapilmasi hic hos degil insanda utanma olur.Valla bizde gidip marketten alıyoruz marka olanlardan. Bulundugumuz ilde zeytin üretilmiyo. Büyük bi ihtimalle onlarda aynıdır
Dediginiz dogru aslinda fakat ogretmen olunca dediginiz olmuyor iste aslinda suratina carpmak lazim ama bunlar birebin kadar seni rezil eder cikar isin icinden cirkef olmasalar boyle bir seyi bana yapmazlardi.
Sizde öyle.
Bu kişisel bir ayıp değil. Öyle olsaydı iki ikiye halledilmesi uygun düşerdi. Ama bu dolandırıcılık olduğu için aleni şekilde konuşulması düşüncesindeyim.
İyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?