• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ enjeksiyonu

Kalıcı değil arkadaşlar ben de çok yorum okudum olmadığına dair ama ısrarla denemek istedim 🤦🏻‍♀️hiç bulaşmayın derim ilk haftada yağlar eriyor burdaki yorumları okuyup gittim yaptım sabahında😔 umut işte hem işlem çok zor işkence gibi hem de ilk haftada bitti kalmadı yağ..Yazıyorum çünkü yalancı doktorlar parasında sadece..eldeki malzemelerle bir kaç saatlik işlemle cebe indiriyor paraları🤗 yüzde 30-40 mış kalıyormuş,yalan...ben yandım siz yanmayın

Kalıcı değil arkadaşlar ben de çok yorum okudum olmadığına dair ama ısrarla denemek istedim 🤦🏻‍♀️hiç bulaşmayın derim ilk haftada yağlar eriyor burdaki yorumları okuyup gittim yaptım sabahında😔 umut işte hem işlem çok zor işkence gibi hem de ilk haftada bitti kalmadı yağ..Yazıyorum çünkü yalancı doktorlar parasında sadece..eldeki malzemelerle bir kaç saatlik işlemle cebe indiriyor paraları🤗 yüzde 30-40 mış kalıyormuş,yalan...ben yandım siz yanmayın

Size tavsiyem asla bulaşmayın pişman olursunuz bu işlem için doktorun önemi yok emin olUn kalıcı değil umutlanmayın boşuna ben mahvoldum siz olmayın.cerrahlara en çok para kazandıran işlemlerden biri yağ enjeksiyonu.

Size tavsiyem asla bulaşmayın pişman olursunuz bu işlem için doktorun önemi yok emin olUn kalıcı değil umutlanmayın boşuna ben mahvoldum siz olmayın.cerrahlara en çok para kazandıran işlemlerden biri yağ enjeksiyonu.

Merhaba, hangi doktora yaptırmıştınız acaba? Memnun kalanlar da var

Merhabalar geçmiş olsun. Bende 2 kere yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım.su an sis olması çok normal düzeliyor ve çok güzel oluyor hiç merak etmeyin.surec tabiki zor ama guzellesicek
Yüzdeki yağlar eridikten sonra deride sarkma oluyor mu ? Ben yanaklarıma düşünüyorum

hepimiz burda tecrubelerimizi henüz yaptirmamis arkadaşlar için paylaşıyoruz. Ben yaptırdığım 6 ay arayla 2 seans yag enjeksiyonu cok memnunum. 2.seansin üzerinden sanirim 1.5 yıl geçti ve yuzum erimedi. Yada eriyip geri kalan beni cok mutlu etti diyelim

Ben en iyilerden biri diye bildiğim bir doktora en basit ve risksiz işlemlerden biri olarak gördüğüm doğal yağ enjeksiyonu yaptırdım.Göz altı çukurları doldurmak için yaptı. Yüzümün bir yarısı aylarca felç gibi oldu. Haifif bir his kaybı oluştu. Yaparken bir sinirimi zedeledi herhalde. Yüzümün diğer yarısı iyileşti ama yağlar konduğu yerden koparak serbest hareket eden bir kütle oluşturdu. Maalesef bu iş çok riskli imiş. Çok pişmanım. Doktor yüzde iki yere daha yapacaktı. Resmen unuttu. Başlangıçta şoke oldum ama sonra iyi ki de unutmuş kimbilir ne komplikasyonlar olur du diye düşündüm. Tabii parasını aldı. Özür bile dilemedi. Zaten eriyip gidecekti dedi. Maalesef artık tırnağımı kestirmek için dahi hiç bir doktora güvenemiyorum. Artı tıbbın her alanında olduğu gibi tamami ile allaha emanetiz. Gideceğimiz hiç bir yer yok doktor hatasının hesabını sormak için. Bu da doktorlara mecmua okuyup öğrendiğini sandığı teknikleri hastaları üzerinde rahat rahat deneme fırsatı veriyor sanırım.
çok geçmiş olsun.kime yaptırdınız acaba. bende o dertten muzdaribim gözaltı.. görüşmek istediğim doktorlar arasında ismivar mı merak ettim:((

hepimiz burda tecrubelerimizi henüz yaptirmamis arkadaşlar için paylaşıyoruz. Ben yaptırdığım 6 ay arayla 2 seans yag enjeksiyonu cok memnunum. 2.seansin üzerinden sanirim 1.5 yıl geçti ve yuzum erimedi. Yada eriyip geri kalan beni cok mutlu etti diyelim
Sen kşme yaotırıdn

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim 💐
Bende burun revizyon ile yüzüme yag enjeksiyonu yaptırmıştım. Ayrıca göz kenarlarımı çektirmiştim. Badem göz, şakak germe işlemi deniyor göz işlemine. Yüzüm çok şişmişti, sizinde çok şişmesi normal. Bu işlemlerin teki bile yüzün ciddi şişesine sebep olurki kombin yapılması demek üç dört katı olarak düşünün 😊
Şu an tedirgin olmanız çok normal, zamanla yüz oturacak ve gerçek sonuç ortaya çıkacak. Çok sabırlı olmanız ve beklemeniz gerek.
İnşallah sizde en az benim kadar memnun olursunuz 💖
Bende yüzüme yağ enjekte ettirdim 1 yıl oldu yüzüm hala yamuk.badem göz yaptırdım şakaklarımdaki saçlar döküldü kel kaldım.göz kenarlarımda dikiş izleri vs vs

Back
X