- 19 Şubat 2017
- 64
- 24
- 8
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım güle güle kullan eskisine göre gayet iyi görünüyorsun inşallah memnuniyetin hep devam eder.ama bu yağ enj beni mahvetti asimetri oldu yüzümde.şimdi kim beni bundan kurtarır diye bakınıyorum hep.senin doktorun kimYüze yağ enjeksiyonumu merak edenler için albüm yaptım eğer beni takibe alırsanız görebileceksiniz.
Ben de durumunuza üzüldüm gerçekten. Benim doktorum Volkan TAYFUR. Ankarada kendisi. Ben burdaki yorumları okuyunca neredeyse vazgeçecektim. Ama Volkan bey çok güven verdi bana. Şimdiye kadar söylediği her şey aynen gerçekleşti. Hiç sürpriz yaşamadım. Siz de bir görüşün kendisiyle. yani çok çok iyi bir doktor size yardım eder mutlaka.Valla canım güle güle kullan eskisine göre gayet iyi görünüyorsun inşallah memnuniyetin hep devam eder.ama bu yağ enj beni mahvetti asimetri oldu yüzümde.şimdi kim beni bundan kurtarır diye bakınıyorum hep.senin doktorun kim
Mrh..gerçekten güzel olmuş çok büyük değişim var bende dün bi drla görüştüm çarşamba gününe randevum var yüzüme yağ enjeksiyonu yapılıcak ama çok korkularım var kk deki yağ enjeksiyonuyla ilgili bütün yorumları okudum vazgeçecektim nerdeyse çok korktum ama drla konuşunca randevuyu aldım sizin süreci merak ediyorum aslında ilk yapıldığında çok şişlik oldumu alt yanaklara dolgu yapılmamış sanırım sizin ben özellikle alt yanağa istedim çok zayıf yüzüm ama dr olmaz dedi elmacık kemiklere yapıcak sizde nasıl oldu kaç cc dolgu yapıldı biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama gerçekten çok korkuyorum olumsuz bi durum yaşamaktan burdaki çoğu kişi olumsuzluk yaşamış biraz bilgi verirseniz sevinirimYüze yağ enjeksiyonumu merak edenler için albüm yaptım eğer beni takibe alırsanız görebileceksiniz.
Merhaba,Mrh..gerçekten güzel olmuş çok büyük değişim var bende dün bi drla görüştüm çarşamba gününe randevum var yüzüme yağ enjeksiyonu yapılıcak ama çok korkularım var kk deki yağ enjeksiyonuyla ilgili bütün yorumları okudum vazgeçecektim nerdeyse çok korktum ama drla konuşunca randevuyu aldım sizin süreci merak ediyorum aslında ilk yapıldığında çok şişlik oldumu alt yanaklara dolgu yapılmamış sanırım sizin ben özellikle alt yanağa istedim çok zayıf yüzüm ama dr olmaz dedi elmacık kemiklere yapıcak sizde nasıl oldu kaç cc dolgu yapıldı biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama gerçekten çok korkuyorum olumsuz bi durum yaşamaktan burdaki çoğu kişi olumsuzluk yaşamış biraz bilgi verirseniz sevinirim
Cvp için tşk ederim sizin adınıza sevindim işlem yaptırıp mutlu olmak çok önemli takibe aldım sizi bütün fotolarınıza baktım çok güzel olmuşsunuz umarım bende de öyle olur gerçekten korkuyorum çünkü dr bana üç aşamada yapıcanı söyledi kalan yağı dolapta saklıcakmışım iki ay arayla üç defa daha yapıcak burdaki yorumlarda görmüştüm yine yağın saklanıp daha sonra tekrar uygulanması iyi olmuyomuş dr a söylediğimde öyle bişey yok kalıcılığı daha iyi oluyo dedi daha çok kafam karıştı hangisi doğru bilemedim bide benim metabolizma çok hızlı zayıfım kilo alamıyorum yağın çabuk erimesinde bu da etkenmiş daha kalıcı olur dedi insan içine çıkamıcak kadar kötü oluyomu gerçekten bir hafta neyse idare edilir ama üç hafta çok fazla aslında ben kalıcı dolgu istiyodum yine burdaki yazılanlardan sonra vazgeçmiştim ama salı gününe adana muhittin aktaş tan randevu aldım bide onla görüşücem kalıcı dolgu için aklımda kalmasın istiyorum yakın zamanda muhittin aktaşa kalıcı dolgu yaptıran varmı acaba forumda bulamadım senin adına gerçekten sevindim böyle işlemler yaptırıp sonucu kötü olanlarda var söz konusu yüz olunca daha dikkatli davranmak gerekiyorMerhaba,
