• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ enjeksiyonu

Buda dudak yag eneksiyonundan öncesi ve sonrası fotolarım :34: Senin için ekliyorum :54:

Eki Görüntüle 1022152 Eki Görüntüle 1022153 Bu dolgudan önceki hali....

Eki Görüntüle 1022154 Eki Görüntüle 1022155 Hyalüronik asitten sonrası bunlar ;)

Eki Görüntüle 1022158 Eki Görüntüle 1022156 yağ enjeksiyonu sonrası ;) Parlak rujlu olan ilk zamanları,pembe rujlu olanda daha sonrası :34: Şimdi daha az tabi..Son hali yok :P Bir ara çekilir eklerim yine :34:

merhaba arzumm ben sena ciddi anlamda hayranım ya hiç korkmyuorsun inanaılmaz cesaret isteyen seyler ve gercekten dudaklrını görünce iyiki yaptrmısın die düşünüyorum yasım ilerledikçe bende değişiklik istiyorum kendimde ve seni kendime örnek yaptım :)) dudaklarını yağ enjekte edilmiş hali cok iyi kime yaprtırdıgını sölermisin :))

merhaba arzumm ben sena ciddi anlamda hayranım ya hiç korkmyuorsun inanaılmaz cesaret isteyen seyler ve gercekten dudaklrını görünce iyiki yaptrmısın die düşünüyorum yasım ilerledikçe bende değişiklik istiyorum kendimde ve seni kendime örnek yaptım :)) dudaklarını yağ enjekte edilmiş hali cok iyi kime yaprtırdıgını sölermisin :))
Sağol canım ;) Doktorum Hasan Fındık.Meme büyütme ameliyatı oldum kendisine,Tüm işlemleride kendisine yaptırıyorum artık .. Sırada üçüncü burun revizyon ameliyatım,beraberinde çeneye elmacık kemiklerine yağ enjeksiyonu,göz kenarlarını yukarıya doğru çekme işlemi var :52: Haftaya buğün ameliyattan çıkmış olurum herhalde :31:İnşallah...

Sağol canım ;) Doktorum Hasan Fındık.Meme büyütme ameliyatı oldum kendisine,Tüm işlemleride kendisine yaptırıyorum artık .. Sırada üçüncü burun revizyon ameliyatım,beraberinde çeneye elmacık kemiklerine yağ enjeksiyonu,göz kenarlarını yukarıya doğru çekme işlemi var :52: Haftaya buğün ameliyattan çıkmış olurum herhalde :31:İnşallah...

Allah gönlüne göre versin canım umarım cok basarılı olur operasyonların :))ama hasan fındıgın cok pahalı oldugunu burdan birinden duydum :(( uygun olsa bende düşünüyorum aslında peki dudaga yağ enjeksiyon fiyatı nedir en sona kaça yaptrdın :))

Bende bir ay once yuzume yag dolgusu yaptirdim doktor yusuf can yapti ama tam bir facia ilk 2 hafta o kafar korkunc bir hal aldimki aynaya bakip agliyordum derken sislikler indi ama birrinden yamuk korkunc iki adet yanak bir ay olmasina ragmen davul gibi torbalamis goz altlari ve dokundukca elime gelen yerinden oynayan yag kutleleri sag gozumun alti yanagima kadar bildiginiz kahverengi iki taraf tamamen farkli nereye aglayacagimi sasirdim yusuf can denen kasap bana uygulamayi bur cilt bakimi gibi anlatti sislik olacagini bile soylemedi yuzum asagi sarkti gozlerim ve agzim birbirine cok yakindi suan agzim asagi dusmus gozlerim yukarda kalmis goruntusu var o kadar buyuk bir travma yasiyorumki anlatamam 51 kilodan 46 kiloya dustum kalcamdan alinan yag kisminda 10-15 cm uzunlugunda buyuk bir cokuk var bunu onemsemiyorum bile ama o guzel zayif genis yuzum gitti uzun sekilsiz bir surat gldi eskiden gulunce kucucuk yanaklarim yukari cikardi simdi ise asagi sarkiyor ozellikle bir tarafi korkunc sakin ama sakun yag enjeksiyonu yaptiirmayin yada yusuf can gbi kbb doktoruna degilde uzman bir estetik cerraha yaptirin ben hala atlatmis degilihayatimda hic birseye bu kadar uzuldugumu kahroldugumu bilmem ayni doktor dudagima gecicu dolgu yapti agzim tamamen carpik ama o en azindan gecici ya yuzume konan bu yaglar ne olacak bilmiyorum kurtulup eski halime donmek tekhayattaki tek dilegim kendisi kazikci paragoz islem yapilana kadar sevecen ama islemden sonra bir sey dormak icin arafginzda sizi azarliyan isim gucum var beni rahatsiz etmeyin bekleyin diyen biri uzak durun yaptgi onlarca burun gordum hepsi ayni tip asiri kisa ve dik gosterdigu resimlerle alakasi yok

