İpmi

Ne ipi canım,sana başka işlemler yapılmış sanırım..Yap enjektesinde ipin ne işi var? Benim çok ufak iğne izi gibi iz vardı giriş yerinde.O bile bir haftada kayboldu .Küçücük nokta gibi birşeydi,zaten kapalıydı üzeride.Bant vardı.Sonra çıkarttılar..
Dudağıma ikinci yağ dolgusunu yaptırdım ben.İlk işlem Hyalüronik asit idi,ikide yağ dolgusu yapıldı toplam üç kez dudak dolgusu oldu yani.Ama topaklanma olmadı.İkinci yağ dolgusunamı üzerinden bir sene geçmiştir.. Profilime girip albümlere bakarsan dudak dolgumun sonucunu görebilirsin

daha öncesindede gögsümdeki bir sorunu kapatmak için yağ dolgusu yaptırmıştım.İnan bana ondada sorun yaşamadım.Belki şans diyeceksin,belki doktorum mahareti bilemiyorum.Bu sonuçtanda şimdilik çok memnunum.Hatta benden sonra etrafımda düşünen kişilerde çok fazla.. Allahım hiçbir zaman pişman etmesin kimseyi.Ama her ameliyat bir risk dir tabi.Sonuçta komplikasyonları olan birşeydir her ameliyat..Ben doktoruma gerçekten önceki sonuçlarımada bakarak güvendim.İnşallah diğer sonuçlarım gibi bundada hep yüzüm gülecek

Sanada çok geçmiş olsun tekrardan..Umarım zamanla düzelir durumun,yada çözüm bulabileceğin bir hekimle karşılaşırsın