- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
İnsansız kara sahaları oluşturulmalı. İnsan görmeye takatim yok. Bugün iki eksik var diye avmye gittik, sinir krizi geçirdim.Niye kendini samimi olmak zorunda hissediyorsunki , bende tam tersi hiç sevmem , bir iki kişi çevremde yeter bana . Yaş ilerledikçe sanırım insanlardan uzaklaşmaya çalışıyoruz .
Bunu değiştirmek senin elinde nerde hata yaptığını biliyorsun en azından .
Öf öyle valla , şöyle bir hafta kimse gelmesin bende hiç dışarı çıkmıyım, hep bu geçiyor içimden .İnsansız kara sahaları oluşturulmalı. İnsan görmeye takatim yok. Bugün iki eksik var diye avmye gittik, sinir krizi geçirdim.
En güzeli kimseyle samimi olmamak.
Aynı benÖf öyle valla , şöyle bir hafta kimse gelmesin bende hiç dışarı çıkmıyım, hep bu geçiyor içimden .
Öyle bi bezmişlik , bıkkınlık , yılgınlık işteAynı ben
Ama izin vermiyolar ki bi gönlümce bezeyimÖyle bi bezmişlik , bıkkınlık , yılgınlık işte
Insanları överseniz hiç bir zaman saygın olmazsınız zira ben çok rahatsız oluyorum böyle insanlardan olduğunuz gibi olun fazla insana da gerek yok zaten..Arkadaslar sosyal fobim var. İnsanlarlâ samimi olabilmek için genellikle karşıdakini çok övüyorum ilk karşılaştığım tanıştığım kişileri bile. Bazen gerginlikten gereksiz konuşuyorum herseye yorum yapıyorum ve insanlar başta seviyorlar sonra hızlıca uzaklaşıyorlar önemsemiyorlar ve kalbimi kırmaktan da çekinmiyorlar. Bu seferde kendimı değersiz hissediyorum çok üzülüyorum dışlanıyorum saygın ve değerli olabilmek için bu dengeyi nasıl ayarlayabilirim yardimci olur musunuz
Sizin gibi insanlardan bende hoşlanmam açıkcası.Direkt de derim yaranmak için iltifat yapıyor diyeArkadaslar sosyal fobim var. İnsanlarlâ samimi olabilmek için genellikle karşıdakini çok övüyorum ilk karşılaştığım tanıştığım kişileri bile. Bazen gerginlikten gereksiz konuşuyorum herseye yorum yapıyorum ve insanlar başta seviyorlar sonra hızlıca uzaklaşıyorlar önemsemiyorlar ve kalbimi kırmaktan da çekinmiyorlar. Bu seferde kendimı değersiz hissediyorum çok üzülüyorum dışlanıyorum saygın ve değerli olabilmek için bu dengeyi nasıl ayarlayabilirim yardimci olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?