Bende bir ay once yuzume yag dolgusu yaptirdim doktor yusuf can yapti ama tam bir facia ilk 2 hafta o kafar korkunc bir hal aldimki aynaya bakip agliyordum derken sislikler indi ama birrinden yamuk korkunc iki adet yanak bir ay olmasina ragmen davul gibi torbalamis goz altlari ve dokundukca elime gelen yerinden oynayan yag kutleleri sag gozumun alti yanagima kadar bildiginiz kahverengi iki taraf tamamen farkli nereye aglayacagimi sasirdim yusuf can denen kasap bana uygulamayi bur cilt bakimi gibi anlatti sislik olacagini bile soylemedi yuzum asagi sarkti gozlerim ve agzim birbirine cok yakindi suan agzim asagi dusmus gozlerim yukarda kalmis goruntusu var o kadar buyuk bir travma yasiyorumki anlatamam 51 kilodan 46 kiloya dustum kalcamdan alinan yag kisminda 10-15 cm uzunlugunda buyuk bir cokuk var bunu onemsemiyorum bile ama o guzel zayif genis yuzum gitti uzun sekilsiz bir surat gldi eskiden gulunce kucucuk yanaklarim yukari cikardi simdi ise asagi sarkiyor ozellikle bir tarafi korkunc sakin ama sakun yag enjeksiyonu yaptiirmayin yada yusuf can gbi kbb doktoruna degilde uzman bir estetik cerraha yaptirin ben hala atlatmis degilihayatimda hic birseye bu kadar uzuldugumu kahroldugumu bilmem ayni doktor dudagima gecicu dolgu yapti agzim tamamen carpik ama o en azindan gecici ya yuzume konan bu yaglar ne olacak bilmiyorum kurtulup eski halime donmek tekhayattaki tek dilegim kendisi kazikci paragoz islem yapilana kadar sevecen ama islemden sonra bir sey dormak icin arafginzda sizi azarliyan isim gucum var beni rahatsiz etmeyin bekleyin diyen biri uzak durun yaptgi onlarca burun gordum hepsi ayni tip asiri kisa ve dik gosterdigu resimlerle alakasi yok

Çok üzüldüm.Artık sıkma canını.Sadece bir hatan var.Bu konular Plastik ve Rekonstruktif cerrahın işi.Keşke ona yaptırsaydın. Ben de yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırmıştım.İnanılmaz güzel oldu ama sonra eriyor.Dolayısıyla o kadar yağ al vs gerek yok.Hyoliranik asit en mantıklısı.Olanla ölene çare yok.Kendini yıpratma artık.Yeni yaptırdıysan kimse şimdi elleyemez.Zaman geçmesi lazım.

