• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ enjeksiyonu

Merhaba kızlar, ben de 2 ay önce burun estetiği oldum. Kendi Dr uma bu defa yağ enjeksiyonu ve hollywood yanağı yaptıracam. Ancak yeni ameliyat olduğumdan bu operasyon ancak 4 ay sonra olabilirmiş. Yani bekliyorum hala. Benim sorum şu: ne kadar süre sosyal hayata karışamayabilirim? İşyerinden ne kadar ayrı kalmak zorundayım? Çok mu şişer suratım ya? Cildim çok kalın değil. Genelde burada okuduklarım şişliklerin aşırılığından bahsetmiş. Valla korktum ama iyi ellerden olumlu sonuç çıkacağına inanıyorum. Biraz aydınlatır mısınız?

Merhaba kızlar, ben de 2 ay önce burun estetiği oldum. Kendi Dr uma bu defa yağ enjeksiyonu ve hollywood yanağı yaptıracam. Ancak yeni ameliyat olduğumdan bu operasyon ancak 4 ay sonra olabilirmiş. Yani bekliyorum hala. Benim sorum şu: ne kadar süre sosyal hayata karışamayabilirim? İşyerinden ne kadar ayrı kalmak zorundayım? Çok mu şişer suratım ya? Cildim çok kalın değil. Genelde burada okuduklarım şişliklerin aşırılığından bahsetmiş. Valla korktum ama iyi ellerden olumlu sonuç çıkacağına inanıyorum. Biraz aydınlatır mısınız?
Canim gecmis olsun.yag enj ve hollywood yanağını hangi Dr ye yaptıracaksin.bilgi verirsen sevinirim

Merhaba lar doktor adi ve ucret hakkinda bilgilendirrseniz memnun oluruz berrak___ berrak___ canim ilgini cekebilir belki arastirma yaptigin ve uygulatmak istedigin bir konu

merhaba queentina
bende uzun zamandır
buccal yağ temizliği (hollywod yanağı - bişektomani)
ve yağ enjeksiyonunu araştırıyorum.
biraz önce realself sitesinde dolaşırken öncesi sonrası fotolara bakarken
bir türk dr nin yaptığı operasyonu gördüm resimli.

https://www.realself.com/review/turkey-fat-graft-amp-buccal-fat-removal

iyileşme süresi 3-4 hafta diye okudum. cilt yapısına göre değişiklik gösterebiliyor.
sigara içmeyenler çok daha çabuk iyileşiyor ve yağ enjeksiyonun sonucu çok daha iyi oluyormuş.

Merhaba lar doktor adi ve ucret hakkinda bilgilendirrseniz memnun oluruz berrak___ berrak___ canim ilgini cekebilir belki arastirma yaptigin ve uygulatmak istedigin bir konu
evet dr ve fiyat paylaşabilir misiniz

Ben 5 gün önce yaptım yüzüme yağ enjeksiyonu iğrenç suratım düğünden 1 ay önce yaptım şuan kendimden nefret ediyorum her gün ağlıyorum. İnsan içine çıkmayacak derecedeyim. Yüzüm arı sokmuş gibi tavsiye etmiyorum. Biri duysa ne ala çok mutsuzum. Ödemelerin gitmesi için masaj yapmaktan yüzüm de acı hissediyorum. Biberiye maydanoz ve Kays'ı çayı aldım onu karıştırıp kaynatıp içiyorum birazcık iyi geldi. Bir Arkdaş sıcak suyla ovun yazmış şakın öle bişey denemeyin sıcak su ödemi artırır. Buz torbası da iyi geliyor . Ama ne yaparsam yapayım şu Bülent Ersoy tipimden kurtulamıyorum. Daha önce geçici dolgu yapmıştım hiç böyle bişey yaşamamıştım . Düğünüme tam 25 gün var ne olur yardım edin bunu silecek giderecek bişey Yok mu ?
Yüzünüz nasıl oldu :(

Ben yaptirdim yag enjeksiyonu ve burun ameliyati oldum. Alin ve ceneme yag enjekte edildi, benimki cok cabuk oturdu doktorum bile cok cabuk yerlesmis dedi burnum acildiginda gayet normal gorunuyordum 10. gun... Isteyen albumumden gorebilir oncesi sonrasini...

