• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ enjeksiyonu

cevapların için teşekkür ederim arzum77 ,burun konusunda bende sizin gibi düşünüyorum.eskiden yaşımdan küçük görünürken,şimdi yaşımı gösteriyorum evet.bu uygulamayı yaptırdıüım için halen kendime kızıyorum..ama dönüş yok.
Burun seni çok mutlu edecek bak,inşallah doğru bir doktor bulup ameliyat olursun ;)
Insanın yaş geçtikçe burnu,kulakları ve ayakları büyürmüş.. O büyürse bizde küçülttürürüz değilmi ;)
Ulteraphy araştır bir istersen yinede..Bende düşünüyorum... Yurtdışından gelen birçok ünlü Hasan beye bu işlemi yaptırmış.Bir kez uygulanıyor ve altı ay sonra tam sonucu veriyor.

Doç.Dr.Serkan Yıldırım'ın üstüne tanımam bu konularda.Kendisine yağ enjeksiyonu yaptıran bir arkadaşımın referansıyla kendisine ulaştım.1 sene kalıcı dudak dolgusu yaptırdım,çok da memnunum[/QUO. Dudaktada ilk etpta yüzdeki gibi aşırı şişlik oluyormu

Canım,ben göğsümde oluşan sorun içinde yağ dolgusu yaptırmıştım. Zaten erime miktarı hesaplanarak enjekt ediliyor sorun olan kısıma.Erime olunca kalan miktar sorunu örtmeye gizlemeye yeterli oluyor korkma :KK66: Ben dudaklarımada daha öncesinde yağ enjekte ettirmiştim,bu ameliyattada yine yap dolgusu yaptırdım.Tabi bu işlemler estetik işlemi,ama göğsüme enjekte edilen işlem sorunu gizleme işlemiydi.Bir iki sene geçti üzerinden,sorun yok Allahıma şükürler olsun.Sende korkma,dolguya bağımlı olacağın bir durum yoktur yüzünde.İlk işlemde kalan sonuç seni tatmin eder korkma :KK66: Yeterki doğru doktoru bul,işlem sorunsuz yapılsın :KK66:
güzel haberlerini bekliyoruz,korkma üzülme..Ne sen ilksin nede son üzme kendini olurmu :KK54:
Dudaktaki yağ doğusunda ilk günler yüzdeki gibi aşırı derecede şiş duruyormu

Dudaktaki yağ doğusunda ilk günler yüzdeki gibi aşırı derecede şiş duruyormu
Yani,tabi ilk birkaç gün şiş oluyor.Dudak dolgusunda fotolar paylaşmıştım ama.. Gerilerde kaldı tabi.Bir ara albüm yapayım. ;)

Doktorun tek aciklamasi cokta sarkmamis torba olan gzlerimr cokts kotu olmamis.en son aciklamsi ise agzimdaki yuzumdeki carpilmayi fark ettiigini vr buna uzulmektr hakli oldugum zaten yag isinin cok riskli bir islem oldugu seklindrydi.kbb yusuf can bana kendini esterik cerrah olarak tanitti islemide cilt bakimi olarak anlattislem konusunda tamamen yalan soyledi sadace cildin canlanacak dedi yoksa ben bu ise bulasirmiydim.hepsinden kotusu yagi yamuk yapti bir taraf yukarda digeri asagida simdi telefonlarima bile cikmiyor hep yurt disinda nedense.bana uzulmekte haklisin bende fark ettim asumetriyi ama yapacak bisey yok antideprasan al destek al dedi.boyle seyler olabilir dedi dunyami basima yikti.bir arkadasima arattim onada demiski ne yagi yyzundr hala yagmi kalmis erimis olmasi lazim yalan ustunr yalan.isim var beni artik rahatsiz etmeyin baska doktora gidin demis allah blasini versin umarim yuzune kezzap yer baska bisey diyemiyorum.
Doktorun tek aciklamasi cokta sarkmamis torba olan gzlerimr cokts kotu olmamis.en son aciklamsi ise agzimdaki yuzumdeki carpilmayi fark ettiigini vr buna uzulmektr hakli oldugum zaten yag isinin cok riskli bir islem oldugu seklindrydi.kbb yusuf can bana kendini esterik cerrah olarak tanitti islemide cilt bakimi olarak anlattislem konusunda tamamen yalan soyledi sadace cildin canlanacak dedi yoksa ben bu ise bulasirmiydim.hepsinden kotusu yagi yamuk yapti bir taraf yukarda digeri asagida simdi telefonlarima bile cikmiyor hep yurt disinda nedense.bana uzulmekte haklisin bende fark ettim asumetriyi ama yapacak bisey yok antideprasan al destek al dedi.boyle seyler olabilir dedi dunyami basima yikti.bir arkadasima arattim onada demiski ne yagi yyzundr hala yagmi kalmis erimis olmasi lazim yalan ustunr yalan.isim var beni artik rahatsiz etmeyin baska doktora gidin demis allah blasini versin umarim yuzune kezzap yer baska bisey diyemiyorum.
Ben olsam mahkemeye verirdim

