• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ enjeksiyonu

Canım iyi ki vazgeçmişsin bana yağ enjeksiyonu yapan doktorda nereye yapılacağını bilmek önemli falan demişti ama yaptığı yerle alakalı olmayan farklı bölgelerim şiş yüzümde.birsürü param gitti evet ama şu an yüzümü düşünmekten o aklıma bile gelmiyo.bi o kadar daha verip bundan kurtulsam diye bakınıyorum ama çaresini bulamıyorum:kızgın:
Aynı sıkıntıyı bende yaşadım simetrik erimedi aşağıya doğru kaydı göz altlarıma yaptırdım ben ama yanağımda elmacık kemiğimin üzerinde yağlar var şiş kaldı oralar

Kızlar benimle iletişime geçer misiniz gerekirse buluşalım bi yerde belki bi çare bulunur ameliyata bile razı duruma geldim benim 1 ay oldu daha fena olmadan çare bulmaya çalışıyorum tuka radyofrekans tamamen yok etti mi dolguyu
Sık sık sıcak masaj yap şeklini koruyarak azalıyor şişlikler bende aynı sıkıntıyı yaşadım çünkü geçmiş olsun

Merhaba,
18 gün önce bacaklarım için yağ enjeksiyonu yaptırdım. Ve aynı ameliyatta yüzüm zayıf olduğu için elmacık kemiklerine de yaptırdım. Benim şişliğim çok azdı ve beni hiç rahatsi z etmedi. 1 hafta sonra şişlik gitti erimeye başladı. Şimdi daha çok eridi ya da şişlik gittiği için bana mi öyle geliyor bilmiyorum. Ve erimesini hiç istemiyorum . Ağrı gibi şikayetlerim olmadı. 7ser cc verildi. Sormak istediğim benim gibi zayıf yüzü olup bu kadar kısa sürede yüzü eriyen oldu mu? Ve bu kadar hızlı erimeye devam edicek mi?

Rica ederim,umarım sizde en az benim kadar memnun kalırsınız :dua:
Sevgiler :KK66:
Merhaba,
Yüz yağ enjeksiyonu yaptırdım elmacık kemiklerine ve alt tarafına 7ser cc 18.günüm fakat şimdiden %30 40i gitti diyebilirim şişlikde gitmis olabilir tabi ama benim yüzüm çok da fazla şişmedi. Burada anlatılanlardan gayet konforlu bir süreç geçirdim. Birde ben sağ yüzümün üzerine uyuyorum doktorum bir problem olmaz dedi. Fakat sanki çok bariz olmasada dikkatli baktığımda sağ taraf daha zayıf duruyor sol yanağa kiyasla

Benim tüm yüzüme 80 cc verildi . 3 ayımı daha doldurmadım %60 eridi bile zaten kalan %30 falan oluyormuş . Doktorum bu şekilde açıklama yaptı . Ama ara ara mikro enjeksiyon yapılması gerekiyormus . Lokal anesteziyle .

Benim tüm yüzüme 80 cc verildi . 3 ayımı daha doldurmadım %60 eridi bile zaten kalan %30 falan oluyormuş . Doktorum bu şekilde açıklama yaptı . Ama ara ara mikro enjeksiyon yapılması gerekiyormus . Lokal anesteziyle .
Mikro enjeksiyon dediginiz nedir?

düşük basınçta ve dokuya zarar verilmeden alınır, işlemden geçirilir ve dokuya katman katman, çok küçük miktarlarda enjekte edilir. Bu yöntem sayesinde konulan yağ hücrelerinin erime oranı %80’lerden %30-40’lara indirilmiştir, yani yağın yüzdeki kalıcılığı arttırılmıştır.
Mikro enjeksiyon yüzdeki dalgalanmaları ve aşırı şişlikleri de engeller. Ayrıca hücreler vücutta canlı kaldığından genellikle tek bir enjeksiyon yeterli sonucun alınmasını sağlar.lokal anestezi uygulanır .

Merhaba,
Yüz yağ enjeksiyonu yaptırdım elmacık kemiklerine ve alt tarafına 7ser cc 18.günüm fakat şimdiden %30 40i gitti diyebilirim şişlikde gitmis olabilir tabi ama benim yüzüm çok da fazla şişmedi. Burada anlatılanlardan gayet konforlu bir süreç geçirdim. Birde ben sağ yüzümün üzerine uyuyorum doktorum bir problem olmaz dedi. Fakat sanki çok bariz olmasada dikkatli baktığımda sağ taraf daha zayıf duruyor sol yanağa kiyasla
Bu işlemeden Sonra yüzüstü,yan yatmayı önermemişti doktorum. Zaten yüzüstü ve yan yatmak yüz için iyi degil,normalde de yatılmaması lazım .

Bu işlemeden Sonra yüzüstü,yan yatmayı önermemişti doktorum. Zaten yüzüstü ve yan yatmak yüz için iyi degil,normalde de yatılmaması lazım .
Sizin yüzünüz çok dolgun duruyor gerçekten. Son hali koydukalriniz arasında varsa %70i kalmis. Be bu çok güzel bir oran anlamadim benimkinin bu kadar hızlı erimesini. Şuan ki halinden hala memnunum keşke hiç erimese böyle kalsa. Ama eriyecek gibi. Bu arada sizin 1 yıl olmus muydu?

Merhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni üye oldum. Benim yanaklarım çok çökük. Bu nedenle yüzüme kendi yağımdan enjeksiyon yaptırmak istiyorum. Fakat doktor konusunda ve bu konuda bazı tereddütlerim olduğu için karar veremedim. Tecrübeli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Önerilerinizi ve varsa tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız. Teşekkürler.
göğüse yağ enjeksiyonu yaptıran varmı.çok acil bilgi verirmisiniz
Merhaba ben gecen yıl yaptirdim yag enjeksiyonu . kalcamdan aldirdim yaglari . ama cok korkuyordum iyilesme sureci nasil bir goruntu olacagi konusu cok dusundurdu beni. Fakat guven duydugum bir doktor ile tanistim ailem ankara da oldugundan orada yaptirmak istedim . 1 ay rapor kullandim . ve sonrasinda ise basladim . hala sisliklerim vardi fakat insanlara ve bana garip gelmiyordu . gayet dogal sislikti . zamanla erime devam etti simdi goren ne yaptirdigimi hatta birsey yaptirmis oldugumu dahi anlamiyor sadece canli bir yuz tatli elmaciklar kaldi . ama cok memnunum . arada birnkez de nanofat yaptirdim birnseans daha yapacak doktorum . soyledigi seni 40 yasa sabitleyecegim

Merhaba ben gecen yıl yaptirdim yag enjeksiyonu . kalcamdan aldirdim yaglari . ama cok korkuyordum iyilesme sureci nasil bir goruntu olacagi konusu cok dusundurdu beni. Fakat guven duydugum bir doktor ile tanistim ailem ankara da oldugundan orada yaptirmak istedim . 1 ay rapor kullandim . ve sonrasinda ise basladim . hala sisliklerim vardi fakat insanlara ve bana garip gelmiyordu . gayet dogal sislikti . zamanla erime devam etti simdi goren ne yaptirdigimi hatta birsey yaptirmis oldugumu dahi anlamiyor sadece canli bir yuz tatli elmaciklar kaldi . ama cok memnunum . arada birnkez de nanofat yaptirdim birnseans daha yapacak doktorum . soyledigi seni 40 yasa sabitleyecegim
merhaba Ankarada hangi doktora yaptırdınız bir de fiyat bilgisi alabilir miyim... Teşekkür ederim...

Kime yaptırdınız?

Yag enjeksiyonu en sevdigim dolgu maddesini sevmiyordum fakat yuzume bir sey yaptirmaliydim . prp,rf vs seyleri denedim fakat artik yas ilerleyince farkli bir islem istiyirdu . bir arkadasim yaptirdi sonuc basta ki sislikler falan korkuttu, sonrasi arastirmaya koyuldum cunku sislikler indikce arkadasim cok guzel olmaya basladi. Hem onun tum surecini tajip ettim hemde ben arastiryordum . olumsuz yorumlar tabiki korkutuyordu . fakat mantik olarak kendi yagim olayini sevmistim. 6ay kadar arkasimin tam iyilesme surecine kadar bekledim . yuzu cok indi fakat kalanlar ile en az 5yas geri atmisti . ve sonra brnim surecim basladi kendi doktoruma danismak icin randovu aldim. Tabi burada doktor guveni de cok onemli . bundan 3yil once yag enjeksiyonu yaptirdim . duzenli olarakta ilk yil 2 sonrasinda yilda bir olmak kaydiyla nanofat yaptiriyorum . kendi kok hucremi kullandigi icin baska bir isleme gerek bile duymuyorum. Sansli oldugumu dusunuyorum sizlerede iyi sanslar saglikla

Yag enjeksiyonu en sevdigim dolgu maddesini sevmiyordum fakat yuzume bir sey yaptirmaliydim . prp,rf vs seyleri denedim fakat artik yas ilerleyince farkli bir islem istiyirdu . bir arkadasim yaptirdi sonuc basta ki sislikler falan korkuttu, sonrasi arastirmaya koyuldum cunku sislikler indikce arkadasim cok guzel olmaya basladi. Hem onun tum surecini tajip ettim hemde ben arastiryordum . olumsuz yorumlar tabiki korkutuyordu . fakat mantik olarak kendi yagim olayini sevmistim. 6ay kadar arkasimin tam iyilesme surecine kadar bekledim . yuzu cok indi fakat kalanlar ile en az 5yas geri atmisti . ve sonra brnim surecim basladi kendi doktoruma danismak icin randovu aldim. Tabi burada doktor guveni de cok onemli . bundan 3yil once yag enjeksiyonu yaptirdim . duzenli olarakta ilk yil 2 sonrasinda yilda bir olmak kaydiyla nanofat yaptiriyorum . kendi kok hucremi kullandigi icin baska bir isleme gerek bile duymuyorum. Sansli oldugumu dusunuyorum sizlerede iyi sanslar saglikla
Merhaba doktorunuz kim?

Ben zayıfım sadece 3 CC yağ çıkmış göbeğimden

Ben burun ici sisligime ve göz altı dolgu maddesinden yaki bandiyla kurtuldum .buruna incecik koydum yakmadi bile ama burnum yuzde 50 daha rahat nefes aliyor

O

Ozan bitik benim doktorum
Bende ozan bitik E göz altı torbalarımı aldırıp göz altlarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım 7 ay önce ama şuan göz altlarıma koyduğu yağlar kistleşip çok sert olduğundan beni çok rahatsız ettiği için ikinci bir cerrahi müdahale ile çıkarttırmam gerekiyor

Bende ozan bitik E göz altı torbalarımı aldırıp göz altlarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım 7 ay önce ama şuan göz altlarıma koyduğu yağlar kistleşip çok sert olduğundan beni çok rahatsız ettiği için ikinci bir cerrahi müdahale ile çıkarttırmam gerekiyor
Yag enjeksiyonunda kistlesme olmaz bunkonuda cok arastirma yaptim ben .bence bir yanlisiniz var

Back
X