Çok haklısınız ben de burdaki yorumları okuyunca Volkan beye yağ enjeksiyonundan vazgeçtim sadece burnumu yapın demiştim. Ama o beni ikna etti iyi ki de etmiş ve yaptırmışım. Çok mutluyum şimdi. Ben açıkçası Volkan beye çok güvendiğim için cc vb. ameliyat ayrıntılarını konuşmadım. Dolgu yüzümde şakaklara, iki kaşımın ortasına, yanaklara, üst dudağa ve çene kısmına yapıldı. Albümüme baktıysanız görmüşsünüzdür yanakta morarma oldu ama yaklaşık bir hafta on günde sararmaya başladı sonra da geçti. Ama işlem yapıldıktan itibaren üç hafta gerçekten yüz oldukça şiş oluyor. Doktorum üç hafta aynaya bakmayacaksın demişti bana. Gerçekten de evden dışarı çıkmadım kimseyle görüşmedim. Ama üç haftadan sonra çok hızlı bir şekilde yüzüm oturdu. Biraz sabır göstermek gerekiyor. Bu işlemin bir avantajı daha var. Yağ alınan bölge benim belimin arka kısmıydı. Yani herkesin “can simidi” dediği belin yağ biriken bölgesi. Şu an orası dümdüz gece gündüz spor yapsam eritemeyeceğim yağlarım gitti. Bir taşla iki kuş vurdum. Bu da ayrı bir mutluluk tabi.
Volkan bey yağların ne kadarının kalıcı olduğunu ancak 9 ay sonra kesin söyleyebiliriz dedi. Çünkü; bu bünyeye göre değişiyor. Ben her ay yeni fotoğraf koyacağım zaten. Bakalım sonucu ben de merak ediyorum.
Tşk ederim canım çarşamba günü gittiğimde onu da söyleyim zaten burda okuduğum herşeyi sordum kafama takılanları tek tek anlattı çok bilmiş demiştir bana kesinBu arada teknik olarak da yine doktorumun verdiği bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Yağ enjeksiyonunda vücuttan alınan yağ bir makineden geçirilip inceltiliyormuş adeta rendeleniyormuş . Eğer doktorunuzun kullandığı bu rendeleme kalın yapılırsa ve yüze bu şekilde verilirse erirken asimetri problemleri yaşanabiliyormuş. Doktorum bana bu inceltmeyi ya da rendelemeyi çok ince şekilde yapığını dolayısıyla asimetrik bir erime olmayacağını söyledi. Aslında işin en can alıcı noktası burası.Bu konuda doktorunuzla açık ve net bir şekilde konuşmanız gerçekten çok önemli bence.
Yağ enjeksiyonunun iki ay arayla yapılması ilginç geldi bana. Tabi ben sizin metabolizmanızı tam bilemiyorum. Doktorunuz daha iyi bilir.Cvp için tşk ederim sizin adınıza sevindim işlem yaptırıp mutlu olmak çok önemli takibe aldım sizi bütün fotolarınıza baktım çok güzel olmuşsunuz umarım bende de öyle olur gerçekten korkuyorum çünkü dr bana üç aşamada yapıcanı söyledi kalan yağı dolapta saklıcakmışım iki ay arayla üç defa daha yapıcak burdaki yorumlarda görmüştüm yine yağın saklanıp daha sonra tekrar uygulanması iyi olmuyomuş dr a söylediğimde öyle bişey yok kalıcılığı daha iyi oluyo dedi daha çok kafam karıştı hangisi doğru bilemedim bide benim metabolizma çok hızlı zayıfım kilo alamıyorum yağın çabuk erimesinde bu da etkenmiş daha kalıcı olur dedi insan içine çıkamıcak kadar kötü oluyomu gerçekten bir hafta neyse idare edilir ama üç hafta çok fazla aslında ben kalıcı dolgu istiyodum yine burdaki yazılanlardan sonra vazgeçmiştim ama salı gününe adana muhittin aktaş tan randevu aldım bide onla görüşücem kalıcı dolgu için aklımda kalmasın istiyorum yakın zamanda muhittin aktaşa kalıcı dolgu yaptıran varmı acaba forumda bulamadım senin adına gerçekten sevindim böyle işlemler yaptırıp sonucu kötü olanlarda var söz konusu yüz olunca daha dikkatli davranmak gerekiyor
Yüze yağ enjeksyonu çok yeni uygulanan bir yöntem internette de hiç tatmin edici yazı ya da kaynak yok. bu yüzden soru sormanız çok normal bence.Tşk ederim canım çarşamba günü gittiğimde onu da söyleyim zaten burda okuduğum herşeyi sordum kafama takılanları tek tek anlattı çok bilmiş demiştir bana kesin
Umarım cnm tşk ederimYağ enjeksiyonunun iki ay arayla yapılması ilginç geldi bana. Tabi ben sizin metabolizmanızı tam bilemiyorum. Doktorunuz daha iyi bilir.
