Cilt Bakımı Ürünleri yağlanma ve parlama sorunu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.383
15
158
Kayseri
biodermanın yağlı ciltler serisin kullandım ama pek etkili olmadı
şimdi amway toprak serisi kullanıyorum yağlanmayı biraz azalttı sanki ama tam çöüm değil
dermalogica kullanan veya başka bir rün kullanıp memnun kalan var mı
artık yüzüme sadece güneş koruyucu sürüp çıkmak istiyorum ama olmuyor :(
la roche nin övilen koruyucusu bile parlama yaptı :(
:43:

biodermanın yağlı ciltler serisin kullandım ama pek etkili olmadı
şimdi amway toprak serisi kullanıyorum yağlanmayı biraz azalttı sanki ama tam çöüm değil
dermalogica kullanan veya başka bir rün kullanıp memnun kalan var mı
artık yüzüme sadece güneş koruyucu sürüp çıkmak istiyorum ama olmuyor :(
la roche nin övilen koruyucusu bile parlama yaptı :(
:43:
Parlamayan güneş Kremi olarak ben shisedio kullanıyorum mavi olanı, t bolgem yağlı normalde t bolgeme pudra sürüyordum şimdi gerek kalmıyor zaten piyasadaki en iyi güneş koruyucu, hem de su gecirmiyor yikasan bile zor çıkıyor oyle diyeyim :)) yağlı ciltler için jel formunda su bazlı nemlendirciler kullanabilirsin

Parlamayan güneş Kremi olarak ben shisedio kullanıyorum mavi olanı, t bolgem yağlı normalde t bolgeme pudra sürüyordum şimdi gerek kalmıyor zaten piyasadaki en iyi güneş koruyucu, hem de su gecirmiyor yikasan bile zor çıkıyor oyle diyeyim :)) yağlı ciltler için jel formunda su bazlı nemlendirciler kullanabilirsin

tşk ederim cvp için kullandığım ürünler zaten yağlı ciltlere uygun üretilmiş olanlar oil free olmasına dikkat ediyorum ama nedendir bilmem yağ üretmeye ve parlamaya devam ediyor cildim sabah uyanınca elimi sürsem ıslanıyor ki o kadar yağı nasıl üretebiliyor anlamıyorum :50: shisedo şu an yaşadığım yerde yok netten de alışveriş yapmıyorm ncak birkaç ay sonra alabilirm

Ben la roche gunes koruyucu kullandim kurtuldum parlama probleminden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben la roche gunes koruyucu kullandim kurtuldum parlama probleminden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sende işe yaramış cnm ne güzel :34: ama benim kışın çok kuruyan cildim yaza doğru üretemediği bütün yağları üretiyor galiba ekstra parlama kattı o ürün bir kez kullandım duruyor öyle :43:

Benim cildimde son zamanlarda asiri yaglanma yapmisti canim hangi gunes kremini denediysem parlama yapti. Bioderma dr murad avene dermaheal bb krem cc krem. Ama la roche yagli ve akneye meyilli ciltler icin olani bana iyi geldi.simdi bide compact pudra alcam dahada iyi olcak ins. Ama son 3 aydir ciddi anlamda sikinti cekiorim cildimle alakali

Su an hangi koruyucuyu kullaniyorsun canim

cnm koruyucu kullanamıyorum maalesef amwayin yağsız nemlendiricisinde 15 koruma faktörü var ama yağsız olmasına rağmen parlama yapıyor ama bir arkadşımda kullanıyor tüm setini onda işe yaradı şimdi sadece amwayin renkli güneş koruyucusunu sürüyor ben nemlendiricisini bile süremiyorum dışar çıkacaksam :43:

Benim cildimde son zamanlarda asiri yaglanma yapmisti canim hangi gunes kremini denediysem parlama yapti. Bioderma dr murad avene dermaheal bb krem cc krem. Ama la roche yagli ve akneye meyilli ciltler icin olani bana iyi geldi.simdi bide compact pudra alcam dahada iyi olcak ins. Ama son 3 aydir ciddi anlamda sikinti cekiorim cildimle alakali

ben ergenliğimde bile bu kadar sorun yaşamamıştım tek bir sivilcem bile olmamaıştı rutin bakımımı yapıyordum gayet mattı cildim istediğim gbi ama ne olduysa son zamanlarda aşırı yağlandı t bölgem sivilce sorunum hala yok şükr yanaklarım da normal ama jelle yıkaıktan sonra t bölgemde kuruyor nemlendrici sürüncede parlıyor gören nemlendrici değilde yağ sürdüm sanır taam bir kısır döngü :44:

Son düzenleme:
Canim ben biodermanin sebium jelini kullanmaya basladigimdan beri cok rahatladim bide h2o kullaniorum rahatladi ama tabi her cilt bir degil. Bi doktora gorun bence hormonlarda bozukluk olabilir

Ama koruyucuyu sakin ihmal etme gerekirse losyon yada sprey olanlari kullan ama kesinlikle kullan. Gunes cok leke yapar sonra

Back
X