Burun seni çok mutlu edecek bak,inşallah doyapoktor bulup ameliyat olursun :KK66:
Insanın yaş geçtikçe burnu,kulakları ve ayakları büyürmüş.. O büyürse bizde küçülttürürüz değilmi :KK66:
Ulteraphy araştır bir istersen yinede..Bende düşünüyorum... Yurtdışından gelen birçok ünlü Hasan beye bu işlemi yaptırmış.Bir kez uygulanıyor ve altı ay sonra tam sonucu veriyor.

Merhaba okududugum kadariyla size sakak germe yag enjeksiyonu ve burun amaliyati ayni anda yapilmis.
Belki hepsi ayni anda oldugu icin anlamaniz zor olabilir ama sakak germede iyilesme sureci nasil?goz sekliniz degistimi kesi vs varmi yoksa sadace yana dogru germemi oldu.Fazla deri cikarildimi sac icinden ?Bunlari sormamin nedeni endokopik yuz germe ile sakak germe arasinda nasil bir fark var onu ogrenmeye calisiyorum.Gordugum kadariyla ikisde sadace goz cevrsini etkiliyor.Endoskopik yuz germe dusunuyorum ama etki ayniysa sakak germe yeterli olurmu acaba?svg

bizimde aile yapısıyla ilgili suratlarımız kuru...yağ kalıcı değil diyorlar...ne yapmamız gerekiyor...dudak dolularıda mı aydı kalıcı yokmu ya hiç..:KK15:

bizimde aile yapısıyla ilgili suratlarımız kuru...yağ kalıcı değil diyorlar...ne yapmamız gerekiyor...dudak dolularıda mı aydı kalıcı yokmu ya hiç..:KK15:

yağ enjeksiyonu ben yaptırmadım ama duyduğum kadarıyla doğal bir dolgunluk veriyor. yani dudakta dolgu gibi belirgin bir hacim artışı sağlamıyor. yada yanaklarda dolgu maddesinin verdiği görüntüyü vermiyor

Merhaba okududugum kadariyla size sakak germe yag enjeksiyonu ve burun amaliyati ayni anda yapilmis.
Belki hepsi ayni anda oldugu icin anlamaniz zor olabilir ama sakak germede iyilesme sureci nasil?goz sekliniz degistimi kesi vs varmi yoksa sadace yana dogru germemi oldu.Fazla deri cikarildimi sac icinden ?Bunlari sormamin nedeni endokopik yuz germe ile sakak germe arasinda nasil bir fark var onu ogrenmeye calisiyorum.Gordugum kadariyla ikisde sadace goz cevrsini etkiliyor.Endoskopik yuz germe dusunuyorum ama etki ayniysa sakak germe yeterli olurmu acaba?svg
Aslında bedem göz estetiği olarak geçiyor bana yapılan uygulama.Ama göz üstümde veya altında fazla derim yoktu,kırışıklıkta yoku bende.Göz kenarlarım düşüktü ve şekildi.Şakak dediğimiz yer göz,alın ve yanak arasında,elmacık kemiği üzerinde bulunan çukurumsu bölgedir.. Gmzümüzü yukarı doğru öekerizya hani,o şekilde işlem yapıldı bana.Yedi ay oldu son şekilde artık ;) İlk başta çok gergşndş tabi,çok çekikti.Ama ağrı olmadı.Fazla deri çıkarıldımı inan bilmiyorum..Doktorum eli ile göz bölgemi çekti ve böyle olacak dedi.Saçlı deride kesi yapıldı,iz falan kalmadı.Saçsızlık gibi bir durum yok asla.Dün forumdan iki üye ile buluşma yaptık,baktılar ve kesiyi göremediler yani ;) Göz kenarım çok diri ve genç durdu gerçekten.Açıkcası bu operasu-yon beni çok çok mutlu etti.Ayrıca elmacık kemiklerime yapılan yağ dolgusuda yüzüü daha genç ve diri gösterdi. İki operasyonun birleşmes, har,ka..Yüzüm aşşagıya doğru çekiyordu,şimdi yukarıya doğru çekiyor ve bunu hissediyorum :nazar: Yağ dolgusunu tekrarlatmayı bile düşünüyorum,ben inanılmaz memnunum.Seninde ciddi sarkmaların yoksa iyi bir cerrahla tabi bu işlemi yaptırmanı öneririm ben :KK66:

Anliyorum.
Bu islem icinde bir doktorla gorumekte fayda goruyorum kendi adima.Yag enjeksiyonu kaliciligi ne kadar sizde neden yeniletmeyoi dusundunuz?Benim biliyorsunuz yag islemi basima dert acti sadace biraz zayif olan yuzum simdi maalesef germe yada duzeltici baska islem gerektirecek durumda bu yuzden ne yapulabilir olumlu nasil bir degisiklik yapilabilir arastiriyorum sabirla.Cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.svg

Anliyorum.
Bu islem icinde bir doktorla gorumekte fayda goruyorum kendi adima.Yag enjeksiyonu kaliciligi ne kadar sizde neden yeniletmeyoi dusundunuz?Benim biliyorsunuz yag islemi basima dert acti sadace biraz zayif olan yuzum simdi maalesef germe yada duzeltici baska islem gerektirecek durumda bu yuzden ne yapulabilir olumlu nasil bir degisiklik yapilabilir arastiriyorum sabirla.Cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.svg
Elmacık kemiklerimdeki yağ bir miktar eridi tabi ama eskisinden çok daha güzel bir görüntü kaldı.Ben biraz daha şişkin istiyorum sanırım,ondan dolayı çok az daha dolgu istiyorum. İlk başta bildiğiniz gibi şişkinlik fazla oluyor.Ama doktorum kas zarı altına yağ dolgusunu enjekte ettiği için kalıcılık oluyor.Dudak ve çeneyede tekrarlatmak istiyorum dolguyu.Tekrarlattıkça kalıcılıkta artıyor ;)
Ultherapy yöntemini hiç araştırdınızmı?Yurtdışından birçok ünlü Hasan beye bu işlem için geldi.En son Vıctorya Secret in mankenlerinden Estella Warren ameliyatsız yüz germe işlemi olan ''Mozaik Rejenerasyon'! Ulterapy yöntemini yaptırdı.Bir kez uygulatıyorsun ve etkisi altı ay sonra tam sonuç veriyor..Tabiki uzman ellerde güzel sonuçlara götürüyor,diğer işlemler gibi.. Bir araştır derim canım ;) Istanbuldasınız sanırım,lütfen gidin bir görüşün,fikir alırsınız en azından.Muayeneler ücretsiz..

yağ enjeksiyonu ben yaptırmadım ama duyduğum kadarıyla doğal bir dolgunluk veriyor. yani dudakta dolgu gibi belirgin bir hacim artışı sağlamıyor. yada yanaklarda dolgu maddesinin verdiği görüntüyü vermiyor
Ben dudağıma yağ dolgusuda yaptırdım,hyalüronik asitte.Açıkcası yağ dolgusu beni çok daha fazla memnun etti ve daha doğal güzel bir görüntü ve dolgunluk sağladı ;) Oldukça hacim aldıgım sonuçlar oldu yağ dolgusunda.Ama dolgu işlemleri sık sık tekrarlatmak gerekiyor.Her işlemde ilk başta çok şişlik oluyor ve zamanla bu şişlik gidiyor.İşlemi tekrarlattıkça bir miktar kalıcılık kalıyor tabiki.Sürekli kalıcılık istiyorsanız dudak protezi uygulatmak gerekir zaten..Fazla kalıcı olan bir dolgu maddesi olsa sanatçılar ondan uygulatır ve sürekli tekrarlatmazlardı öyle değilmi ;)
Yanagımdaki dolgu bir kez yapılmasına rağmen çok daha kalıcı oldu.Dolgu maddesinin erimesi,vücuttan atması kişinin metabolizma hızınada bağlı.Metabolizmanız hızlı çalışıyorsa çabuk atar..

