• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ enjeksiyonu

Evet,ilk haftadaki görüntüler.Zaten ilk gün işlemden sonra ilk şişiyor sonra iniyor.Bende hiç morluk olmadı mesela.Ördek gibi de olmadım.Yani abartı,saklanacak bir durum olmadı,benimde korktugum buydu..
Dolgu tekrarlandıkça kalıcılık artar bunu unutmayın.Yani işlemi arada tekrarlatmanız gerekecek :KK66: Erimeside sizin birazda metabolizmanına bağlı.Metabolizmanız hızlı çalışıyorsa çabuk eriyor maalesef..
Yaptırdıgınızda fotları paylaşın lütfen :KK66:
Teşekkürler bilgi için:) Bu hafta kesin yaptırmam lazım ,hangi doktora dolgu yaptıracağıma karar vermeye çalışıyorum , dolgu olayında da doktor önemli sanırım.Bi sizin dolgunuzu çok beğendim çok doğal ve güzel gerçekten bir de gülşahşeyma'nın dudaklarını.Onun doktoru da nişantaşında İpeg diye bir klinikte Akın bey'miş ondan da randevu aldım.sonrasında ya sizin doktorunuz Hasan beye ya da diğerine yaptırıcam.Fotoğrafları koyarım inşallah ördek gibi olmazsam:))

Teşekkürler bilgi için:) Bu hafta kesin yaptırmam lazım ,hangi doktora dolgu yaptıracağıma karar vermeye çalışıyorum , dolgu olayında da doktor önemli sanırım.Bi sizin dolgunuzu çok beğendim çok doğal ve güzel gerçekten bir de gülşahşeyma'nın dudaklarını.Onun doktoru da nişantaşında İpeg diye bir klinikte Akın bey'miş ondan da randevu aldım.sonrasında ya sizin doktorunuz Hasan beye ya da diğerine yaptırıcam.Fotoğrafları koyarım inşallah ördek gibi olmazsam:))
Evet,ilk haftadaki görüntüler.Zaten ilk gün işlemden sonra ilk şişiyor sonra iniyor.Bende hiç morluk olmadı mesela.Ördek gibi de olmadım.Yani abartı,saklanacak bir durum olmadı,benimde korktugum buydu..
Dolgu tekrarlandıkça kalıcılık artar bunu unutmayın.Yani işlemi arada tekrarlatmanız gerekecek :KK66: Erimeside sizin birazda metabolizmanına bağlı.Metabolizmanız hızlı çalışıyorsa çabuk eriyor maalesef..
Yaptırdıgınızda fotları paylaşın lütfen :KK66:
Bu arada burundan aşağıya inen Nazobiyal çizgilerime de dolgu yaptırmayı düşünüyorum siz yaptırdınız mı? Ya da yaptıran arkadaşlar varsa yorumlarını yazıp foto paylaşabilirlerse çok sevinirim:)

Bu arada burundan aşağıya inen Nazobiyal çizgilerime de dolgu yaptırmayı düşünüyorum siz yaptırdınız mı? Ya da yaptıran arkadaşlar varsa yorumlarını yazıp foto paylaşabilirlerse çok sevinirim:)
Güzel kararlarınız olsun inşallah ☺️ Nazobiyal çizgilerime gerek duyulmadı ve yapılmadı canım ;)

Arkadaşlar lütfen yardım edin :( ben anlıma ve dudaklarına yağ enjeksyonu yaptım... Çok pişman oldum! Bir erkeği kadina benzetmek istersiniz ya onun gibi oldum.. Cuma bir hafta olacak. Allah rızası için yaptıran varsa geçiyor mu? Yüzün normalleşiyor mu? Eski yüzümü istiyorum.. Bir daha asla yaptırmam:( çok kötüyüm lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Arkadaşlar lütfen yardıma ve dudaklarına yağ enjeksyonu yaptım... Çok pişman oldum! Bir erkeği kadina benzetmek istersiniz ya onun gibi oldum.. Cuma bir hafta olacak. Allah rızası için yaptıran varsa geçiyor mu? Yüzün normalleşiyor mu? Eski yüzümü istiyorum.. Bir daha asla yaptırmam:KK43: çok kötüyüm lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Merhaba oncelikle daha cok erken bir donemdesiniz suan sabirli olmaniz gerekiyor.Ben dudak ve alin degil ama yanaklarima yapilan yag dolgusundan muzdaribim.Ne kadar yag kondu cc olarak bana soylerseniz daha iyi uardimci olabilirim.svg

Bilmiyorum ki :( ben burun estetiği için gitmiştim. Dediler anlın çok basık felan sonra bacaklarımdan yağ alıp oraya yerleştirdi doktor. Dudaklarıda kendince hediye amaçlı yaptı :( çok kötüyüm gerçekten.. Inanılmaz mutsuzum.. Buz tutuyorum.. Arnica krem aldım deniyorum. Artık kafamı bir yerlere vuracağım insin diye

Merhaba oncelikle daha cok erken bir donemdesiniz suan sabirli olmaniz gerekiyor.Ben dudak ve alin degil ama yanaklarima yapilan yag dolgusundan muzdaribim.Ne kadar yag kondu cc olarak bana soylerseniz daha iyi uardimci olabilirim.svg

Bilmiyorum ki :KK43: ben burun estetiği için gitmiştim. Dediler anlın çok basık felan sonra bacaklarımdan yağ alıp oraya yerleştirdi doktor. Dudaklarıda kendince hediye amaçlı yaptı :KK43: çok kötüyüm gerçekten.. Inanılmazmutsuzum.. Buz tutuyorum.. Arnica krem aldım deniyorum. Artık kafamıbir yerlere vuracağım insin diye

Bildigim kadariyla dudakta yag dolgusu cok cabuk eriyor alin icin ne olur bilmem ama bir ay beklemen lazim benim bir ayda ancak inmisti ama sonucu genede begenmedim.biraz sabirli ol alinda sarkma vs olusturmayaaktir zaten.

