- 19 Şubat 2017
- 64
- 24
- 8
- 44
Evet eridi ama zaten doktorum erimeyi hesaba katarak normalden biraz daha fazla enjekte etmişti.çok güzelll olmuş. dudaklarınızdaki ilk güne göre biraz eridimi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet eridi ama zaten doktorum erimeyi hesaba katarak normalden biraz daha fazla enjekte etmişti.çok güzelll olmuş. dudaklarınızdaki ilk güne göre biraz eridimi ?
benimde 25. günüm burun ameliyatı esnasında yanaklarıma konucaktı. burun içinde son anda karar verdik. ben cok zayıfım hiç yağ cıkmamış benden dudagım ilk 5 gün baya şişti şuan baya indi dudagım tabi eskisi kdr değilde. yanaklarım cok güzel bide derim cok parlak cok canlı oldu. herkes fark edip begeniyor. sende bi güzellik var diye. sizinde değişim güzel olmuşEvet eridi ama zaten doktorum erimeyi hesaba katarak normalden biraz daha fazla enjekte etmişti.
Teşekkürler eski halime göre ben de çok fark hissediyorum. Size de geçmiş olsun.benimde 25. günüm burun ameliyatı esnasında yanaklarıma konucaktı. burun içinde son anda karar verdik. ben cok zayıfım hiç yağ cıkmamış benden dudagım ilk 5 gün baya şişti şuan baya indi dudagım tabi eskisi kdr değilde. yanaklarım cok güzel bide derim cok parlak cok canlı oldu. herkes fark edip begeniyor. sende bi güzellik var diye. sizinde değişim güzel olmuş
saolun. dudaklarımın içi ilk hafta ellediğimde nohut tanesi kadar toptu içindeki yağı. şimdi 25. günüm. eridimi yoksa yaglar yayıldımı bilmiyorum. şimdi elleyince içini yeşil mercimek tAnesi kdr kalmış içi. elleyince elime öyle geliyor büyüklüğü yaniTeşekkürler eski halime göre ben de çok fark hissediyorum. Size de geçmiş olsun.
Sizinki yapay dolgu o zaman. Benimki kendi vücut yağım. Bende hiç bir zaman topaklanma olmadı çünkü.saolun. dudaklarımın içi ilk hafta ellediğimde nohut tanesi kadar toptu içindeki yağı. şimdi 25. günüm. eridimi yoksa yaglar yayıldımı bilmiyorum. şimdi elleyince içini yeşil mercimek tAnesi kdr kalmış içi. elleyince elime öyle geliyor büyüklüğü yani
yok yapay dolgu değil. cnm kendi yağım. ilk 2-3 gün o dediğim elime gelen top gibiydi. sonra dagıldı yani.Sizinki yapay dolgu o zaman. Benimki kendi vücut yağım. Bende hiç bir zaman topaklanma olmadı çünkü.
Herkese merhaba,
Ben 36 yaşında bir kadınım bu sene Ocak ayında burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu yaptırdım. Özellikle yağ enjeksiyonu konusunda çok kararsızdım. Burda yazılanları okuyunca neredeyse vazgeçecektim. Ama iyi ki doktorum beni ikna etti. Şu an tam 1 ayım dolmuş durumda ve gerçekten çok memnunum yeni halimden. Bu konuda bilgi almak isteyen olursa cevaplamak isterim.
Merak etmeyin geçiyor kim yaptı ameliyatinizimerhabalar, 44 yaşındayım.
benim yüz dolgusu öyküsünü anlatayım, tam bir hafta önce karın/bel bölgemden alınan yağlar lokal anestezi ile yüzüme enjekte edildi. alnım, şakaklar, gözaltları, yanak çizgileri, yanaklar dudak etrafı ve dudaklar, çene bölgesi dahil edildi.
ilk gün aşırı şiş idi, şimdi azalsa da hala hiç hoş olmayan bülent ersoydan beter bir ifadem var sanki. alnımda bir kaç yumru var, yanaklarım fazla dolgun ve ağız bölgesi bir acayip dolgunluğa sahip. dr bol bol masaj yapmamı söyledi.
endişeliyim bu dolgunluk halinden kurtulmak istiyorum annem de yapma boşa gidecek işlemler o kendi erir zaten diyor. bu şişkinlik gerçekten geçiyor mu merak ediyorum. yoksa bendeki şişkinlik değil de uygulamanın gerçek sonucu ise çok can sıkıcı
Merak etmeyin geçiyor kim yaptı ameliyatinizi
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim doktorum yağ enjeksiyonundan sonra 3 hafta aynaya bakmayacaksın demişti. Gerçekten de insan içine çıkmam yaklaşık 1 ayı buldu. ben de Bülent Ersoy tadındaydım yani. Ama merek etmeyin zamanla düzelecek.uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi, ancak kısmet oldu üyelik. ben de tüm yüzüme yağ dolgusu yaptırdım, bugün tam bir hafta oldu. ama hala baya şiş bir suratım var, bülent ersoy gibi birşey oldum. sizin resimlere baktım, muhteşem ama zaten başta da çok şişmemiş sizin gördüğüm kadarıyla, değil mi?
bugün dr kontrolundaydım, kesinlikle geçecek dedi şiş görüntü için ama bilemiyorum endişeliyim, kocaman bir surat oldu, gözler ufacık kaldı. güzel tarafı burnum da eskiden biraz büyük duruyorken o da baya ufak gözüküyor şimdi. ama yine de bu koca surat hiç hoşuma gitmiyor.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim doktorum yağ enjeksiyonundan sonra 3 hafta aynaya bakmayacaksın demişti. Gerçekten de insan içine çıkmam yaklaşık 1 ayı buldu. ben de Bülent Ersoy tadındaydım yani. Ama merek etmeyin zamanla düzelecek.
Sevgiler.
Benim 5 ayım doldu. Tabi ki erime oldu. Zaten doktorum ilk 9 ay eriyen erir, kalanlar ömürlük olur demişti. En fazla üst dudağım eridi. Bu da beklenen bir şey çünkü yüzün en hareketli yeri orası.sağolun
sizin bir süre geçmiştir artık, erime oluyor mu sonradan farkettiğiniz?
merhabaAynı canım hala çare bulmaya çalışıyorum.sağol sorduğun için
Merhaba aynı benim durum orantısız duruyo yüzümde sizin erimesi orantısızlık yaptı mımerhaba
sizin durumunuz nasıl oldu, düzeldi mi?
Canim merhaba nasil sin ?nasil oldun? Bir gelisme var yuzunle ilgiliMerhaba aynı benim durum orantısız duruyo yüzümde sizin erimesi orantısızlık yaptı mı