Seninki ne kadar zamanda eridu yagi nerenden almislardi gozaltlarina koydularmi ne olyr bana cevap yaz erime umudu varmi gercekten

Kbb de ne işin var onu anlamadım bide gidip hukuki haklarını arasana niye duruyon arkadasım

Evden cikabilsem insan icine cikacak psikolojim olsa yapicam ama bes haftayi gecti camdan disari bakmiyorum baska doktorlara bile telefnda gorusuyorum aglamaktan derdimi anlatamiyorum.hepsinin soyledigi bekle daha cok erken.yada islemi yapan doktora yonlendiriyorlar.kucuk yuzum konan agirliktan sarkti kaslarim agriyor tasiyamiyor yuzum.bir dokun bin ah isit gibi oldu ama acim cok buyuk insanin annesi olse 40 gunde alisir ben bu yuze alismadim yuzum mahfoldu hayatim bitti benim bu yuz bu gozler bana ait degil tek istedigim olmek ve kurtulmak baska bir sansim kalmadi benim cok ama cok uzgun ve caresizim.kimse kalkismasin bu ise diye yaziyorum.yag enjeksiyonu geri donusu olmayan ve bu ise bulasani omur boyu estetige mecbur birakan bir rant kapisi.her doktorun bu kadar hevesle onermesi ve ovmesi bundan yuzunuzd ne yapsaniz bu kadar zarar veremezsniz agziniz yuzunuz yamulur oylede kalirsiniz eski halinizi o kadar istersinizki iciniz kan aglar.ben o zayif duz ama guzel yuzumu aynada bir kez gormek cokuk ama boyke torb torba olmais canli isiltili gozlerimi gormrk icin canimi veririm

Perşembe günü burun ameliyatı oldum.Şu an 4. Günümdeyim. Elmacık kemiklere,yanağa ve çeneye yağ dolgusu yapıldı.Dudak dolgumda Süpriz oldu sevgili doktorumun hediyesiydi :16: Sonuçlar yavaş yavaş belli olmaya başladı :nazar:
Doktorum Hasan Fındık.. Şu an hâlen şişlikler mevcut,özellikle burun ameliyatımdan dolayı net sonuç yok fakat yüzüm şimdiden güzelleşmeye başladı :nazar: Önceden çökük,yorgun gevşek bir ifade görüntü vardı.Şimdi diri,dolgun ve parlak görünüyor..
Uzman,bilinçli ellerde sonuç harika.. Dudak dolgum üçüncü işlem,biri Hyalüronik asit ikisi yağ dolgusu.. Haricen göz kenarlarım yukarıya doğru çekildi.. Burun sarılı ve alçılı oldugundan ancak bu kadar bir sonucu gösterebilirim şimdilik :34:
Bu öncesi $image.webp

Buda şimdiki hâli..$image.webp

Perşembe günü burun ameliyatı oldum.Şu an 4. Günümdeyim. Elmacık kemiklere,yanağa ve çeneye yağ dolgusu yapıldı.Dudak dolgumda Süpriz oldu sevgili doktorumun hediyesiydi :16: Sonuçlar yavaş yavaş belli olmaya başladı :nazar:
Doktorum Hasan Fındık.. Şu an hâlen şişlikler mevcut,özellikle burun ameliyatımdan dolayı net sonuç yok fakat yüzüm şimdiden güzelleşmeye başladı :nazar: Önceden çökük,yorgun gevşek bir ifade görüntü vardı.Şimdi diri,dolgun ve parlak görünüyor..
Uzman,bilinçli ellerde sonuç harika.. Dudak dolgum üçüncü işlem,biri Hyalüronik asit ikisi yağ dolgusu.. Haricen göz kenarlarım yukarıya doğru çekildi.. Burun sarılı ve alçılı oldugundan ancak bu kadar bir sonucu gösterebilirim şimdilik :34:
Bu öncesi Eki Görüntüle 1046259

Buda şimdiki hâli..Eki Görüntüle 1046262

Dudaklara bittim yaaaa :)))) gercekten çok hoş gözüküyor

Kız sadece dudaklarımı beğendin :19: Yüzüm nasıl olmuş,değişim nasıl? Beğenmedinmi yoksa :63:
Bende dudak dolgusu istediğim için Ilk bakışta dudaklar gözüme çarpıyor hep :))) tabiki fark büyük gergin ve parlak . Yani porselen makyaj var ya ondan yapılmış gibi gözüküyor yüzün. bizide özendirşyorsun böyle. kocalarla papaz olucaz valla :)))
Çok fazla lafa gerek yok zaten taş gibi hatunsun;) az biraz toparlan yakıp kavurursun buraları:54:

Bende dudak dolgusu istediğim için Ilk bakışta dudaklar gözüme çarpıyor hep :))) tabiki fark büyük gergin ve parlak . Yani porselen makyaj var ya ondan yapılmış gibi gözüküyor yüzün. bizide özendirşyorsun böyle. kocalarla papaz olucaz valla :)))
Çok fazla lafa gerek yok zaten taş gibi hatunsun;) az biraz toparlan yakıp kavurursun buraları:54:
Tamam,affettim o zaman :34::29::9:
Makyaj yapmaya hasret kaldım valla :31: Gözüme eyelıner çekmeden duramazdım mesela,ama hiçbirşey yapamıyorum.Sadece dudağıma nemlendirici sürebiliyorum rahatlatmak için.Birde buğün ruj sürdüm foto çekilmek için o kadar :12:

Ahh ahhh...Toparlanmayı dört gözle bekliyorum vallahi:52: Teşekkür edrim güzel yorumun için :54:

Şimdiden değişim harikaa :) ne kadar farketmiş yüzün maşallah :nazar: daha iyi olmana sevindim buarada arzumm öpüyorumm

Şimdiden değişim harikaa :) ne kadar farketmiş yüzün maşallah :nazar: daha iyi olmana sevindim buarada arzumm öpüyorumm
Sağol canım benim :54: Olumlu sonuçları gördükçe insanın keyfi yavaş yavaş yerine geliyor vallahi :52:
Çok değiştim gerçekten.Oğlumbeni ilk gördüğü zaman çok şaşırmıştı mesela.Anna çok değişmişsin dedi.Dışarıda görsem tanımazdım dedi düşün :37: Üzülsemmi,sevinsemmi bilemedim o an.Kendimi yüz nakli yaptırmış biri gibi hissettim :27:
Zaman geçsin biraz,ödemler insin iyice.Burunda açılsın biraz daha net çıkacak sonuç tabi.Burunun kıvrım kenar kısımlarınada dolgu yapmış doktorum.Çünkü resmen yapışmış gibi duruyordu.O yüzden inanılmaz şişlik var burnun ve etrafında. Ciddi işlemler gördüm,ciddi değişimler oldu.Göz kenarlarım inanılmaz güzel oldu mesela :34: Badem göz gibi duruyor :52: Ama sargılar halen var,morluklar duruyor,canım çok yanıyor.Yarın belki doktorum bandajkarı açar,pansuman yapar.Gerekirse tekrar sarabilirim dedi..T shırt ümdeki kapşonu asla açmıyorum,evde bile.Oy kullanmaya gittim,şapka ile gizledim yüzümü.Gizleniyormuş kaçak gibi hissettim kendimi :27: Zamnla çok daha güzel değişimlerle birlikte oluruz inşallah canım benim :54:

Masallah :nazar:canim , degisim muthis olmus su anda bile . Sislikler indikten sonra cok guzel bir sonuc gorecegiz insallah . Dudaklari zaten cok begendim . Dolgudan sonra yuzune daha bir genclik ve ferahlik gelmis. Gozlerini ben yakindan gordugum icin fotolarda diyebilirimki cok guzel bir degisim olmus :nazar:badem goz olmus. Bundan sonraki sureclerini problemsiz en iyi sekilde gecirirsin umarim canim benim:16:

Masallah :nazar:canim , degisim muthis olmus su anda bile . Sislikler indikten sonra cok guzel bir sonuc gorecegiz insallah . Dudaklari zaten cok begendim . Dolgudan sonra yuzune daha bir genclik ve ferahlik gelmis. Gozlerini ben yakindan gordugum icin fotolarda diyebilirimki cok guzel bir degisim olmus :nazar:badem goz olmus. Bundan sonraki sureclerini problemsiz en iyi sekilde gecirirsin umarim canim benim:16:
İnşallah canım benim :16: Çok sağolasın,seviyorum seni :70:

Slm arzum,

Bendende Cork büyük gecmis olsun..... umarim istedigin sonuca ulasirsin.
Ayrica sana mesaj yazdim özelden.

Back
X