Diğer taraftan benim topluma karışmam için üç hafta beklemem gerekti. Belki sizin yüzünüz daha çökük olabilir dolgu çok belli olmayabilir ya da doktorunuz daha düşük doz vermek isteyebilir bilemiyorum. Ama bir hafta dışarı çıkmak için çok kısa bir zaman bu sürede morluklarınız bile tam olarak geçmez bence. Y i ne de tab i doktrunuza mutlaka sorun. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Merhaba bitanem, ben fotoğraflarına da baktım. gerçekten çok başarılı.. Acaba fiyat yazmanız mümkün müdür, eğer buradan yazmazsaniz bana yağ enjeksiyonu fiyatını özel olarak mesaj atabilir misiniz...Herkese merhaba,
Ben 36 yaşında bir kadınım bu sene Ocak ayında burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu yaptırdım. Özellikle yağ enjeksiyonu konusunda çok kararsızdım. Burda yazılanları okuyunca neredeyse vazgeçecektim. Ama iyi ki doktorum beni ikna etti. Şu an tam 1 ayım dolmuş durumda ve gerçekten çok memnunum yeni halimden. Bu konuda bilgi almak isteyen olursa cevaplamak isterim.
nıma koydurdum yağı bacağımın iç kısmından aldılar. Hemen bir ay içinde eridi yüzümde yani eski alın kırışıklığım olduğu gibi duruyordu yamukluk da oluyor asla tavsiye etmiyorum doktorum iyiydi ama olmadıMerhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni üye oldum. Benim yanaklarım çok çökük. Bu nedenle yüzüme kendi yağımdan enjeksiyon yaptırmak istiyorum. Fakat doktor konusunda ve bu konuda bazı tereddütlerim olduğu için karar veremedim. Tecrübeli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Önerilerinizi ve varsa tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız. Teşekkürler.
Merhabalar,
Ben yüzüme 18 Ocakta burun estetiği ile birlikte yağ enjeksiyonu yaptırdım. Burda daha önce yazmıştım. Şu an ikinci ayım bitti. üçüncü ayıma doğru ilerliyorum. benim de doktorum yağ enjeksiyonunu göz altıma yapmadı. Orası gerçekten çok hassas bir bölge. Onun yerine elmacık kemiklerinin ordan yanak kısmına ve yüzümde belli bölgeler yaptı. Bu konuda daha çok yağın enjeksiyon öncesi iyice inceltilmesi çok önemli. Doktorum eğer bu inceltilme iyi yapılmazsa topaklanma yani asimetrik erime olur demişti. Şu an yüzümden çok memnunum herhangi bir asimetrik erime henüz olmadı. Tabi kesin konuşmak için 9 ayın dolması gerekiyor. Bu arada yukarıdaki yoruma katkı olarak benim de doktorum daha rahat çalışabilmek için ameliyatımın bir hafta öncesinde alnıma botoks uyguladı. Bunun dışında yüzümde bir mimik kaybı olmadı. İsteyenler albümüme bakabilir.[/QUOT Gerçekten çok başarılı olmuş ...sağlıklı mutlu günler ....
Alınan yağları saklayıp daha sonra kullanmayı doktoruma sormuştum . Doktorumda tavsiye etmedi..Yüze yağ dolgusu yaptırıp kalan yağı dolapta saklayanlar oldumu acaba o şekilde kalıcılığı olmuyo diye biliyorum ama dr bana tam tersini söyledi yaptıranlar sizlerden de bilgi rica ediyorum
Haklısınız yağ enjeksiyonu ilk günlerde çok şişlik yapıyor. Zamanla düzelecek.2 gün önce göz altı torbaları nı aldırıp göz altıyla yanak birleşimine yağ doku transferi yapıldı şuan erken dönem oldugu için bişey diyemiyorum inşallh güzel olur sonucu çünkü şuan korkunç görünüyorum