Ben yaptirdim yag enjeksiyonu ve burun ameliyati oldum. Alin ve ceneme yag enjekte edildi, benimki cok cabuk oturdu doktorum bile cok cabuk yerlesmis dedi burnum acildiginda gayet normal gorunuyordum 10. gun... Isteyen albumumden gorebilir oncesi sonrasini...

Yüzünüz nasıl oldu :KK43:
Ben 5 gün önce yaptım yüzüme yağ enjeksiyonu iğrenç suratım düğünden 1 ay önce yaptım şuan kendimden nefret ediyorum her gün ağlıyorum. İnsan içine çıkmayacak derecedeyim. Yüzüm arı sokmuş gibi tavsiye etmiyorum. Biri duysa ne ala çok mutsuzum. Ödemelerin gitmesi için masaj yapmaktan yüzüm de acı hissediyorum. Biberiye maydanoz ve Kays'ı çayı aldım onu karıştırıp kaynatıp içiyorum birazcık iyi geldi. Bir Arkdaş sıcak suyla ovun yazmış şakın öle bişey denemeyin sıcak su ödemi artırır. Buz torbası da iyi geliyor . Ama ne yaparsam yapayım şu Bülent Ersoy tipimden kurtulamıyorum. Daha önce geçici dolgu yapmıştım hiç böyle bişey yaşamamıştım . Düğünüme tam 25 gün var ne olur yardım edin bunu silecek giderecek bişey Yok mu ?
Merhaba,
Ben de vücut yağımdan yağ enjeksiyonu yaptırdım yüzüme ilk 1,5 ay şiş gezdim ben de. Şu an 1 yılım doldu fotoğraflarıma bakabilirsiniz düzelecek yüzünüz merak etmeyin. Ama en az 1-1,5 ay zaman lazım. Sevgiler.

3 sene gectı halen care arıyorum. Bır suru doktorla gorustum erıycek korkma oyle kalmıycak vs netıce ıtıbarıyle kaldı.Ben ılk bır ay neyden korkmussam canımı ne sıktıysa o goruntu aynen daha da rahatsız ederek devam ettı,bir cozum bulursam yazarım size ,telas yapma olan oldu artık.
özelden yazamadım sız bana yazar mısınız lutfen

Canım beni izlemeye alırmısın. Bende yaptırcaygün bile aldım. Fakat kimsenin fotosunu görmedim

Geçmiş olsn. Hayırlı olsn Yağ enjeksiyonu ne kadar mal oldu

Yağ enjeksiyonu yaptirali 6.5 ay oldu.konulan yagin %20 si kalir demisti doktor.bu kadar büyük bir degisim yapabileceğini asla tahmin etmemistim.nasilsa erir diye düşünmüştüm ama erimedi.erimesini istedikçe erimiyo.hayatimin en büyük pismanliklarindan biri.tabiki ozellikle de göz çevresine yaptirmam.ifadem bakislarim hersey degisti gözler küçücük.insan icine cikmak istemez mi insan istemiyorum.
Geçmiş olsun aynı sıkıntıyı bende yaşadım 3,5 ay önce göz altı torbalarımı aldırıp yağ enjeksiyonu yaptırdım ama hayatımın en büyük hatasıydı 2 ay yağlar gözlerimde kalıp gibi kaldı Ve simetrik erimedi üzerine birde aşağıya doğru kayma oldu şuan bir tarafımda yanağıma bir tarafta elmacık kemiklerime akan yağlar şiş bir şekilde duruyor tabi eskisi kadar şiş değil ama yine de var sol göz kapağımdakinin yarısı hiç Yok yarısında biraz var sağ göz kapağımın altındaki sola göre daha fazla umarım düzelir

Back
X