Tesekkur ederim arzum evet Hasan beylede bir gorusmekte fayda var sanirim.Yag isinde bu kadar ustaysa olumsuz sonuclari icinde yapabilecegi bisyler vardir mutlaka.Size nacizane tavsiyem yag ilemini yuzun alt kisinlarinda uygulatmayin.elmacik ve dudakta makul olcude olunca iyi oluyor ama alt yuzun bos ve hafifi kalmasi cok daha dogru olur.Svg.

Tesekkur ederim arzum evet Hasan beylede bir gorusmekte fayda var sanirim.Yag isinde bu kadar ustaysa olumsuz sonuclari icinde yapabilecegi bisyler vardir mutlaka.Size nacizane tavsiyem yag ilemini yuzun alt kisinlarinda uygulatmayin.elmacik ve dudakta makul olcude olunca iyi oluyor ama alt yuzun bos ve hafifi kalmasi cok daha dogru olur.Svg.
Alt kısım olarak sadece çeneye bir miktar enjekte etmek istemişti.Çünkü çenem alın burun orantısına göre geride duruyormuş.. Abartı miktar uygulamıyor zaten,erime miktarını çok iyi hesaplanarak enjekte ediyor.. Inşallah sende sorun yaşadığın ve mutsuz oldugun kısımları düzelttirirsin canım ;)

Buda dudak yag eneksiyonundan öncesi ve sonrası fotolarım :KK34: Senin için ekliyorum :KK54:

Eki Görüntüle 1022152 Eki Görüntüle 1022153 Bu dolgudan önceki hali....

Eki Görüntüle 1022154 Eki Görüntüle 1022155 Hyalüronik asitten sonrası bunlar :KK66:

Eki Görüntüle 1022158 Eki Görüntüle 1022156 yağ enjeksiyonu sonrası :KK66: Parlak rujlu olan ilk zamanları,pembe rujlu olanda daha sonrası :KK34: Şimdi daha az tabi..Son hali yok :p Bir ara çekilir eklerim yine :KK34:
Dudaklar müthiş olmuş, güle güle kullanın. Ben de yaptırmayı düşünüyorum , dudaklarım sizinkine benziyor.Fotograflar ilk yaptırdıgınız haftadan mı?ilk defa mı dolgu yaptırdınız?Çok şişlik olmasından , morarmasından ve ördek dudaklı olmaktan korkuyorum.Hasan fındıkla görüşmeye bende gittim şimdi hasta yorumlarına bakıyorum. Birkaç güne karar verip yaptırıcam

Dudaklar müthiş olmuş, güle güle kullanın. Ben de yaptırmayı düşünüyorum , dudaklarım sizinkine benziyor.Fotograflar ilk yaptırdıgınız haftadan mı?ilk defa mı dolgu yaptırdınız?Çok şişlik olmasından , morarmasından ve ördek dudaklı olmaktan korkuyorum.Hasan fındıkla görüşmeye bende gittim şimdi hasta yorumlarına bakıyorum. Birkaç güne karar verip yaptırıcam
Evet,ilk haftadaki görüntüler.Zaten ilk gün işlemden sonra ilk şişiyor sonra iniyor.Bende hiç morluk olmadı mesela.Ördek gibi de olmadım.Yani abartı,saklanacak bir durum olmadı,benimde korktugum buydu..
Dolgu tekrarlandıkça kalıcılık artar bunu unutmayın.Yani işlemi arada tekrarlatmanız gerekecek ;) Erimeside sizin birazda metabolizmanına bağlı.Metabolizmanız hızlı çalışıyorsa çabuk eriyor maalesef..
Yaptırdıgınızda fotları paylaşın lütfen ;)

Back
X