• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ enjeksiyonu

Olsem de kurtulsam dediginiz bir durum..benim basima geldi diye bir baskasinin basina gelcek diye bir durum yok tabi ancak ben keske burda okuduklarimi kulagima küpe etseydim de bulasmasaydim bu işe

ara sıra girip insanları uyarayım diyorum.ASLA AMA ASLA YAĞ ENJEKSİYONU YAPTIRMAYIN.UZUN VADEDE SİZİ YAŞLANDIRAN SAÇMA SAPAN BİR İŞLEM.

Asla yaptırılmaması gereken bir işlem. Yanaklarım göz altıma ve dudaklarıma 2012 yılında ve burda çok övülen bir ankaralı doktora yaptırdım. Yüz de kırkı kalıcıdır dedi. Fakat yüzümdeki yağlar 4 ay sonra asimetrik erimeye başladı. Dudağımın sağ kısmında kaldı sol ince. Elmacık kemiğinin birinin üstü sisik diğeri çöküz. Bir yanağım şişik diğeri düz. Aynalara küstüm. Aylarca düzelmesini bekledim. Ağladım. Sonra simetrisi için yine çok popüler bir doktora dolgu yaptırdım. Sonuç hüsran. Sonra yaptığım araştırma ve görüştüğüm doktorlar radyofrekans önerdi. 8 sesans 2 ay boyunca yaptırdım. Yüzüm şimdi simetrik ve eskisinden çok güzel. Niye yaptırmışım anlamadım. Kendimi çok üzdüm. Bir daha aslaa. Geçici dolgulardan vazgeçmeyin. ASLA YAĞ ENJEKSİYONU YAPTIRMAYIN

Merhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni üye oldum. Benim yanaklarım çok çökük. Bu nedenle yüzüme kendi yağımdan enjeksiyon yaptırmak istiyorum. Fakat doktor konusunda ve bu konuda bazı tereddütlerim olduğu için karar veremedim. Tecrübeli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Önerilerinizi ve varsa tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız. Teşekkürler.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<benimde cilt sorunlarım var,Dr.Alper Tuncel in bu konularda çok deneyimli olduğunu duydum,muayene olmayı düşünüyorum

21 martta yağ enjeksiyonu oldum. Şu anda gayet memnunum. Daha öncede bahsettiğim gibi. İlk 1.5 ay shrek gibi oluyor yüzünüz. Sonra oturuyor. Anladığım kadarıyla dr.seçimi ve doktorun ilgisiçok önemli. Benden sonra başka operasyonlar için arkadaşlarım gitti. Onlarda çok memnun kaldılar.Doktorum Antalya da Yılmaz Geyik. Hiiiççç isim yapmış diye dr. Seçmeyin. Sizin sorununuzu dinleyen ve çözüm önerisi getiren doktoru tercih edin. ( Yılmaz Geyik görüştüğüm 8. Doktordu)

Asla yaptırılmaması gereken bir işlem. Yanaklarım göz altıma ve dudaklarıma 2012 yılında ve burda çok övülen bir ankaralı doktora yaptırdım. Yüz de kırkı kalıcıdır dedi. Fakat yüzümdeki yağlar 4 ay sonra asimetrik erimeye başladı. Dudağımın sağ kısmında kaldı sol ince. Elmacık kemiğinin birinin üstü sisik diğeri çöküz. Bir yanağım şişik diğeri düz. Aynalara küstüm. Aylarca düzelmesini bekledim. Ağladım. Sonra simetrisi için yine çok popüler bir doktora dolgu yaptırdım. Sonuç hüsran. Sonra yaptığım araştırma ve görüştüğüm doktorlar radyofrekans önerdi. 8 sesans 2 ay boyunca yaptırdım. Yüzüm şimdi simetrik ve eskisinden çok güzel. Niye yaptırmışım anlamadım. Kendimi çok üzdüm. Bir daha aslaa. Geçici dolgulardan vazgeçmeyin. ASLA YAĞ ENJEKSİYONU YAPTIRMAYIN
Tuka mrhaba radyofrekansı Ankara'da nerede yaptırdınız?

21 martta yağ enjeksiyonu oldum. Şu anda gayet memnunum. Daha öncede bahsettiğim gibi. İlk 1.5 ay shrek gibi oluyor yüzünüz. Sonra oturuyor. Anladığım kadarıyla dr.seçimi ve doktorun ilgisiçok önemli. Benden sonra başka operasyonlar için arkadaşlarım gitti. Onlarda çok memnun kaldılar.Doktorum Antalya da Yılmaz Geyik. Hiiiççç isim yapmış diye dr. Seçmeyin. Sizin sorununuzu dinleyen ve çözüm önerisi getiren doktoru tercih edin. ( Yılmaz Geyik görüştüğüm 8. Doktordu)
Merhaba kalıcılık durumu nedir acaba

Arkadaşlar merhaba.ben 1ay önce gözaltı torbalarımı aldırdım doktor elmacıkla birleşen yere yağ dolgusu yapıcaz geçiş düzgün olacak dedi ben de saf gibi olur dedim.keşke okusaydım bu forumu.sağ yanakta tuttu sol yanakta tutmadı.şimdi yamuk geziyorum.tutan yanakta aşagı doğru duruyoDudagımın yanı bile çeneme doğru şiş duruyo.buna çare bulan var mı

Ne olur ses verin matem di sanırım görüşmek isterim seninle oturup konuşmak isterim ve eyolamia isimleri pek aklımda tutamıyorum özür dilerim aklım başımda değil.

Acaba cerrahi bir işlemle çıkarrılabilinir mi.kuşum aydın ve sevda demirel ameliyatla yüzlerindeki dolguları çıkartmışlar.belki çenemden kesi yapıp en azından dudağımın yanındaki şişlik gider.ama kime yaptırcam bi daha kime güvencemOff kafayı kırmak üzereyim.ne olurbi ses veren olsun

Ne olur ses verin matem di sanırım görüşmek isterim seninle oturup konuşmak isterim ve eyolamia isimleri pek aklımda tutamıyorum özür dilerim aklım başımda değil.
Ameliyatı yapan doktora gidin tekrar bi dolguyla düzelsin tek çözüm

Tuka radyofrekans asimetrik için mi.yağ dolgusu için mi erisin diye ne kadar zaman oldu yaptıralı hala memnun musun

Acaba cerrahi bir işlemle çıkarrılabilinir mi.kuşum aydın ve sevda demirel ameliyatla yüzlerindeki dolguları çıkartmışlar.belki çenemden kesi yapıp en azından dudağımın yanındaki şişlik gider.ama kime yaptırcam bi daha kime güvencemOff kafayı kırmak üzereyim.ne olurbi ses veren olsun
Zamanla erir kalmaz ama çok huzursuzsan yapan doktora git tekrar dolgu yapsın tek care aynı doktor

Bi şey daha çok yazdım ama.1ay oldu bende böyle oldu ilerde yüzüm daha da sarkar mı yoksa daha fazla sarkmaz böyle kalır mı

Sıcak masaj mı daha da dağıtmaz dimi artık herşeyden korkar oldum doktor vshape yapıyo ondan yap dicem ısıyla deri altındaki yağı eritiyomuş ama iyice girintili çıkıntılı olcam diye korkuyorum teşekkürler cevabın için ne kadar zaman da eridi senin

Back
X