Burun ameliyatiyla birliktemi oldunuz ayni anfa oldugunuz icinde sislik cok olabilir.Su yag islemi insanlara ne sorunlar aciyor genede doktotlar bu konuda neden bu kadar israrli anlamiyorum gecmis olsun.

Arkadaşlar lütfen yardım edin :KK43: ben anlıma ve dudaklarına yağ enjeksyonu yaptım... Çok pişman oldum! Bir erkeği kadina benzetmek istersiniz ya onun gibi oldum.. Cuma bir hafta olacak. Allah rızası için yaptıran varsa geçiyor mu? Yüzün normalleşiyor mu? Eski yüzümü istiyorum.. Bir daha asla yaptırmam:KK43: çok kötüyüm lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Bildigim kadariyla geri donusu varmis dr unuzla konusun bence

Bildigim kadariyla dudakta yag dolgusu cok cabuk eriyor alin icin ne olur bilmem ama bir ay beklemen lazim benim bir ayda ancak inmisti ama sonucu genede begenmedim.biraz sabirli ol alinda sarkma vs olusturmayaaktir zaten.

Yüzüm gittikçe aşağı doğru iniyor gibi zaten.. Sanki filmlerdeki insanlar canavara dönüşmeye başlar gibi.. İnşallah dediğin gibi olur benimkide iner.. Şimdi nasıl yüzün eski hali gibi mi ?

Burun ameliyatiyla birliktemi oldunuz ayni anfa oldugunuz icinde sislik cok olabilir.Su yag islemi insanlara ne sorunlar aciyor genede doktotlar bu konuda neden bu kadar israrli anlamiyorum gecmis olsun.
Burun'dan sonra oldum 6 ay felan geçti.. Israr edildiği için. Ödemler aşağı doğru iniyor diye bu kadar şişmiş. Burun ameliyatımdan sonrada zaten ilk 3-4 haftası çok şişti.. Baya korktum ama şimdi inanılmaz mutluyum. Inşallah Buda geçer 3 hafta için tatile geldim bir haftası böyle geçti. Çıkmak istemiyorum :KK43: ailem bile bakıyor diyo bu ne

Burun'dan sonra oldum 6 ay felan geçti.. Israr edildiği için. Ödemler aşağı doğru iniyor diye bu kadar şişmiş. Burun ameliyatımdan sonrada zaten ilk 3-4 haftası çok şişti.. Baya korktum ama şimdi inanılmaz mutluyum. Inşallah Buda geçer 3 hafta için tatile geldim bir haftası böyle geçti. Çıkmak istemiyorum :KK43: ailem bile bakıyor diyo bu ne

İlk uc hafta cok fazla odem oluyor dediginiz gibi yaratik gibi ama o odem iniyor geriye konan yag kaliyor sadece yagda zzamanla bir miktar eriyip asagi dogru iniyor.Ben yaptirali 9 ay oldu ama maalesef yarisi duruyor ve kalan kisim yuzde sarkmaya neden oluyor.Sizin alin oldugu icin sarkma yasamazsiniz rahat olun.Alniniza sert masaj yapin erimesi hizlarnir.Ben bunlari yaziyorum ama banada doktor onerileri bu seklideydi siz genede kendi doktorunuza soyleyin durumu onun onerilerini alin.svg.

İlk uc hafta cok fazla odem oluyor dediginiz gibi yaratik gibi ama o odem iniyor geriye konan yag kaliyor sadece yagda zzamanla bir miktar eriyip asagi dogru iniyor.Ben yaptirali 9 ay oldu ama maalesef yarisi duruyor ve kalan kisim yuzde sarkmaya neden oluyor.Sizin alin oldugu icin sarkma yasamazsiniz rahat olun.Alniniza sert masaj yapin erimesi hizlarnir.Ben bunlari yaziyorum ama banada doktor onerileri bu seklideydi siz genede kendi doktorunuza soyleyin durumu onu
Bildigim kadariyla geri donusu varmis dr unuzla konusun bence
insallah oyle olur zaten :KK43:

Merhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni üye oldum. Benim yanaklarım çok çökük. Bu nedenle yüzüme kendi yağımdan enjeksiyon yaptırmak istiyorum. Fakat doktor konusunda ve bu konuda bazı tereddütlerim olduğu için karar veremedim. Tecrübeli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Önerilerinizi ve varsa tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız. Teşekkürler.
Salam men azerbaycanda 1 ay once yaptirdim cox iyide yapmiwim ki yaptirmiwim .her yanagima 9 qram yag kendi yagimi ineksiya etdiler ilk gunler uz wiwiyor 2 hafta evde olman lazim wimdi cox guzel cukur yox oldu isterseniz evvel sonra resim gondere bilerem

Salam men azerbaycanda 1 ay once yaptirdim cox iyide yapmiwim ki yaptirmiwim .her yanagima 9 qram yag kendi yagimi ineksiya etdiler ilk gunler uz wiwiyor 2 hafta evde olman lazim wimdi cox guzel cukur yox oldu isterseniz evvel sonra resim gondere bilerem
Ben özleden yazamiyorum maalesef.. Bana yollayabilirmisin lütfen ?

Eklentiler

• PhotoGrid_1415996504981-1.webp
    PhotoGrid_1415996504981-1.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 874
Back
X