• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yag enjeksiyonu

neliel2odel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2023
82
85
3
28
merhaba yüzümde bir deformasyon var yüzümün sol tarafında sağ tarafa oranla yağ ve kas dokusunda erime gerçekleşti, araştırıldı ama bir hastalık ya da kemik sorunu bulunmadı, yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum çünkü psikolojimi çok fazla bozmaya basladı bu durum.
önerebileceğiniz bir doktor var mıdır? sürecin zorluklarını anlatır mısınız?

Yağ yüzde orantısız eriyor diye okumuştum.
Dolgu yaptırmak daha mantıklı
Tek taraflı yanak çökmesinde tek tarafa uygulanan yağ enjeksiyonu eriyince diğer tarafta hiç yağ dolgusu yapılmadığı için asimetri durumu olusmaz bence
merhaba yüzümde bir deformasyon var yüzümün sol tarafında sağ tarafa oranla yağ ve kas dokusunda erime gerçekleşti, araştırıldı ama bir hastalık ya da kemik sorunu bulunmadı, yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum çünkü psikolojimi çok fazla bozmaya basladı bu durum.
önerebileceğiniz bir doktor var mıdır? sürecin zorluklarını anlatır mısınız?
Hangi sehirdesin canım asimetri çok mu belli

merhaba yüzümde bir deformasyon var yüzümün sol tarafında sağ tarafa oranla yağ ve kas dokusunda erime gerçekleşti, araştırıldı ama bir hastalık ya da kemik sorunu bulunmadı
Bu kendi kendine olabilir bir şey mi ki?

Merhaba nerde yaptırdınız kaç ml uygulandı hangi doktora yaptırdınız söyler misiniz ve ücreti hakkında da bilgi verirseniz mutlu olurum
ankarada yaptırdım. doç dr tarık çavuşoğluydu doktorum fiyatı hatırlayamıyorum epey zaman geçti, ama hatırladığım kadarıyla piyasaya göre gayet ortalama iyi bir fiyattı, doktorumu da oldukça sevdim, ilgiliydi. kesinlikle öneririm kendisini.

ondan önce ismini vermeyeceğim tunalıda muayanesi olan bir doktor beyle görüşmem olmustu, daha önce de botox yaptırmıs birisiyim, gerçekten hiç memnun kalmamıştım. bu tip olaylarda gerçekten düzgün doçlarla proflarla çalısmak gerekiyor, dozu az veriyorlar cok veriyorlar falan

Back
X